Pošto je ovo sajt sa širokim spektrom autorstva i čitaoca, a i sam kajzen zna da treba jedan i iz Federacije, pa eto kad već nema niko voljan žrtvovaću se i primiću se te nove uloge moderatora.
Ako se može ja svoj glas dajem za YeahBatch zato što po mom mišljenju on treba da bude moderator koji će da brine o dešavanjima na četu jer je nom stop tamo, a i vrlo je dobar i pošten čovek !!!
ja ne znam zašto sam uopšte pokušavala da čitam sve ovo.
mislim da je tema "uvuci se moderatoru" konačno dobila dostojnog protivnika što se tiče tranfera.
Crnogorci su govna.
dajte ollanika, treba nam tako neko malo i tako to šatijaznam
ocemo nekog iz rs
Pošto je ovo sajt sa širokim spektrom autorstva i čitaoca, a i sam kajzen zna da treba jedan i iz Federacije, pa eto kad već nema niko voljan žrtvovaću se i primiću se te nove uloge moderatora.
Прво мало пробистри граматику, неће ти шкодити. Таман да се спремиш за модератора.
Meni rekoše da je uslov za moderatora što slabije poznavanje gramatike. To ti mene hoćeš da navratiš, da me ne izaberu, jel?
Ај босанци мрш на дернек.ба, ово је сајт за духовите људе.
Немој тако Јебач, знаш да и Вукајлија има Босански лоби, нешто слично ко СПЦ. И мноооогоо смо зајебани...
Razumni ljudi su na mojoj strani.
Počinje može da glasne!!
Bogami, ja ne privodim dečkiće u vladičine dvore.
Umodujte mene na jedno 15 dana da zavlada šovinizam i patriotizam.
Ja neću da svorim Zemunsko-Novobeogradsko-Surčinski lobi zato što bi pokidali svaki drgi lobi za pet minuta pa ne bi bilo zanimljivo...
Pa da, nije ovo rečnik slenga.
Ал си зато гори од проте Макарија...
Ako se može ja svoj glas dajem za YeahBatch zato što po mom mišljenju on treba da bude moderator koji će da brine o dešavanjima na četu jer je nom stop tamo, a i vrlo je dobar i pošten čovek !!!
jaa svoj glas dajem konju svome
ja ne znam zašto sam uopšte pokušavala da čitam sve ovo.
mislim da je tema "uvuci se moderatoru" konačno dobila dostojnog protivnika što se tiče tranfera.
Прочитала 15 страна лупања глупости? Ја се теби дивим!
Nije on vredan da pored tebe
bude ni pet minuta
njemu su zene bile i bice
stanice pored puta
njemu su strani svi tvoji jadi
on uvek negde luta
A mogla si da imas me
sa mnom da zivis najbolje
zbog tebe bih otopio
i planinu od snega
A mogla si da carujes
u ljubav jos da verujes