Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
ja ne vrijeđam, samo činjenice iznosim.
prištevac azimu siše kurac
uostalom čini mi se da sam dole fino objasnio šta znači konstruktivan pristup sajtu jednog moda.
Idi ribaj nemcima toalete, Zmaju.
Што се свађате, оћу и ја?
Idi ribaj nemcima toalete.
sisaj svojoj mami ciganki pete
otkuda tebi da sam u njemačkoj? za razliku od vas kosovara normalni ljudi imaju samopoštovanje ehehe
prištevac deluješ kao fin dečko
sisaj svojoj mami ciganki pete
Dokle će da se dozvoljava ovoj seljačini ovakvo ponašanje na sajtu?
prištevac je fin šiptarski je sin
dok god govorim istinu nema razloga za ban
Vidili kako je Đovak prodo kuću pa se svi odjednom uskurčili. E NEĆE DA MOŽE!
pokurčili so jevreji kada im negiraš holokaust
nisu oni protjerani nego su prodali vjekovna ognjišta i učlanili u LDP i jednom sedmično učestvuju na seminarima o pravima gej osoba
Plaćaš li porez prištevac?
Ja bih razumeo da ga Srbi prozivaju ali ovako ne kapiram.
ИМАМ ДРЖАВЉАНСТВО ОПААААААА
i ja imam
Ima ga i Kandicka. Ili Albert Nadj.
I Azis.
imaju ga i beograđani
sad kontam koliko malo vrijedi :(
Da su i od govana-nasi su, Srbi.
Imam kuću u Srbije, i imanje, i vikendicu i šumu! OPAAAAAAAAAA
Krećemo... radi preglednosti prvo imenujte, maksimum TRI autora, koje biste želeli da vidite kao modove... i modove koji su zreli za pemziju...
10 autora sa najvećim brojem vaših predloga ide u finale gde će se odabrati troje...
1. The Prof
2. Director
3. Natnat
-------------------------------
1. Kurd
2. Trilijan