Dobro jutro, Crna Goro!

1. GTD, ti mi djeluješ kao neko ko stoji prekrštenih ruku na skupu DPSa i čeka da uđe Milo da bi aplaudirao

2. Oooo đe si Prištevcu, svako dobro.

Sindikalci i generalno srednja i niža klasa

Ne mislim to, nego ove političare što se deru iz svega mozga.

3. Ne mislim to, nego ove političare što se deru iz svega mozga.

To su jedini opozicionari za koje ja znam. Svi ovi iz skupštine su bar indirektno u vlasti

4. GTD, ti mi djeluješ kao neko ko stoji prekrštenih ruku na skupu DPSa i čeka da uđe Milo da bi aplaudirao

Трололо
    http://www.vijesti.me/slika-519x316/vijesti/policija-trazila-lekica-on-bio-izbornom-stabu-dps-a-slika-392261.jpg

5. Ma njima odlično, dobijaju platu i lupaju štogođ.

Clannad
    GTD, ti mi djeluješ kao neko ko stoji prekrštenih ruku na skupu DPSa i čeka da uđe Milo da bi aplaudirao

Nijesi mnogo omašio.
    Prisustvuješ li ti takvim skupovima?

EDIT:
    http://www.youtube.com/watch?v=I4YJXftAj6o
    Volim da se klanjam televizoru/kompjuteru dok ovo gledam.

6. Prisustvuješ li ti takvim skupovima?

Ne ja časti mi. Ne bih prisustvova tim veselim činovima pa sve da mi je otac kandidat.

7. E ne bih ni ja otišao na ta okupljanja da mi platiš. Ne volim politiku i ne dotiče me to uopšte.

8. Što?
    Mislim, ne moraš na Mila, mo'š na bilo koje.
    Budeš u ođelo ka' gospodin, izađeš na TV, vide te komšije i rođaci i sve za džabe. Bolje n'o ono 48 sati svadba.

9. Nema pojma koliko je ovim podvigom postala legendarna:
    http://www.img2.cdm.me/sites/cdm.bild-studio.me/files/styles/1280x1024/public/multimedia/foto/2012/03/milovoli.jpg

Danas se jedino tako može izaći u novine (osim u hroniku).

10. Ово је само блиједа копија Даре са сликом Слоба Милошевића.

http://www.vreme.com/g/897smem.jpg

11. Јес', због ње или због народа који заслужује да крепа' од глади док год су спремни да се продају за 50 еура или врећу брашна.
    И због тога што постављају свуђе неспособне људе.

Али добра фора, што је најгоре истинита.

12. A, dobro, skoro svaka partija kupuje glasove. I mene nudili da prodam lolo
    U Nikšiću je, čini mi se, ovaj presjednik sposoban i fin čo'jek.

Al' taj link...
    Magijski srebrni ram. Nadam se da je to neki sajt poput njuz.net...

13. Hejtovanjem mila bi se moglo i pobijediti, nego ne znam kako bi se to dobro napisalo

14. Znam ovu ženu u crvenu majcu, ostala mi je dužna u taksi, za nju vele da kocka (žena kocka haha) i vazda nosi neke srpske majce. Blizu opštine u centar je često gledam (ne one za vjenčanje no one druge).

Narod je uplašen. Ako mu se reče da izađe na glasanje izać će jer neće dopuštit da posumnjaju u njega pa da ostane bez posla, a žena, a đeca, a kredit... Ja tih problema nemam, nit sam zapošljen nit sam na Biro, mogu samo za kurac da me povuku! Dobro, čupnu, nije mi baš toliko veliki.

15. Smiješni ste. SDP master race.

16. Najviše me smaraju oni prodpeesovski studenti.
    Jebo te imam ove sa fakulteta u prijatelje i svaka druga slike na zidu mi je bila "Za evrpsku Podgoricu" do prije neđelju dvije.
    Nek mi se napuše kurca više, dosadni su. Onaj najgori kolektivizam. Kao da smo u pišljivom komunizmu...
    Nema šanse da bih se nekome šupkao za džaba i još nosio etiketu nečije stranke... najjadniji život. Patetično.

17. SDP je najgori. Prodane duse

18. Nije nenormalno nosit neku majcu neke stranke il ih podržavat, nenormalno je što se ne moš zaposlit drugačije osim ako nemaš člansku kartu vladajuće stranke a ni tad ti nije sigurno zaposlenje da imaš ne znam kakvo zvanje.

Čitava jedna generacija je odgojena na način na koji su političari zacrtali, a taj način je podmukao, kriminalan, fukarski, nesojski, sve ono što ne čini ljude e upravo po tim principima su ih odgojili tako da bojim se ovu komplet vladajuću garnituru moš zamijenit - al onda na red dolaze njihovi učenici, pa učenici njihovih učenika pa... Tuga jad i čemer, to ja vidim, ne evropsku Crnu Goru. Šta će nama uopšte Evropa koji kurac? Pa prirodno smo bogatiji od Luksemburga koji ima samo pašnjake i livade i pokoje brdo a prihod godišnji po glavi stanovnika im je najveći u svijetu. A što se tiče veličine države tu smo skoro isti. Imamo more, planine, relativno mali broj stanovništva, svi bi mogli ka ako ne direktori a ono ka njihovi zamjenici da uživamo, al ne, ima nešto u tome kad si biznismen i imaš sve, da te neko gleda sa strahopoštovanjem ,znaš da mu praktično život držiš u šaci.

Sve bi ja to pospremio za mjesec dana, sve ove korumpirane političare i lopove, kriminalce, ubice, ogradiš jednu veliku poljanu, napraviš jednu veliku halu i sve ih potrpaš tu ka pseta što i jesu. Nešto poput onoga kad su kriminalce slali u tad nenaseljenu Australiju da izgrade to tamo da bi narod mogao da se naseli i živi.

Crnogorci ne ljube verige, ali gospodare da.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.