Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Ти кузмане много сереш! Ја знам да но рикоил бије у тачку! Оно што си мене снимао расипа муницију! Лепо стенеш у једно место нанишаниш тачку и свих 100 метака из крмаче погоде у њу!
http://www.dodaj.rs/f/2l/Pq/2kZZWP6i/5/123.jpg
ХХАХАХхаахх
To je bila ona noć kad je Rnrt banovan, olololo.
ajde neko na server imam novi čit da isprobam
bacaš noževe u glavudžu
Само мислим да Јоџа има чит, из овог испада ко да ми је реко да има.
ЕДИТ:
Опусти се, био само Дилан ту, и ћаскали смо онако. Овај падобранисо од негде, да је био ту, не бих писао. А на ЦС сам писао на тим сеј јер никад не изађе кад напишем у са мајмунчетом испред. И тако...
Eeeeeeeeeeeeeeeee.
рнрт није ли те срамота да овако сереш по чету и прозиваш ме кад нисам ту! Ако мислиш димам чит пишеш на админ сеј и он нека ради шта му воља! Ако су те бановали! На СВАКОЈ СТРАНИ ТРЕБА ПРВИ ПОСТ ДА БУДЕ СТУБ СРАМА!!!!!!!
Pazi šta pišeš, pratiću te po mapi i zaklati nožem kroz zid sa izolacijom. :)
Биће ти жеља испуњена :*
Ја не могу да вјерујем како сте ви цркли, среће ми моје...
Ови што користе чит, само нека су здра'о и нека су живи мајци, сто година напунили, али не знам јесте ли сасвим чисти у главу и имате ли мали курац или мањак самопоуздања, нешто од то троје јес' сигурно јер не знам кол'ко треба да будеш ћакнут' да користиш чит и будеш оно што ниси на усраној игрици која датира од времена кад сам био 6 основне чини ми се.
Нити ће ти курац порасти нити ће те неко више уважават' због скора на кантер.
Не уважавају људе са просјеком 10 на факултет, а не за ову спрдачину.
Нисам гледа' ко је све оптужен за шта, није ни битно, али само нека сте здра'о.
Радијацијо, ја мислим да ти је најпаметније да откажеш сервер и да те боли курац, пошто прво није ваљало ништа, па онда мало админа, па онда много админа, па онда мало мапа па много мапа, вазда има неки проблем...
Невјероватно је како је људски ум и рука у могућности да усеру све могуће, али буквално.
Нека си погасио све бројаче, али то неће смањит' ни чит ни ништа, гарантујем, а ја сам се сморио право да кажем, не толико због читера колико због тога што сам играо са њима, мислим оно пуца ми курац, нисам неки играч, али је срање да играш баскет и да је теби пречник обруча 450мм, а противнику 600...
U pravu si. Server se gasi na 4 sata.
Kazna.
Smare sve si objasnio, svaka čast.
Da se mene pita ja bi ukuco amx_banmenu и баново све :)
Подуваш ми пенка. Нећу се расправљам кад ме банују, поставиће демо па ћеш видети! Овако можемо у недоглед! ти си читер, сад си га упалио, сад си га угасио сад но рикоил сад шараш намерно. Једино демо па да причамо. Љуби те брат у штрокав врат
Што си пичко обрисао пост? Бануј га на један дан!
Едит: цинцара
evo ja se izvinjavam svima koje sam prozivao za no recoil, samo cepajte
dajte to
dajte to
Odbija se. Nemoj neko da mu je dao šifru.
Ako mu neko da, banujte ga lol