Umodujte Jebača i Pezosa EDIT: može i Billy Sharp ili ollanik, a Natnat čisto radi fleksibilnosti da stoji još neka žena međ modovima.
Mada, no nebitno to, to me ne zanima, mene zanima samo kako ja mogu da vidim grobalj kad još nemam ni značku, a ktitori ne postoje?
Kurd- ne treba ni spominjati.
Remac - 4-5 komentara u zadnjih 3 mjeseca, ne čita.RAzmodovati.
Mućaće ili kako već- nekoliko komentara u zadnjih mjesec dana, uglavnom posteri i reakcije, uz to slabo i piše. RAzmodovati.
Urrad-Slabo komentariše, ne znam koliko čita ili odabira, slabo piše.Razmodovati.
Trilijan - Nemam pojma iskreno, nekoliko komentara u zadnjih mjesec dana, nema je na četu i forumu. Razmodovati.
Celt - zadnji komentar prije 3 mjeseca, zadnja definicija prije 2. Razmodovati.
Ostale ostaviti, Agilni čita, komentariše, prisutan je na forumu, Brus takođe.Zajklon vjerovatno čita najviše od svih, ne znam u zadnje vrijeme.Smarko je barem aktivan na forumu.
UMODOVATI
Kurajber - redovno piše, čita, komentariše. Ima kvalitet, svi ga poštuju. Valjda će pristati kada vidi da ga ljudi izglasaju.
Valdemar, Luks, Mekijaldes - kontam da će dosta doprinijeti kvalitetu sajta jer imaju prilično literarnog talenta.
The Prof, Bili Šarp - gotivni likovi, obično daju konstruktivne i dobre kritike.
Glavni, Ness - pišu dosta, često su na sajtu, kontam da dosta i čitaju.
Penzioner, Asat- redovno pišu, komentarišu.
Dodao bih još Enemija, Natnat...Ne mogu da se sjetim još, ako se sjetim editovaću.
Vidjeti prvo ko od njih oće da moderiše, raspisati izbore i kraj.
Umodujte Rihu. Riha je kul lik, dobar čoek, i nadasve poštenjačina kakvog nema.
A i red je da bosančure dobiju ondulatora jer se ona prodana duša od Remca svakako ne ubraja u iste. Kajzene pičko, podržavaš separatizam.
Bruse mogao bi i ti neku lijepu riječ reći o pomenutom... ne bih ti kruna spala sa profila.
Edit: naš kakav smo grah cimer i ja napravili. Bruka! Napredujem.
Zmaju, pošto nemaš validan argument, pribegavaš vređanju, a to je već Yeahovina škola. Tako da nemoj da sereš mnogo. Ukoliko nemaš šta pametno reći, zaobiđi ovu temu i idi na postere i reakcije kao i obično, pa se tamo pravi frajer.
Odeš dole, na dnu strane je, pored "kontakt".
Umodujte Jebača i Pezosa EDIT: može i Billy Sharp ili ollanik, a Natnat čisto radi fleksibilnosti da stoji još neka žena međ modovima.
Mada, no nebitno to, to me ne zanima, mene zanima samo kako ja mogu da vidim grobalj kad još nemam ni značku, a ktitori ne postoje?
'Bem ti Novu godinu, ćera okiti celu kuću i ode kod babe i dede, a ja raskičujem...
Имам 60 страна на гробљу...читам и умирем...
MODERATORI
Remac - 4-5 komentara u zadnjih 3 mjeseca, ne čita.RAzmodovati.
Mućaće ili kako već- nekoliko komentara u zadnjih mjesec dana, uglavnom posteri i reakcije, uz to slabo i piše. RAzmodovati.
Urrad-Slabo komentariše, ne znam koliko čita ili odabira, slabo piše.Razmodovati.
Trilijan - Nemam pojma iskreno, nekoliko komentara u zadnjih mjesec dana, nema je na četu i forumu. Razmodovati.
Celt - zadnji komentar prije 3 mjeseca, zadnja definicija prije 2. Razmodovati.
Ostale ostaviti, Agilni čita, komentariše, prisutan je na forumu, Brus takođe.Zajklon vjerovatno čita najviše od svih, ne znam u zadnje vrijeme.Smarko je barem aktivan na forumu.
UMODOVATI
Valdemar, Luks, Mekijaldes - kontam da će dosta doprinijeti kvalitetu sajta jer imaju prilično literarnog talenta.
The Prof, Bili Šarp - gotivni likovi, obično daju konstruktivne i dobre kritike.
Glavni, Ness - pišu dosta, često su na sajtu, kontam da dosta i čitaju.
Penzioner, Asat- redovno pišu, komentarišu.
Dodao bih još Enemija, Natnat...Ne mogu da se sjetim još, ako se sjetim editovaću.
Vidjeti prvo ko od njih oće da moderiše, raspisati izbore i kraj.
umodovati melkijadesa hahahahaha
komentarisanje je mjerilo koliko neko radi na sajtu
eeeeee
хахахаха колико досадних људи обитава на овом сајту.
умодуј бобана. курац на функцији је и даље курац.
Tačno zmaju, očigledno je merilo aktivnosti na sajtu blejanje na četu po ceo dan.
Nego šta je mjerilo?
Umodujte Rihu. Riha je kul lik, dobar čoek, i nadasve poštenjačina kakvog nema.
A i red je da bosančure dobiju ondulatora jer se ona prodana duša od Remca svakako ne ubraja u iste. Kajzene pičko, podržavaš separatizam.
Riho, ne zbunjuj ljude :)
Bruse mogao bi i ti neku lijepu riječ reći o pomenutom... ne bih ti kruna spala sa profila.
Edit: naš kakav smo grah cimer i ja napravili. Bruka! Napredujem.
meni žena skuvala grah sa pastrmom...
Ја би умодово главног. Ћао позз
umodujte onog mentaly disturbed ili kako se zove vec, sto je sa 13 godina bio najveci buntovnik na svetu
Bata gugi za moderatora!
Tačno zmaju, očigledno je merilo aktivnosti na sajtu blejanje na četu po ceo dan.
kosovari kao ti su niža rasa, dokaz da evolucija može ići i u drugom pravcu.
mjerilo je to koliko mod briše sranja i koliko pospješuje rad sajta. urrad je sve samo ne lijen mod.
i ja - dobar čoek!
Да ми одабере дефку да коначно пишем у боји хе хе
EДИТ: Одлично пушим курац:*
Zmaju, pošto nemaš validan argument, pribegavaš vređanju, a to je već Yeahovina škola. Tako da nemoj da sereš mnogo. Ukoliko nemaš šta pametno reći, zaobiđi ovu temu i idi na postere i reakcije kao i obično, pa se tamo pravi frajer.