Prijava

Prosto je neverovatno kako je ovaj novi raspored defki postera i reakcija uništio kreiranje novih stvari. Iskreno od kad je novi sistem stupio na snagu ja sam izgubio ikakvu volju za kreiranjem. Sadržaji po dva sata stoje a da ne dobiju ni jednu jedinu ocenu. Pre neki dan sam posle dugo vremena napravio poster i čekao sat i po vremena na prvu ocenu, a do kraja dana je dobio čitave 23 ocene. Ok lepo je što su sad i popularne defke i arhiva istaknute, ali ipak mislim da najnoviji sadržaj treba prvo da bude istaknut, a posle koga interesuje neka klikće na popularne i ostale kategorije. Ovo je po meni klasično ubijanje u pojam, koji moj išta kreiram ako to niko ne čita sem mojih pratioca, mene i onih kojima kursor slučajno pobegne na kategoriju nove definicije.

Овај човек је револуционар, ово нико досад није предложио.

Jutros je dokle_više predložio da se istaknu odabrane defke, sad ti predlažeš da se istaknu najnovije, Kaizen sad čeka da neko otvori i treću temu i napiše na njoj "Ostavite popularne na naslovnoj" i pojaviće se Kaizen lično i tu napisati "Može".

Mislim da je malo (više) trulo da se za lošu ocenjenost svog sadržaja buni neko ko za više od 2 godine nije podelio ni 3000 ocena. Kada sami ispoštujete tuđi trud, onda će i vaš trud neko drugi ispoštovati.

YeahBatch
Овај човек је револуционар, ово нико досад није предложио.

АДАМ ЧЕГЕВАРА АДАМ ЧЕГЕВАРА!

Kada sami ispoštujete tuđi trud, onda će i vaš trud neko drugi ispoštovati.

Amin.

Spusti te Ciklon, jbg. Neš biti čitan ako ne čitaš. Ili ne šalješ definicije po četovima i Pvtovima.

U principu sve se svodi na to da slabo čitate. Većina. Kada budete više čitali i ocenjivali, neće biti bitno gde je koji tab.

Treba metnuti na neko udarno mesto na sajtu onu igricu sa kolačima da se vežba kliktanje, ja odkad igram klikćem ko lud. Ako to nepoveća ocenjenost nemam pojma šta će.

Kada sami ispoštujete tuđi trud, onda će i vaš trud neko drugi ispoštovati.

Ili prosto rečeno. ''Kako seješ tako ćeš i da žanješ''

Edit: Evo jednog primera. Postavim reakciju, i posle moje dođu još tri reakcije, i niko se od ta tri autora ne seti da oceni prethodnu. I kako onda očekuješ bolji skor? Važi isto i za definicije i postere.

Jer kako kažu naši stari, bolje znati mnogo i često nego ne znati ništa, povremeno nikad, kojekude...

ili što bi rekao Aristotel Platonu posle dugačkog predavanja na temu homoseksualne ljubavi između učitelja i učenika: "Mog'o si to i da tvitneš..."

Stara kineska poslovica: Od mladog kera nije dobar kulen

Il što bi rekla moja komšinica Adamse, zašla žena u sedmu deceniju, ''Ti bi da se jebeš al da ti ne uđe'' Nemere. Nego blago meni na čitanje se ti baci, ostalo će dođi samo po sebi.

"Kakve su ti ocene, takav ti je život."
Fratar Tak

"Que sera, sera"
Baba Sera

У мом селу кажу: "Црн курац и тврде ципеле никад неће да изађу из моду!"

Rudarsko mesto? Ugljenokop?

"Koliko komada zelis?"
Dusko Dugousko

Kad je dosao Pera kojot da ga pojede i ovaj ga pozove na caj. Kaze mu, koliko komada zelis? Ovaj mislio na kocke secera, kaze 3!
I Dusko uzme cekic onaj veliki i zvekne ga 3 puta po glavi
hahahhaha
jes' lud

Reko mu je "Sa koliko da te počastim" u verziji koju sam ja gledo.
I bio je neki vuk, a ne kojot.
Bem ti gluv telefon