Eno vele da se na Plantaže zarađivalo i po 700 eura. Crna Gora (pored lidera u regionu na putu za NATO i Evropske integracije) polako postaje i raj za ljude koji žele da rade.
Što fali Mojkovcu. Jednom sam samo u životu bio na sjever iako su moji rodom otale i kunem vi se mojkovac je najljepši grad. Mali grad a sve ona fina ravnica. Ljepota.
ne ja velim ti jednom sam u životu bio u Pljevlja na neku svadbu al nijesam iša tamo u selo no smo u grad onamo bili. Mala su Pljevlja krenulo da se gradi ono dok je Šarić bio al čim su krenuli da ga jure opet otišlo u qrac
GTD: Ja Podgorica-Cetinje za 11 ipo minuta.
Nandžarasti Baron tj. Feeleep Vujanović 2: Nije to ništa, ja na oni skver kod Delte 120 na sat prošo.
Celt: Ada momci, ne sprdajte se, ja od Žabljaka do Šavnika sve na krov vozio.
shto?
Nađe se koji iz Podbišća, no ne smije reći.
Viđeh jednog Vukajlijaša kroz Zetu jurca!
Eno vele da se na Plantaže zarađivalo i po 700 eura. Crna Gora (pored lidera u regionu na putu za NATO i Evropske integracije) polako postaje i raj za ljude koji žele da rade.
Što fali Mojkovcu. Jednom sam samo u životu bio na sjever iako su moji rodom otale i kunem vi se mojkovac je najljepši grad. Mali grad a sve ona fina ravnica. Ljepota.
Da nijesi iz Podbišća?
Ne ja no su moji neđe iz Pljevalja iz nekih šuma i gora đe samo međeda ima
A što fali, blizu Tara i Durmitor, Žabljak i jezera njegova.
Odeš malo do Todorovog dola i uživaš.
Jesi kad viđeo risa gore?
ne ja velim ti jednom sam u životu bio u Pljevlja na neku svadbu al nijesam iša tamo u selo no smo u grad onamo bili. Mala su Pljevlja krenulo da se gradi ono dok je Šarić bio al čim su krenuli da ga jure opet otišlo u qrac
A mene ta sela na śever lijepa baš. Brda, krivine, kuće, generalno lijep pejzaž. Sve lijepo.
LOOOOOOOL
Celt - śeveromrzac najgori.
Celt - śvajcarac
Celt pobego iz Irske zbog krvne osvete
Ubio komšiju zbog međe, a sad u Švajcarsku priča kako je prebio Hamzu, pa ga Turci oćerali xaxaxa
GTD: Ja Podgorica-Cetinje za 11 ipo minuta.
Nandžarasti Baron tj. Feeleep Vujanović 2: Nije to ništa, ja na oni skver kod Delte 120 na sat prošo.
Celt: Ada momci, ne sprdajte se, ja od Žabljaka do Šavnika sve na krov vozio.
Xaxaxa kontate ono što je vikao kako je slećeo.
Sretni blagdani
https://www.youtube.com/watch?v=815rFsBGudc
Trsa---->
Virak---->
https://www.youtube.com/watch?v=hgFIgNLRJfo