Autori biraju moderatora

1. Umodovati Bob Roka. Time će sajt dobiti mešani kvalitet inteligencije, gluposti, nasumičnosti raspoloženja i mentalnog stanja, uticaj šizofreničke smene ličnosti moderatora na upravljanje sajtom, nepredvidivost i predvidivost istovremeno. I objasniće se zašto ga uvek odbanuju, i nikad ga više neće banovati.

2. Oooo pa daa, dje ste poslusnici, kurac vas ranio, da se duhovito iztazim :) vidm nista od vaseg dozivanja pameti, dzaba vama tri dana. Utvrdio sam ko me je brisuvao delo, hahahaha kakav sisomud! Cesljao sam danas malo po mod timu, kakva degradacija humora i inteligencije, nije ni cudo sto niko nece da se druzi sa vama :) hehehe salim se ja malo sa vama. Ostavio bih urada, agilnog i musasija. I kelta matorog foteljasa, kurd je i onako u ilegali, ostale, hmm..da ne pocinjem. Smarka bih razmodovao samo da ne mora da se pati sa zgadijom, iskvarice ga.

E da, ako nekim slucajem imam tri zelje, na neku foru, prva, druga i treca mi je da dobijem povlastice na sat vremena, da preuredim malo profil..ne bih ja dosadjivao, primoran sam na ovakve niskosti, beskura idiotska simpanza kaizen me esto kao ignorise, jebem li mu seme.

3. Bob Rok je odbanovan na izričit zahtev i uložen obraz od strane paninara. Svako sranje koje Bob od sad na dalje napravi ja računam paninaru na čast i čojstvo. Samo taj nalog i samo iz tog razloga. Za ostale naloge koji su Bobovi dupli me živo zaboli, biće banovani čim se pokaže potreba, ali ovaj ostaje.

4. Znači ako bob nešto zasere banujete i paninara
    divno

5. Dusan 1001! Gle, taj covek ziv.

6. Tu sam ja batko uvek, kao losa navika..tebe bih rado video u mod timu, ali sumnjam da bi za tebe tamo bilo puno razumevanja. E da i remca sam slucajno stavio u kos sa govnima, kardinalna greska.

7. Hehehe srpska posla, cim ispadne fajt u najavi, svi za svojim poslom..eee a kad se samo setim, cigare poskupe 4 dinara, surovi odmah 350 nalova stavi na led do 2049. Danas ni trajni ban ne mozes da dobijes od ovih supcina ako nisi popunio formular. A kamoli..

8. Znači ako bob nešto zasere banujete i paninara

Ne znam gde si ovo pročitao u mom postu, ja nisam pominjao odgovornost nego čast i čojstvo.

9. Znači ništa odbanovao si ga samo da ovaj spemuje i još malo smara forum a to što bude spemovao ide paniju na čast pa kome puca kurac što to ide paniju na čast.KVO je jednom čini mi se odbanovan na insistiranje skočka a sve što ovaj zasere banovo bi se i skočko(celt patentiro).Da je to ovde slučaj pa i ajde ovako je samo glupo.

10. I čiji je uopšte dupli kad ga po šurnejsti put odbanjivate a ima fazon 3 definicije pa da je kaizen lično ne bi imalo smisla

11. I čiji je uopšte dupli kad ga po šurnejsti put odbanjivate?

Bob Rok je odbanovan na izričit zahtev i uložen obraz od strane paninara.

http://wacowla.com/wp-content/uploads//2013/12/tumblr_static_sherlock_thinking_zpsdfe6b3d4.gif

12. Ma ne verujem da je samo panijev dupli ima i on šifru al nije jedini

13. Paninaro i čojstvo ne idu u istoj rečenici.
    Bob Rok sisa cock!
    Nek si nam se vratio. Biješe malo dosadno.

14. Volio bi kada bi neko od protivnika druga Boba svoje nezadovoljstvo potkrijepio i nekim dokazom. Spem nemojte pominjati jer niti znam šta je spem niti me interesuje. Ukoliko je Bob nekoga uvrijedio nek se javi.

EDIT: Strajizme, uzdrži se, volio bih da popričamo ozbiljno ako je moguće.

EDIT2: Bob smara? Hihihihi.

15. O tome i ja pričam. Iz ove perspektive i sa sadašnjom pameću tek vidim da je Cara zapravo bio faktor razonode na ovom sajtu, a ne obična spemerčina.

16. Eo paninaro, nocas na cetu bobrock na moje pitanje "kako osjecas da mi je kurac kriv" a on odgovori "znam jer si drko dok sam ti staru jebavao". Eto ti

17. Remac
    Eo paninaro, nocas na cetu bobrock na moje pitanje "kako osjecas da mi je kurac kriv" a on odgovori "znam jer si drko dok sam ti staru jebavao". Eto ti

10 dana Gulag minimum

18. loguje se na profil sa telefona
    fore su retardirane i samo paninaru smiješne
    paninaro traži njegov odban
    poninaro garantuje svojom čašću
    obećanje bez pokrića

nešto očiglednije ne treba

19. Ni blizu BobRock nije Cari. Cara je pre svega šibao po defkama, čitao, pratio, pisao, a onda je one uglavnom dobre, ali ponekad i izrazito loše širio, linkovao, intenzivno koristio (često i do smaranja, ali dobro). Pola internih memea, slenga nastalog baš na Vukajliji i sličnih stvari, veliki broj nas aktivnih 2010. i 2011. ne bi danas svakodnevno koristio da nije bilo Care u tom periodu. EDIT: Ono kako je Pseto pre par meseci promovisao "Gargiju", to je Cara radio svakodnevno sa tuđim defkama.

Bio je spemer, jeo govna pred kraj, ali pre svega je najgotivniji bio zbog ovog iznad.

BobRock ima jednu dobru defku i spemuje. Za sad. Nemam ništa protiv novih šansi, ali ih je imao dovoljno.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.