Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Poruka od KGB hostinga
Desava se neki lud napad na orion telekom, neki premium serveri su offline cak i za igrace u srbiji,
Pauziran je rank na gametracker.rs
Naš server je na Orionu
Oćel neko kanterova?
Ja malopre igrao na nekom mislim da se zove Slatina serveru, ima do jaja fora, svi su obučeni kao deda mrazovi i pada sneg i sve je na foru božića. Jes da su me otkinuli, ali bar me niko nije optužio da gledam kroz zidove kad sam ubio trojicu za redom.
oće neko kantera
ima aim mapa
aj ulaste
kurac, umro server
Ovaj put jeste crko, verovatno zbog ovog.
Desava se neki lud napad na orion telekom, neki premium serveri su offline cak i za igrace u srbiji,
Pauziran je rank na gametracker.rs
A mi smo na tom Orionu... nemam pristup ni panelu
ja sa šonetom zarobljen na serveru
Мени се игра ноћас, али морам да учим гомна, имам колоквијум сјутра
Ne šljaka server, tako da ne propuštaš.
Server verovatno danas neće raditi, objašnjenje KGB hostinga.
Pozdrav
Nama je vise muka od ovih napada koji guse ceo link Orion telekoma.
Kao posledica, panel ne moze da resetuje servere na premium lokaciji tokom napada, gametracker.rs ne vidi servere na premium lokaciji tokom napada, i igraci van srbije ne mogu igrati na premium lokaciji tokom napada.
Vise nam je dosta cekanja da Orion telekom pojaca link i opremu, jer dok idu napadi, igraci pljuju nas a mi nismo krivi tu, mi smo kupili nas Ruter kao sto smo i objavili ali dzaba kad nas ruter ne dobije nista kad se Orionom link pre naseg rutera zagusi.
Zato smo se odlucili na ekstremno resenje, a to je da rutiramo sav saobracaj van srbije preko nemacke gde imamo ddos zastitu, tako ce igraci van srbije imai nesto visi ping na premium serverima ali bolje i to nego da nekoliko puta na dan pada ceo premium link.
Ocekujemo realizaciju ovog resenja ove nedelje.
Ukratko ako vidite da server nije online verovatno su radovi u toku na njegovom prebacivanju u Nemačku kako ovde kažu.
Ja takođe nemam pristup server panelu i ne preostaje nam ništa nego da čekamo.
Radi serv, ae neko da igramo.
ajd upadajte jebo vas otac
Ео ме ја само да ијем гомна нека
KANTERAAAA
А на шта ћемо да играмо, на курац?
što? meni radi server
Probajte da igrate deathmatch, ono čim te ubiju odmah se stvaraš i rokaš. Ubijaš i kantere i terore, nebitno u kom si timu. Ja malopre igrao na nekom serveru. Ludilo je. bilo nas je jedno 30.
To je deathmatch server, poseban mode.