Autori biraju moderatora

1. E jbg, Bobe... Ništa, molim te da mu oprostiš ovaj put a ako se ponovi udri i po njemu i po meni.

EDIT: onda mi je žao što nisam bio tu da vidim toga Caru. meni je Bob urnebesno interesantan. svi smo različiti, jbg.

2. Da mene izaberu ja se ne bi bunio.

3. ja rekoh svojevremeno, šteta tolike inteligencija tako upropašćene...

4. E Pani, ako svaka Bobova ide na račun tvojega čojstva, očekuj da ti svi u brk pljunu ako on počne ponovo po svome. A ako ne počne, to i neće biti Bob. Nevolja je.

5. Pani pobrko si naloge mislim da si taj avatar hteo da staviš kod boba

6. гласам за самхаина

поздрав за све у редакцији

7. E Pani, ako svaka Bobova ide na račun tvojega čojstva, očekuj da ti svi u brk pljunu ako on počne ponovo po svome. A ako ne počne, to i neće biti Bob. Nevolja je.

ma samo da ne vrijeđa na način gore naveden. za ostalo da smo zdravo :)

8. loguje se na profil sa telefona
    fore su retardirane i samo paninaru smiješne
    paninaro traži njegov odban
    poninaro garantuje svojom čašću
    obećanje bez pokrića

nešto očiglednije ne treba

То је бре онај маћи што изгледа иде у 7 разред, држи на профилу некакве црвенокосе хероине из цртаћа и има на још једном дуплом налогу ону дефку о бику Рудоњи. Могуће је и да заједнички користе шифру, небитно.

Ок је понекад али

Ni blizu BobRock nije Cari. - BobRock ima jednu dobru defku i spemuje. Za sad. Nemam ništa protiv novih šansi, ali ih je imao dovoljno.

9. veliki broj nas aktivnih 2010. i 2011. ne bi danas svakodnevno koristio da nije bilo Care u tom periodu. EDIT: Ono kako je Pseto pre par meseci promovisao "Gargiju", to je Cara radio svakodnevno sa tuđim defkama.

Bio je spemer, jeo govna pred kraj, ali pre svega je najgotivniji bio zbog ovog iznad.

Значи када је Цара то радио то је било тако кул и авангардно а када је Псето то радио онда те је нервирало? Серем ти се у расуђивање.

едит: Треба да будеш захвалан моћној гаргији што те је помиловала ономад.

10. šta smo mi ono pevali od cece na okupljanju ali smo ubacili gargija

11. А ОНДА СИ СЕ ТИ ПОЈАВИО КАО ДА СИ ГАРГИЈА

12. Значи када је Цара то радио то је било тако кул и авангардно а када је Псето то радио онда те је нервирало? Серем ти се у расуђивање.

Da, jer si ti od SVOJE defke napravio "kult" i svuda je reklamirao, a Cara od tuđih.

13. Nemam pojma da li se ođe glasa ili ne ali ako se glasa onda da se umoduje Radijacija.
    Pozdrav

14. Пазл
    Nemam pojma da li se ođe glasa ili ne ali ako se glasa onda da se umoduje Radijacija.
    Pozdrav

Bolje ne. Aktivan sam na četu i forumu, i to je uglavnom to.
    Nisam ja za to.

15. Čak je i skroman za razliku od nekih magova "spuštanja" naš smrtnika.

16. A nije to, nego naljutiće se neki. Neka. Banuješ jednog eto 7 njih sipa ti kilu govana zavrat, pusti to nije za nas.

17. Ја гласам за Гугија..

18. četerski lobi na čelu sa pazlom traži svog moderatora, Radijacija odbija vođen sopstvenom krilaticom :

Kad je čovek gladan svega i proklet pa hoće još i još i uvek mu je malo.

19. DRUGOVI NEZNAM ŠTA DA VAM KAŽEM. ZAMERATE MI ŠTO SE NE ISERAVAM PO DEFKAMA. E PA VIDITE JA BIH TO VRLO RADO ČINIO ALI RETKO SE LOGUJEM PREKO KOMPJUTERA ZNATE. DRUGO JA NISAM SPEMER JA SA PRISUTAN. PROŽIMAM SVAKU PORU VUKAJLIJE UTKAN SAM U NJENU DUŠU

20. Ti si Bobe pametan čovek, al 'si dosadan i lud.

EDIT: Mnogo dosadan. Da si bar malkice duhovit...