Dobro jutro, Crna Goro!

1. Brate, kod nas krađa=domišljatost , a ne krađa=kriminal

2. Zavisi na kakvu krađu misliš. Da vidim nekog stranačnog funkcionera (ili onog iz "nevladine organizacije") kako mi iznosi građevinski materijal iz garaže (kao što je opozicija radila pred ponavljanje izbora u Nikšiću, da ne bi ulazili u koaliciju sa onim Pajovićima) ruke bih im satarom odsjeko. Kad se već trampite za glasove nemojte nekoga drugoga uništavati...

Jebo te imam ove sa fakulteta u prijatelje i svaka druga slike na zidu mi je bila "Za evrpsku Podgoricu" do prije neđelju dvije.

Lol, koji debili. Ili kad ponesu one majčetine sa logotipima stranke (bilo koje), pa izađu u grad da se zna čiji su. Mislim, sasvim normalno je glasati, ali sad bezveze sebe omaložavati.

3. al onda na red dolaze njihovi učenici

Eeee to je problem. To su potpuno isprani mozgovi. Potpuno isključeni od iskrenih emocija (osim onih prostih, da ne kažem instinktivnih) i sa prilično uskim pogledom na svijet oko njih (kako na društvenu sredinu, tako i na univerzum u globalu).
    U najboljim slučajevima prosječne su inteligencije i sa odurnim smislom za humor.

Još treba da sretnem nekog aktivistu DPS-a ili bar iskrenog simpatizera te njihove "evropske" politike, sa kojim bih mogao popričati ozbiljno o politici a da ne moram sve vrijeme ograničavati vokabular ili koristiti Vukajlijaško umijeće da im definišem svaku drugu riječ koju upotrijebim.
    O sprdnji da ne govorim. Humor level: demotivacija

Što je najgore ne lože se na tripozne stvari, ne prate borilačke sportove i uglavnom slušaju ono što je aktuelno na mejnstrim pop bilbordovoj listi, tako da mi otpada dobrih 70% tema za razgovor.
    Da ne pričam da sigurno igram bolje Dotu od bar 99% te populacije i da ukoliko gledaju anime, nikad nijesu pročitali nijednu vizuelnu novelu i to je totalni turn-off za hardkor otakua kakav sam ja.
    Onih preostalih 30% svakodnevnih ili manje specifičnih tema o kojima bih i mogao pričati sa njima sjebe činjenica da su uglavnom iz Berana i onda mi dođe da se bačim u Moraču čim im čujem onaj retardirani naglasak ili iz Rožaja pa koriste onu ekavicu koja mi toliko para uši da mi dođe da ih pošaljem u pizdu materinu odma.

Otprilike su mrzni koliko oni dosadni prosrpski tipovi koji navijaju za Srbiju kad igra protiv Crne Gore iako im prezime stoji ođe vijekovima, samo su uglavnom malo manje temperamentni.

4. Još treba da sretnem nekog aktivistu DPS-a ili bar iskrenog simpatizera te njihove "evropske" politike, sa kojim bih mogao popričati ozbiljno o politici

Ne znam misliš li na glasača. Uglavnom, politika, pa jedino ne volim četničke vojvode i antipatične lopove. U drugo se ne razumijem.
    Što se tiče borilačkih vještina imam crni pojas lolo
    A bili su nekakvi rvači kad sam vatao satelitsku. Baš dobra zabava bila.

5. o cemu mlatite mrsko mi je da citam predugi su postovi?

6. o cemu mlatite mrsko mi je da citam predugi su postovi?

Ja kažem da iz očiju Svetozara Marovića izbija istinska dobrota i poštenje, a Pazl tvrdi suprotno.

7. Omladina DPS-a, a bogomi i oni stariji mogu biti sigiurni jedino da neće dobiti kancer na mozgu. Jebem liga, nemaju ga. A ovi što se boje da će im neko ukrasti državu, ili ne daj bože da će je pripojiti kome drugome, i na krilima te misli održavaju ovaj režim, popišam im se na istu. Ni države, ni ljudi, ni omladine, ni intelekta.

Takođe razumijem i ove koji ne navijaju za Crnu Goru na sportskim manifestacijama. Gro crnogorskih sportista su promoteri režima. Kako da podržavaš razne Mrvaljeviće, Katarine Bulatović isl, koji glasno podržavaju DPS? Zašto bi jedan sportista podržavao javno bilo koga?
    Elem, znajući crnogorce, ne sumnjam da će promijeniti kapu čim dođe do smjene vlasti. Takav smo mi narod, dodvorički. Posran, što bi se reklo.

8. Kakve veze ima za koga sportista glasa sa uspjehom istog?

Zašto bi jedan sportista podržavao javno bilo koga?

Pa naravno da mogu i oni da glasaju i podržavaju koga 'oće.
    Evo primjera iz Srbije:
    http://www.alo.rs/stari-alo/Divac_DS_i_SPS_izvode_Srbiju_na_bolji_put/9814

Sad da ti kažem. Ne ulazim u politiku, nek glasa ko za koga 'oće i ja glasam za onoga za koga 'oću.

Ali ovo:

Takođe razumijem i ove koji ne navijaju za Crnu Goru na sportskim manifestacijama

Ide čovjek protiv sebe. Ne znam jel' zbog politike ili čega li već, ali za takve ljude bi se mnogo prije moglo reći da su bez mozga, nego za omladinu članove bilo koje političke partije. Ene ti, ako glasaš Tadića, a izbore dobije Vučić ti treba da ne navijaš za svoju državu? Ne seri.

9. Ja kažem da iz očiju Svetozara Marovića izbija istinska dobrota i poštenje, a Pazl tvrdi suprotno.

u pravu si, GTD, kao i obicno. samo nastavite

10. Jak si primjer naveo u pičku materinu, Srbiju, tamo je do jaja. U tome je i problem sa dps-ovim kadrom. Što se ne ravnate sa nekim normalnim nego sa Srbijom?

Vi komplet državu gledate kroz Mila. Da vi Milo kaže ne navijajte za Crnu Goru, vi bi batalili. Da vi kaže ližite guzicu, lizali bi. zašto bi onda neko navijao za istu reprezentaciju za koju i vi? To je ponižavajuće.

11. Vidim troluješ ovim zadnjim nego da ti odgovorim, malo mi je dosadno sade.

Jak si primjer naveo u pičku materinu, Srbiju, tamo je do jaja. U tome je i problem sa dps-ovim kadrom. Što se ne ravnate sa nekim normalnim nego sa Srbijom?

Pa niđe na Balkanu nije "do jaja", ali ljudi ne počinju da idu protiv svoje zemlje.

Vi komplet državu gledate kroz Mila. Da vi Milo kaže ne navijajte za Crnu Goru, vi bi batalili. Da vi kaže ližite guzicu, lizali bi. zašto bi onda neko navijao za istu reprezentaciju za koju i vi? To je ponižavajuće.

Nijesam državu gled'o kroz Mila ni dok ga nijesam glas'o, ni dok sam glas'o.

12. Jesi brate, nemoj se lažemo, čitao sam ti postovo od ranije. Ti si tip čovjeka koji, kada odlučuje koga će glasati prvenstveno razmotri sledeće činjenice:
    1- Je li taj neko bio za odvajanje na referendumu;
    2- Je li taj neko za crnogorski jezik;
    3- Je li taj neko za crnogorsku crkvu;
    4- Ustaje li taj neko na himnu i poštuje li zastavu.

A ja kad krenem na izbore prvo razmislim ima li ko realne planove za zapošljavanje ljudi i razvoj posrnule ekonomije. I zato nikad i ne stignem na glasačko mjesto. Ne želim da budem dio vašeg jadnog cirkusa, u kojem se gušite beznačajnim stvarima.

Meni su bitne životne stvari, vama je bitna zastava i reprezentacija. Poserem se na oboje. Oću li se možda najesti od zastave i reprezentacije? Neću. Ne zato što sam ih opoganio malopređašnjim činom, nego zato što su beznačajni.
    Kad nam država bude normalna cijeniću ih, do tad zaslužuju samo prezir jer su ogledalo ovog mizernog društva.

13. Slobodan si da nađeš drugu temu u kojoj ćeš trolovati. Napušti sjednicu.

Jesi brate, nemoj se lažemo, čitao sam ti postovo od ranije.

Sad, ako nekoga drugog interesuje, od 18-te do 20-te nijesam glas'o nizakoga, a od 20-te do referenduma nijesam glas'o za Mila.

14. Imao si sasvim dovoljno vremena i od referenduma na ovamo, da podržiš svoga gospodara.
    Moš mislit kako sebe nazivate, kad u 21. vijeku imate gospodara.

15. Ništa "ali". Fajront je za tebe još uvijek.

16. Što mislite ljudi, jel' troluje ovaj? Možda da ga bijemo?

17. Ne znam misliš li na glasača

Više sam mislio na ove studente aktiviste i omladinu koja se ponaša kao da je ratovala za nezavisnost a bila fazon 3/4. osnovne kad je bio referendum a vjerovatno im je i stari dovezao nekog razdrndanog Forda iz Dubrovnika i ljubio Slobovu sliku '92.

jedino ne volim četničke vojvode i antipatične lopove

Isto. Zato sam glasao za SDP jer je opozicija puna četničkih vojvoda koje se kriju iza onog kukalog Lekića a vlast je puna antipatičnih lopova i bivših četničkih vojvoda...
    E'o sad od skoro su krenuli da se udružuju i sa onim muslimanskim strankama čiji su simpatizeri na granici (a neki je rekao bih i prelaze) radikalnog islama, a vidim da će još malo i sa onim četničkim vojvodama iz SNP-a ili neke nove srpske stranke koju će kako se priča osnovati Vučić u Crnoj Gori da se pobratime.

U Evropu sa lopovima, vehabijama i četničkim vojvodama? Prije bih rekao u 19. vijek u anarhističko-oligarhijskom izdanju.

Kako da podržavaš razne Mrvaljeviće, Katarine Bulatović isl, koji glasno podržavaju DPS?

Katarina Bulatović sa njenom ekavicom i veličanjem Milovih uspjeha, zna da me previše nervira. Baš previše, ali brate, poštujem njene sportske rezultate.
    Jebi ga, 90% ljudi koji su išta postigli u CG su to učinili ulagivanjem a Kaća je tu đe je svojim talentom i onda bi bilo baš jadno da kažem da je đevojka društveni parazit jer na svakom mogućem političkom okupljanju uskače kao Milov #1 fan.
    Jebi ga, nije je partijsko opredjeljenje učinilo vrhunskim sportistom.
    Tako bar ja to gledam.

18. Vi komplet državu gledate kroz Mila. Da vi Milo kaže ne navijajte za Crnu Goru, vi bi batalili. Da vi kaže ližite guzicu, lizali bi. zašto bi onda neko navijao za istu reprezentaciju za koju i vi? To je ponižavajuće.

Poslije potonjih izbora bila je sljedeća situacija (parafraziram "dijalog"):

Milo: Izgubili smo vlast u Gusinju (prim. aut: mislim da je bilo Gusinje u pitanju)...
    Cijenjeni publikum: Uaaaaaa! Uaaaaa! Uuuuuu! (zvižduci)
    Milo: ...ali to nije nešto zbog čega treba biti nezadovoljan.
    Cijenjeni publikum: Bravo! Bravo! Aleeeee! (aplauz)

19. Pa, šta mu znam. Svi političari vole da kradu, pa i ovi na vlast što su.

Kad političimo, ja ranije za Mila nijesam glasao. Nije me ništa zadužio, nijedna stranka me nikad zaposlila nije, nijedna mi nije dala stan ili kuću, tako da ni pred kim nemam nekakvih obaveza. Znači, boli me kurac, komotno ni ne moram da glasam.

1- Je li taj neko bio za odvajanje na referendumu;
    2- Je li taj neko za crnogorski jezik;
    3- Je li taj neko za crnogorsku crkvu;
    4- Ustaje li taj neko na himnu i poštuje li zastavu.

1. Pa naravno, neću glasat da neko vlada državom protiv koje je bio.
    2. Potpuno mi nebitno, ja sam učio srpskohrvatski.
    3. Ni to nema nekakav značaj, šta god 'oće.
    4. Pa valjda mora da poštuje zemlju kojom vlada i njene simbole? Ako čovjek ne poštuje bilo koji posa', živjela njegova porodica od istog ili ne živjela, on ga neće dobro raditi. Zamisli te bruke i sramote da presjednik/premijer ne ustaje na himnu.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.