U šta da se masakriram

1. Zeleni luku, ova slika će me progoniti, ionako imam fobiju od zubara.

Bolje onda neka te progoni ova, mnogo je zabavnija :)

http://www.killsometime.com/content/pictures/files/1906.jpg

2. Bolje onda neka te progoni ova, mnogo je zabavnija :)

hahahaha, lakne mi kad vidim da ima bolesnijih umova nego što je moj... :D

3. JEBEM TE U DUPE VALDEMARE! ŠTA JE OVO! Pa bre moj ćale pre dve godine morao zvati zubara da vidi da l' sam došla. Naravno nisam pa me sam vodio. Još mi nije popravio zub kako treba. Sreeeeća pa imam samo dve plombe. I zašto ovaj pacijent uživa, aaaaaaaaaa!

4. Zato što je pacjent.

5. У Хариса Џиновића. Ја јесам једаред,фино прош'о.

6. Moram da promenim gaće i pantalone sad. Too scary, hvala Vald, I'm scarred for my life. ♥

7. I zašto ovaj pacijent uživa, aaaaaaaaaa!

Pa verovatno na kolenu ili na butini oseća visuljak čika-zube, pa mu se to sviđa :) Pogotovo ako je i čika-zuba srećan :)

8. Hehe, kako slatko, evo, proradio mi ožiljak na jeziku od one kako se zove ono što burgija zub i pravi onaj grozan zvuk ono zzzzzzzzzzzzzzzzzzeeeeeee?

9. E, aj, sad ne preteruj, baš, nisi jedina sa traumama :)

10. Eeeer, bušilica?

Bingo!

E, aj, sad ne preteruj, baš, nisi jedina sa traumama :)

Hehehe. Bilo je to vrlo zanimljivo, ona meni kao neće te to ništa boleti, ali ti samo digni ruku kad te zaboli. I ja dignem ruku, ona ništa kao: ''Ma nije to ništa''. I onda nastavi a ja vičem tamo, na kraju sam rukom uhvatila tu... Evo Zerks kaže bušilicu i pomerila je sa kursa povredivši nepce i žešće odravši desnu stranu jezika (imam još ožiljak), i onda su me dve sestre držale za ruke, jedna za levu, druga za desnu, a treća za noge, a ona doktorka nastavila. I još nije popravila kako treba. Doduše taj zub još uvek, nakon trećeg puta i tri pucanja plombe nije popravljen kako valja.

I need a hug now.

11. Jа кад сам први пут дошао код зубара (имао 6 година) нисам смио да отворим уста. Каже он мени: "Ако ти сад не извадимо тај зуб, сви ће ти се покварити, постаће црни и послије ће ти звекетати кад се будеш љубио са цурицама." Ја одмах отворио, зубар ми напрскао зуб да утрне, извадио за секунд. Од тад сам "кул" са зубарима. Много битно то прво искуство како ћеш послије да створиш представу у глави о одласку код стоматолога.

12. Moje prvo iskustvo je bilo sa mlečnim zubima. Toliko sam mnogo jela slatkiša da mi je svaki, ali svaki bio pokvaren. I to je sve bilo kul, dok nije počeo da me boli jedan. I ja još jedva čekala da odem, baš se sećam. A kad je počela ona da to burgija.... A joj majko. Od tad sam bila prepadnuta i stalno sam prala zube. A kasnije je sve isto tako bilo bolno, sem vađenja zuba, a ono što sam sad opisala je bio krešendo.

13. Awwwww, Vald. Thanks. Pravi si autobot. ♥ A da ti opišem čekaonicu? Imala je na zidovima naslikane likove Diznijevih junaka, najgori je bio Miki koji nije tako dobro bio nacrtan, pa se jezivo cerio ispred čekaonice. A pored je bila ona tabla sa tonom crteža dece o zubaru. I svi su bili neki iskeženi i kao veseli zub i sećam se da sam se svaki put tresla kad to vidim. A lutke na polici.... Bila je jedna bez oka i ruke.

14. Bila je jedna bez oka i ruke.

И смијала ти се злобно, са три полуцрна сјекутића?

15. Ne, imala je sreće, pošto je imala samo onu kao smajli liniju za usta, blago njoj, sećam se da sam baš tako razmišljala...

16. Nije to ništa, svašta bih sad napisao, samo sad me mrzi da ti opisujem svoju ordinaciju u Palmotićevoj, posle u Lazi :) Spava mi se.

17. E ovo si napisao samo da bi me zaintrigir'o, priznaj! I saćeš da odeš da spavaš a ja da razmišljam o tebi i tvojim doživljajima. Not cool, man, not cool.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.