Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
u policajca pa hvataj dame za sise i reci da ih pretresaš. Ako je neka baš dobra reci da si stvarno policajac i stavi joj lisice i izvedi sa žurke i viči "sve je pod kontrolom"
u bombaša samoubicu i kad svi pomisle da si se maskirao ti se raznesi i pobij maksimalno koliko je u tvojoj detonacijskoj mogućnosti, ribe to vole
E dal ima negde u Srbiji da se kupe one maske konja, mnogo su jake?
E, brate, ima neka naša firma što ih prodaje preko neta, i ja sam tražio.
Obrijes glavu i picnes se i kad udjes proderes se ja sam boban rajovic!!! da znaju da si boban rajovic a ne neko drugi jbg sta kurac!
maskiraj se u mudžahedina i hodaj sa nožem i kad
svi pomisle da si se i ti maskirao za priredbu ti
uhvati najbližeg do sebe i odsjeci mu glavu
aaaaaaaaaaaaaaaa
Ahahha pa nije priredba ludice maskenbal priredba je za Svetog Savu
Maskiraj se u moderatora.
Recepat za troll masku
Žuti šlem 300 din
Reflektujući prsluk 100 din
Farmerke, duks i duboke cipele već imaš. Natučeš ovo dvoje i maskiran si u putara.
+
Kada se pijan budeš vraćao kući možeš malo da regulišeš saobraćaj, dok te ne navataju.
+
Nece biti ni jedne fotografije sa te žurke zato sto će reflektujući prsluk uništiti svaku fotografiju slikanu zblicem u mraku. Odnosno videće se odsjaj prsluka, a svi ostali će biti u mraku i ako ti stojiš u drugom ćošku prostorije.
Idi tako kao i svaki dan, ali se predstavljaj kao Silvija, na primer.
Znas li koja?
http://www.youtube.com/watch?v=7Fku2e1_cU4
како ова тема без химне да прође
Miloše, maslacak.rs. Doduše, nešto su razjebali sajt, al bilo je masaka konja.
Maskiro bih se u čistog međeda. Samo moram da se okupam.
znam li ti šta se na tim žurkama pod maskama radi?
Fala. Djecu dimaš
Maskiraj se u pičku i hodaj naokolo i viči PIČKAAAAA, PIČKAAAAA, PIČKAAAA
U DARKA LAZIĆA
Ili se maskiraj u Kaleta.
BRTEOO BRATEUUUU
http://thumbs.dreamstime.com/z/injured-man-wheelchair-front-view-22050636.jpg
Jesi nizak? ako si nizak mozes u Slavicu dj. Dejanovic..