Da pitam paninara i ostale poznavaoce materije:
Kako da napravim električni roštilj (sa električarskog aspekta)?
Nije za mene (jebeš električni, imam 2 normalna, na ćumur), pa ne bih volio da vire žice i govna, da ga je lako oprat', a da te ne ubije struja.
Ma reci mi šta mi treba da odem u elektro šaraf, testiraću bezbjednost x)
Razumijem se ja u to. Samo sam jednom bušilicom pogodio kabal, pa me malo drmnula struja kad sam bio pijan.
Počeh da pravim roštilj na poslu.
Odličan sam ram i sve to napravio, kad kaplje masnoća s'mesa da sa grijača pada na pokretni dio dolje, koji poslije roštilja samo izvučeš i prospeš mas'. Imam neki grijač 2200W, pa ću viđeti kako radi i ako se dobro pokaže zamotaću ga u izolir traku, da ga štiti lolo
Zastoj danas oko 3 u Podgorici, kolona i vidim lika u dukserici "Varvari" sa nekom maramom preko glave sa protivpožarnim aparatom i prska 206 ispred mene. Ja otvorih vrata da se luftira, žena izlazi iz pežoa, a on ladno poče da prska onu pjenu po mojim kolima. Uzeh mu aparat, pa ga klepih njime po glavi i onda sam stom pičkom navijačko-đetićkom oribao čitavo auto, majku li mu jebem.
Morao sam i na kraju da ga perem (auto).
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
И то Јабука
Prefarb'o je X6, ali je i dalje ružan...
Samo je petica GT grđa...
EDIT:
I sedmica GT je grđa, ali ljepša od petice.
Nisam postao ođe ima 20 dana.
Vejk ap Montenegro!
JEBASMO LUKSEMBURGA IDEMO U FINALEEEEEEEEEEEE
Dobro jutro, Crnogorci, jeste li na broju?
Sjedi bitango!
Jeba te Milo.
SAM BITANGA
Da pitam paninara i ostale poznavaoce materije:
Kako da napravim električni roštilj (sa električarskog aspekta)?
Nije za mene (jebeš električni, imam 2 normalna, na ćumur), pa ne bih volio da vire žice i govna, da ga je lako oprat', a da te ne ubije struja.
nije bezbjedno što god da napraviš
Ma reci mi šta mi treba da odem u elektro šaraf, testiraću bezbjednost x)
Razumijem se ja u to. Samo sam jednom bušilicom pogodio kabal, pa me malo drmnula struja kad sam bio pijan.
110 eura, jebote...
http://www.bravacasa.rs/proizvodi/severin-elektricni-rostilj-xxl-sa-postoljem-2500w/
Jel' lako napraviti? Ka' rerna na šporet, a?
EDIT:
Tačnije manje od 100 eura kako nezvanično saznajemo. Ipak mi je bolje da napravim. Nadam se da neću nikoga ubiti.
11.000 динара је мање од 100 евра...
Počeh da pravim roštilj na poslu.
Odličan sam ram i sve to napravio, kad kaplje masnoća s'mesa da sa grijača pada na pokretni dio dolje, koji poslije roštilja samo izvučeš i prospeš mas'. Imam neki grijač 2200W, pa ću viđeti kako radi i ako se dobro pokaže zamotaću ga u izolir traku, da ga štiti lolo
još si među nama? lijepo. pazi se od struje :)
Nije skroz završen, nadam se da neće da izgori.
Sjutra će kolega električar da ga prespoji.
Ćao, oće li nam ovo snijeg?
Neće valjda, roštilj je završen, nadam se da će raditi.
I kod nas ima govana navijačkih.
Da se citiram:
Morao sam i na kraju da ga perem (auto).
Ti svaki dan išklepaš po nekoga. Imaš li problema sa milicijom?