Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
onako kad se popnu posle 2 sata taman stignu do cila pa padnu i prevrnu se na ledja pa ne mogu da se okrenu pa onako mlataraju nogama ahahahahahahah
ja imam kornjace, nisu smesne.
hahahah daaaa brate!
Gledas ih i N E V E R U J E S
matori to me tera da se davim od smeha da me stomak boli,da mi smejanje daje bol,a da ne mogu da prestanem svejednoi nikako
Mnogo.
http://iruntheinternet.com/lulzdump/images/dog-ninja-turtle-costume-mask-1311817778x.jpg
planiram iznajmiti invalida na par dana i terati ga da se penje na ogradu i padne taman kad stigne na vrh,a onda se koprca onako na podu ko kornjaca,a ja varim i vristim od smejanja