Prijava

Nekada, odabrane su imale i po 3 iljade pluseva, evo sad gledam (naravno i zbog sebe jer mi zinulo dupe na pluseve - retko kad imam tu srecu da mi se odabere defka), na prvoj strani odabranih najjace ocenjena definicija je 175:35 a najlosije 32:4 a popularne su tu negde al su ipak bolje ocenjene

resenje je tako jednostavno... link vukajlija.com inicijalno treba da otvori odabrane, a da se mora kliknuti na popularne

samo... kbk

zakljucajte temu slobodno jer znam da ima beskonacno prigovora na ovo, al morao sam i ja da ispucam svoj.

realno, veće su ti šanse da ti definicija uđe u popularne nego u odabrane tako da je ovaj sistem ok, ravnomernije se raspoređuju ti plusovi, a to je i fer, šta sad neko odvali igru reči koja je na nivou predškolske ustanove za decu ometenu u razvoju, modu se to dopadne, gurne na naslov i defka pokupi 3000 pluseva, a ovamo tavore kvaliteti sa po desetak pluseva. Pišam po odabranim, popularne su zakon. I da, mnogo se često bira, jedna dnevno je sasvim dovoljno.

Одабране сад служе само због ордења и кураца, мене боли курац, ионако оћу круну да добијем да мењам ник и близу сам тога.

...A nik moš da promeniš i bez toga ;)

Ja volim čitati pratilačke, bolje su mi od popularnih i odabranih. Jeste da i tu ima smeća nekad, pa ih malo opljujem, pa mi malo pristignu preteći PVT-ovi, al' de - život piše romane lolo

Da ne oftopičim:

Ne bih ja ništa tu dirao. Ljudi kojima je teško kliknuti dva klika da se prebace od popularnih do odabranih i nazad ne treba da žive. :Vukajlija nerd momenat #1:

Jeste nekad odabrana skupljala hiljadarku, ali ko ga jebe, treba pisati za sebe, za kvalitet i probranu raju, ne za plusove. :Vukajlija nerd momenat #2:

Koga zanima da nađe i čita, naćiće i čitaće. :Vukajlija zen momenat #1:

Mislite o tome. :XFiles saundrak u pozadini:

Dokleviše, potpuno se slažem. I ne samo to što odabrane moraju biti na prvoj strani, već moraju napadati posetioce sajta na sve načine, a na Facebook i Twitter strani Vukajlije mora biti svaka odabrana definicija sa linkom (sada su samo poneke, bez linka) i skor će biti makar upola bliži nekadašnjem (preko hiljadu pluseva teško, dugo vreme došlo).

Uglavnom, još jedna tema o kojoj se odavno diskutuje na mod forumu i gazda je obavešten o svim željama. Da li će biti uvaženo, ili će BITI, ne zna se. No, dobro...

Trulekskrpo, popularne su dobre, ali da imaju svoj deo na sajtu, ne i da budu ispred odabranih. Da ne obrazlažem sad (mogu ako hoćeš), ali da makar zamene mesta... Mada je i to diskutabilno, jer postoji kalendar kojim možeš izlistati popularne. Ovako su najnovije definicije najgore prošle.

ja nemam svoj stav.

samo, čini mi se da se prečesto odabiraju i te popularne i odabrane...gubi smisao onda...i ako ti odaberu nešto ne osećaš se posebno jer je odabrano još 20 autora tog dana.

i da, banovati sve koji predlažu defke za odabranu, a pritom kao obrazloženje stavljaju ''okej je lik, zaslužio je i on da ima neku odabranu''...
jbt, tim tempom za dva meseca neće postojati autor koji nema ili popularnu ili odabranu ili kurčina.

Trulekskrpo, popularne su dobre, ali da imaju svoj deo na sajtu, ne i da budu ispred odabranih. Da ne obrazlažem sad (mogu ako hoćeš), ali da makar zamene mesta...

Ma ok, moji postovi su ionako pola šale pola sprdnje, kako gazda kaže neka bude tako, što kaže Luks deli nas samo klik do željene kategorije ko je rad čitati naćiće način. Ono jeste kad kupiš neki magazin logično je da prvo pogledaš naslovnu stranu, lizneš prs pa okreneš list, ali ovo su virtuelne novine, nisam pametan šta je najbolje.

Ja mislim da bih trebao imati više odabranih definicija. Ipak sam ja glavni.

Да дам ја своје мишљење пошто посматрам све системе поодавно. Систем дефиниција дана је непревазиђен, али има један проблем и он, варање.
Популарне су убрзане дефке дана, мсилим, стварно 20 лајкова....
Ја знам шта је сјебало дефиниције. Постери и реакције. Нико не чита или не пише се више. Некада је било и 200-300 дефиниција у једном дану, то јест 2010 и 11, пре само 2-3 године, иако је и тада било већ много тога дефинисаног.
Последње 4 дефке ми имају само по 15 оцена, значи није проблем ни у чему другом сем у читању... А читање је изражено само током такмичења. Толико.
Свака част коментаторској секти!
ЕДИТ
И мене занима само још да могу да скупим неколико тих одабраних, да бих могао у боји да пишем. Ето. Можда више нећу ни писати ништа само зато што ме више забавља четовање. Не знам. Нисам од бољих аутора, нисам нешто активн ни на форуму ни у коментарима...