Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
ja da sam se osilio lupio bih ti ban odma' ali nisam tako da ne seri, ja sam prozivao i bez admina i sa adminom, a i izvinio sam se svima koje sma prozivao i nikome više jednu reč nisam rekao tako da ne znam što sereš sad, a admina sam koristio samo da menjam mape i da kaznim kickom onog ko prekrsi neko dogovoreno pravilo, šta sereš voštiću?
Ništa, smorio sam se, reko' da te prozivam nešto.
pičko
ЈА СВИМА ПРИЧАМ ДА ЈЕ КУЗМАН ПИЧКЕТИНА И СВИ МИ ВЕРУЈУ!
ovog serjodžu i nicka kad vidim na serveru smrkne mi se kolko su jadni
Brate ja nisam video da se meni bilo ko izvinio, al dobro tebi na dusu, ako je imas
Kad su čiteri!
izvinio sam se svima, i ne nemam dušu jer prozivam za čit
Jodža na stimu čituje bre! Haker!
ne postoji čit za steam ! ne nikako!
Постоји и ја га инсталирао и нонстоп ми пише КУЗМАН ЈЕ ПИЧКА јебем ли га
ajde neko na kanter, neko bez čita da naglasim
ovog serjodžu i nicka kad vidim na serveru smrkne mi se kolko su jadni
pglopglopglopglopglo
GrayWolf добио шифру
upisano
Ја чекам да ми се кромпир спреми, па да једем па ако ће онда неко да пуцамо мало...
Фине су оне нове мапе, супер, тј нисам пробао још ону што је тешка 5мб...
Ево видим осморо игра тренутно, упадам и ја чим једем, а могли би и да се скупимо мало, да нас буде више, да играмо веће мапе и гомна
ta što je 5 Mb je onako manja, tih 5 Mb su neke rakete, palme, munje neke Mislim da čak i ono X za bombsajt svetli nekako drugačije.
Fina je mapa al je nakićena u pičku materinu.
А беспотребне работе, али нема везе, само да се мијења да није монотоно...
Она друга де мапа је супер, баш је одлична, свиђа ми се :)
A jebeni Pandavillage ja se izgubio. ono puno prolaza nekih, nekih useka, rovova nešto jebote gde god kreneš odeš u pičku materinu.
Али је добра мапа, мени се свиђа :)
АЈДЕ УПАДАЈТЕ ИГРАМООООООООООООООООООООООО
ULASTE