Dobro jutro, Crna Goro!

1. to je vrlo mali procenat gejeva. posto zivim u zemlji gde se neko i izlane iz price, mogu da vam kazem da ima mnogo vise oko vas nego sto mislite (ne znam kolki je hormonski prosek, 2-3%), samo im to nije nesto sto im je centralna stvar zasto postoje, a mnogi od njih s u verovatno ozenjeni, udate i statiznam u takvim brakovima, idu po ulici mrze i biju ostale pedere i ponasaju se da ti bude zao dece, koju hoces da zastitis.

2. pa na njih mislim jer sam samo takve upoznao, vodim se ličnim iskustvom, i iskreno briga me ako je racionalizacija, bolje da ih mrzim svojom glavom nego volim tuđom... jer ako sad počnem da ih volim, to neće biti jer sam napravio 180° u stavovima, već jer bih podlegao propagandi. zar nije tako?

3. celte usta te jebem piši u jednoj objavi

4. jebi ga.

pa na njih mislim jer sam samo takve upoznao

to je zato sto u srbiji, ovi ostali, normalni ljudi, nisu blesavi pa se ili kriju ili frustrirano zive u porodici koja se neminovno raspadne.

5. trenutno gledamo vrlo emotivnu borbu izmedju pedera koji su prihvatili to pa podigli na 5. stepen pa su sad ultra pederi, od toga napravili smisao zivota; i pedera koji su potisnuli to pa se ozenili, napravili decu, pa podsvesno mrze sve u vezi ovih prvih, da su u stanju da od toga naprave smisao svog zivota. gledamo, i navijamo. kako kog vuce.
    to je stanje sa svim oko gej brakova, zakona, i svega ostalog u srbiji. represivno.

6. celte usta te jebem piši u jednoj objavi

ja nisam nikad ozbiljan sa ovim psovkama, da znate :D

možda bih čak i podržao istopolne brakove, ali nikad usvajanje. ali imam osećaj da je to grudva koja pokreće lavinu. ja samo ne želim da nam društvo postane kao američko, gledam stranice na instagramu koje vređaju "strejt" ljude, veličaju gejeve, ako nisi gej crnac jevrej ti si rasista itd itd. a da ne pričam o sajtovima kao što je tumblr. to utiče na mlade ljude i jednostavno je loše.

7. ne znam ko je postavio nedavno na forumu jedan citat od Čurčila,

"Fašizam će u budućnosti biti maskiran kao anti-fašizam."

8. to je zato sto je i u americi sve to represivno (analno haha), i rasizam i gejstvo i statiznam, pa ili imas ekstreme na jednu ili na drugu stranu, sto su ustvari verovatno iste osobe, samo drugaciju stvar kod sebe potisli.
    pritisak cesto izaziva pogresne efekte od onih sto hoces. ako pritiskamo dobicemo ameriku.

ako oces da ne budes takav kao amerikanac, treba da naucis da osecas bol u kurcu za vecinu stvari. ne bukvalno doduse, ali iskreno.
    kad uspes za neku stvar da razvijes bol u kurcu, pocne da ti biva jasno ovo. jednu po jednu.

9. dobro, neko je postavio na forumu, jebiga sad

ja se trudim da me boli kurac ali loše mi ide iskreno

10. U redu je. Ako je guverner Teksasa citirao isto misleći da je istina mislim da ti možemo oprostiti

A ne znam šta si htio reći s tim? Da je davanje ljudskosti ljudima koji ju nemaju fašizam?

Taj mim u vezi Čerčila su kreirali desničari u Americi jer misle da su konstantno pod napadom i doživljavaju svaki napredak manjina kao fašizam. Izgleda da si i ti od istog kova.

11. "Da je davanje ljudskosti ljudima koji ju nemaju fašizam?" И нацисти су били мањина док нису фаворизовањем (aka "давањем људскости") и потискивањем/репресијом других постали већина...
    А то ко је ког кова ти ниси ни стручан ни изабран од власти да процењујеш, зглавкићу.

12. Ti si izgubio argument čim si spomenuo Hitlera gospodine Godwin.

Ne treba ići u duboku diskusiju što se tiče homoseksualnih prava. Ako si ti čovjek i neki homoseksualac je čovjek, i svi ljudi su pod Bogom jednaki, logički je da bi taj homoseksualac trebao imati ista prava kao ti. Vrlo jednostavno.

A neki očigledno misle da homoseksualci nisu ljudi i ne smiju to da kažu pa se vrte uokolo i filozofski racionaliziraju zbog čega im ne treba dati pravo x ne znajući da samim tim pljuju istog Boga pred kojim kleče.

Neke istine bole. Trebaće par generacija da se ta inherentna mržnja i ksenofobija u Srbiji istrijebi. Do tada ćete živit u mraku i jedni drugima jebavat majku.

13. Trebaće par generacija da se ta inherentna mržnja i ksenofobija u Srbiji istrijebi.

brat bratu 200 godina

Do tada ćete živit u mraku i jedni drugima jebavat majku.

ovo cemo za vjek vjekova

A neki očigledno misle da homoseksualci nisu ljudi i ne smiju to da kažu pa se vrte uokolo i filozofski racionaliziraju zbog čega im ne treba dati pravo x ne znajući da samim tim pljuju istog Boga pred kojim kleče

generalno da, ali je u slucaju usvajanja dece upitno da li je to zapravo ljudsko pravo ili stvar koja je podlozna regulacijama

meni nije neposredno jasno zasto bi bilo ko bio rodjen s pravom da usvoji dete

14. Sevasto - uglavnom se slažem

15. Слушај ти политичко коректни милогорско-шупачки клиторчићу, нити се зовем Godwin нити сам поменуо хитлера већ нацисте (то што си ћорава милогорка није мој проблем).

Друго...
    "Ako si ti čovjek i neki homoseksualac je čovjek, i svi ljudi su pod Bogom jednaki,"
    Бог је педере прогласио содомитима и вечно их проклео (ако не верујеш мени ено ти Библија).

"logički je da bi taj homoseksualac trebao imati ista prava kao ti. Vrlo jednostavno."
    За будале и мороне је све једноставно, само оне који се противе њиховој глупости не разумеју...

"A neki očigledno misle da homoseksualci nisu ljudi i ne smiju to da kažu pa se vrte uokolo i filozofski racionaliziraju zbog čega im ne treba dati pravo x ne znajući da samim tim pljuju istog Boga pred kojim kleče."
    Право да друге слободно содомизују (истраживања у америци, државна и не државна, су открила да су 80% педера у америци педофили)? Право да другима (и малолетницима) присилно намећу своје идеје и сексуалност? Што се тиче Бога већ сам ти реко, прочитај Библију једном...

"Neke istine bole."
    Видим тебе баш боли клиторчић кршна милогорко :D

"Trebaće par generacija da se ta inherentna mržnja i ksenofobija u Srbiji istrijebi. Do tada ćete živit u mraku i jedni drugima jebavat majku."
    То што ти другима присилно јебеш мајку, одвратна милогорска лезбачо, није мој проблем. Искрено се надам да ће ти се руке осушити и да ћеш, кад тада, морати да се проституишеш за леба (но чини ми се да то већ радиш :D).

16. Lol, kad neandertalci počnu histerisat

17. Lol, рече ми створ нижи од бубашвабе звана милогорка па се не љутим...

18. Ti vidio da mi piše ženski na profilu pa misliš da sam žensko lol. To ti je brate navlakuša.

Inače, volim da pustim idiote da seruckaju jer se tek onda vidi ko je kakvog karaktera

19. Не интересује ме ни да си 66 пол зван говна са Марса из Калуђерице...

"Inače, volim da pustim idiote da seruckaju jer se tek onda vidi ko je kakvog karaktera"
    Шта год ти прија патолошки социопато :D

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.