Позив на дружење господину доктору Војводи Војиславу Шешељу у циљу сарадње која ће допринети бољитку сајта, људи на њему и Србије

1. Moramo da prevaziđemo podele među nama, za dobrobit Vojvodinu i dobrobit Srbije!

2. Ja mu šaljem u svoje ime da me učini Vojvodom dok nije umro. Čampi će me zapamtiti

3. ЦИТАТ
    дебели пацов

Zato jer smo pokret
    ТАДИЋ

Ако је тако, онда треба Вукајлијашка младеш. Велико М би било по правилима енглеског језика, а не желимо ваљда тако да се обрукамо пред Војводом?

4. прво мислим да му се треба персирати, и да малим словом младеж и мало то мање театрално ако може у почетку пошто мало фали па да делује као некаква саркастична спрдња.

5. полу мађари пола усташе вас подржавају у овом амбициозном пројекту...Војводина је срце Србије

6. ЦИТАТ
    и опет будеш наш Војвода
    ТАЧИ
    Овим имплицирате да сад није Војвода, иако га тако ословљавате све време.

7. Pa tehnicki i nije vojvoda, valjda mu je oduzeta titula.

8. Чаче, ош да шаљеш ил да шаљем?

9. Схватио сам да је ово вансеријски глупа идеја.

10. Popa Momčila je ucenila CIA i Rokfeleri da pred smrt oduzme Vojvodi titulu.
    Vojvoda Momčilo bi svedočio kao svedok odbrane da ga ne otrovaše ustaše čim oduze titulu Vojvodi Voji. To znači da je i Vojvoda Tomo Vojvoda jer mu Vojvoda Vojo nije oduzeo vojvodstvo.
    #OJDJUJIĆUSTRMICATEČEKA

11. kako će Voja biti sretan kad provali količinu ljubavi koja mu dolazi sa ovog sajta, pa mi toga nismo svjesni.

12. Veliko V kod vam u znak postovanja

13. sto kaze yb obrisace bulju tim pismom

14. Srbija je večna dok su joj deca verna.
    Podržavam

15. Схватио сам да је ово вансеријски глупа идеја.

Kako ide vreme i ja shvatam. Ko god napiše, nek prvo okači, da prosudimo.

16. YeahBatch
    Схватио сам да је ово вансеријски глупа идеја.

+1 ipak

17. Koji god slučaj bio sa titulom vojvode, Šešelj je vojvoda sui generis.

18. Лепо пито Лукша на претходносј страни, сад шатро не хејтујемо више званично Тарзанију?
    ДП, страни плаћениче...

19. Kake ste pičketine raspale, znači sline ste. Ostanite uz ideju, ne budi pičkice i pošaljite pismo Vojvodi. Pravi ste oni vukajlijaši nejebači, na četu i po forumu "ja jebem, ja jebem, jemen, oman, kamerun" a posle prc. PU!

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.