Dobro jutro, Crna Goro!

1. Косово је Његошу било светиња, а теби је спрдња, нерасту нечастиви.

За мене је то увреда, као да теби неко жели да ти мајку изједе рак костију или да ти дете поједе леукемија.

2. Ма не, Ледени, када мени неко каже да је из ЦГ обавезно питам како ми је приморје, како се живи и то. Што бих се смејао? Не бацам форе са људима из ЦГ, доле имам брдо родбине, одрастао сам у Колашину, само то не истичем као нешто посебно важно.

Наведени сценарио важи само када се неко понаша као јебена затуцана козојебачка примитивчина. Ништа друго. Иначе, ретко кад сам чуо неког из ЦГ да користи те изразе, просто увредљиви су и користе се само у јелте, поменутим ситуацијама. Ништа више. Српство? Дај... То је тако његошевски. Није ин.

3. Idi čovječe svojoj familiji, pa njih vrijeđaj.

Ti si previše siromašan, a pomalo i glup za raspravu sa nama ođe.

4. Bruce
    Šta se to dolje zbiva? Vidim da se i SMarko diga' na noge, mora da je ozbiljno stanje kad je i on riješio ustati :)

Eno pozivaju nas sve u subotu na vašar. Moraću poslat opravdanje poštom.

5. Moj je otac rođen u Starom Baru, ja sam do odvajanja CG bio državljanin tamo. Banijac sam poreklom ali se nikad ne bih postideo crnogorstva na kojem sam vaspitan. Nije mi svejedno gledati scene i čitati statuse o onom što se dole dešava. Pogotovo u svetlu mikropolitičkog okruženja i trenutnih tokova GoT koja se igra na Balkanu.

6. E ne znam, ali Granjki nije do odbrane Kosova stalo, a kamo li do nas.
    Hvala ti što brineš, evo opozicija se goni za rejtingom i tako...

7. ГТД богатство се не мери у козама и камењу, нити се памет мери подмуклошћу и покварењаштвом. Задржи их за себе.

8. Ao, je li ti to plafon?

9. Još jednom dokazuješ da si mene nedostojan sagovornik, po isticanju svojih krajnje primitivnih stavova o Kosovo-u, NATO-u i ostalim dobrim stvarima.

10. Eh, Kosovo... zemlja je samo zemlja, zgrada je samo zgrada, Barani najbolje znaju da je glava važnija od kamena. Da ne bude grđe, a što se opozicija prepucava s vlašću to je normalno svuda.

11. A ne znam, evo već 2-3 neđelje sprovode nekakve jade od protesta...

12. Bruce, ја сам са гледањем и слушањем давно расчистио када сам још пре пар година на Цетињу видео новокомпоновану ЦГ заставу увезану са хрватском шаховницом. Сада просто постоје места која у широком луку заобилазим јер одбијам да поверујем да неко може тако ниско и брутално да падне и промени све у шта је веровао до јуче. А о мржњи нећу ни да причам - то је код неких патологија.

Срећом, моји Колашинци су и даље они стари, као и већина примораца. Не мењају се ти за шаку долара и празна обећања - нису се променили под Турцима, неће ни под потурицама.

13. на Цетињу видео новокомпоновану ЦГ заставу увезану са хрватском шаховницом

на Цетињу

Ajde za Herceg Novi da slažeš, ali za Cetinje xaxaxa.

14. ГТД твом лупетању нема краја, а ни премца. Што ти је "добро" - у кући имао.

Примитивно је спрдати се са Косовом, јер је оно светиња и за Србе и за Црногорце. Али како ти са Косовом, тако рак са тобом.

15. E moj Granjka, po tvojim lažima i fantazijama rekao bih da ti ubiti sopstvene roditelje npr. ne bi strano bilo.
    Čuš hrvatska zastava. A ne no...

16. Čuj ga za Kosovo. Pa ti si taj koji pljuješ po njemu. Sram te bilo.
    Što ga ne braniš? Ne može iz fotelje? Vidim da boleščine zbog sjekirancije na sebe navuče.

17. Da ne bude grđe

nije pucalo 2006 kad su zategli do krajnjih granica a ne sad. Statuse znas i sam da pisu mahom nalozeni ljudi. Ovo je cisto politicka stvar, mi nismo jos dovoljno evoluirali da bi se makljali zbog politickih stavova.

18. Pa zato ovde i pitam, računam da je manje ostrašćeno i da dolaze obe strane pa da dobijem realniju sliku. Kontam da ovi što mi šalju infomracije na FB gledaju stvari samo s jedne strane :)

19. E ne znam ti za proteste, nijesam bio.
    Ali Sutjeska je izgubila, pa me nemaš što pitat.

20. Ovo je cisto politicka stvar, mi nismo jos dovoljno evoluirali da bi se makljali zbog politickih stavova.

Ni ne treba. Neka političara nek se kolju među se.
    Gowna.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.