Dobro jutro, Crna Goro!

1. Da mi je neko rekao da ću na RTCG-u slušati o crnogorskom srpstvu i pogromu srba na kosovu... pa malo je reći da ne bih verovao. sagnite se kad hodate podgoricom, ima masu preletača. vraćaju se na fabrička.

2. Velikan je umro, i treba ga valjano ispratiti, slažem se.

Al da stotine celiva istu ikonu u doba pandemije, ne ulazi mi u glavu, i nikad neće.

3. Aj za maske i mogu da razumem da postoji neka debata stite li ili ne (mada ne bi trebala da postoji) ali ovo je KONTAKT USTA NA USTA BOKTE ČOVEČE

4. istu kasiku lizu zdrav bolestan radnik mocnik gej hetero dete penzioner samohrana majka konobar, praznik hriscanstva

5. da, do sad su sve mere bile baš efikasne, crna gora najzaraženija država u evropi u odnosu na broj stanovnika. posebno su pomogli milovi skupovi. nosite se vi u kurac i pustite nas da izginemo ako hoćemo

6. srbijanci be like: nisam glasao protiv vučića jer me bilo strah korone

7. Srpstvo je nepovratno osakaćeno ovim gubitkom

8. Đe je i šta radi autor Gićo

9. Dilane, kakvi su ovo antisrpski ispadi, ti bi se vidim na lomaci ogrejo

10. Ja zelen lukac prištevac i anđelkons najveći srbi na sajtu

11. Svrstaj se, junace. Nu da ti dam ocinski savet. Ka' sto ste vi meni od srca more otkinuli. Razocara' si me, Dilane. Razocara'

12. Za 12 eura soba u Sutomoru te uvijek čeka.Nemoj da ti govore drugačije razni srbomrsci, kolegice i beliludiznikovi

13. Aj ti mene popusi kurac, pa da ti posle velim, kako je to bilo pravo. Znas li sa koga razgovaras

14. Eto, paninaro zna, pa posalji njega da za tebe pregovara. Kad su tebi vec usta zasili. Muci. Muci, jado

15. kad nekima mora da se crta ko vlada objasnjavanjem
    rosoneri
    kuzman
    ollanik
    ombre
    pancera
    clannad
    petar pan pezos
    ajax
    boxer
    pseto88
    kbo
    los tenor
    mabncester
    papet master
    zyclon
    luks
    trosarinac
    zhajk
    roki bilboa
    elektricar
    grok grok
    shomy23
    marko
    mickey savage
    lemaja
    milica
    mylyca
    dzonovan
    fejd
    dionisyo
    dankan ferguson
    bushido
    deky aod
    nash bridzes
    riha disident
    stevan
    radjard kuplung
    dzela
    tandrcak
    leprikon

jesi ti svestan ovih prebolesnih imena,deckitj,ili moram jos neku reakciju da ti shaljem

16. A nemoj meni, Dilane. Znam te jos od kad si koljevka bio. Mrs, dzukelo prodana. Os da ti skinem sta sa tavana, pa da se vratis sebi, dzukelo?