Dobro jutro, Crna Goro!

1. umro general pavle strugar

2. Evo i lijepih vijesti, u domu za liječenje zavisnika od psihoaktivnih supstanci napravljeno je igralište za djecu (drogaša). Imaće troška od dezinfekcije ali dječija igra i osmijeh nemaju cijenu.

Obezbjeđivanjem ovih sadržaja djeci klijenata/kinja omogućeno je da za vrijeme posjeta na kvalitetan način provode vrijeme sa svojim roditeljima što će doprinijeti zdravijoj i funkcionalnijoj povezanosti.
    U narednom periodu planira se i proširenje sadržaja za igrališta kako bi im obezbijedili raznovrsniju zabavu i igru.

http://podgorica.me/2018/12/13/javna-ustanova-na-kakrickoj-gori-dobila-djecije-igraliste/

3. Imaće troška od dezinfekcije ali dječija igra i osmijeh nemaju cijenu.

Divni rečeno

4. ene srbalji zaštitili gusle kao svoje nematerijalno kulturno naslijeđe a svi znaju da su njihovi instrumenti frulice i duduk, dudlajte mi frulicu srbalji.

5. U pravu si brate, ne znam koji ce nam kurac gusle, najjadnii instrument u univerzumu a i sire, cuj jednu zicu ima samo haha

6. a tvoj je onaj bubanj danas sam gledao kako se slavi SREĆNA TI VOJSKA DRUŽE!

7. Bukvalno duvanje u krcag zvuci lepse od gusala, a i vise se razlicitih tonova moze odsvirati

8. duni mi u prkno brate možda izazoveš da ti prkno odgovori :)

9. Frule i dvojenice, tako se dosta polnih bolesti prenijelo

10. jes jbt variola vera

11. i dalje imamo najjeftiniju struju u evropi

12. Jeste kad u nju dodaju vodu -_-

13. e da oće da poskupi malo i struja i gorivo bilo bi manje kola => manje gužvi po ulicah

14. Dada i struja. Eno se sve Tesle po Podgorici voze

15. manje kola => manje gužvi po ulica => više prostora za panija i x6

16. Kome je nepriuštljiv električni energent a iz Podgorice je, punjač u ruke i pravac Atlas capital centar.

http://www.rtcg.me/vijesti/podgorica/150654/prva-solarna-pametna-klupa-u-podgorici.html

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.