U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Hahahahahahhahahaha. Odavno se ne ismejah nečemu na sajtu ko ovoj temi. :)
Jesi, glupa si i smaras!
Ne zameri, pokusavam da napravim opstu svadju, pa da pobegnem kad se zahukta :D
Како љигаво трансферични геј пост.
Ne thilmo to je bilo cisto upozorenje svima da bih mogao da posle spemujem i trolujem. Ogradjujem se od svega tj. ako se neko uvredi nek procita post i znace da se salim, znaci neka fusnota, recimo
Agi popušim ja vama svima kurac
У јеботе, добро да си нас упозорио. Такав мастер трол и спем још од Снупи цртаног нисам видео.
Bas tako hahhahahahahahha. Boli me kurac sad da trolujem, eto makar sam malo spemovao, nije na odmet
Počnite da izbacujete tu reč "trolovanje", neverovatno je gej.
Чекај, а можеш ли рецимо на крају поста да ставиш "Т" ако тролујеш и рецимо "Ђ" ако спемујеш, да ми са јефтинијим улазницама скапирамо о чему се ради?
VEJV RAJDER ON THE STORM!
OVA TEMA JE GOVNO.
Meskalin. Štono bi vi mladi rekli, only way to fly.
Напушите се ви мени коорца.
OVAJ SAJT JE UMIRAO DOK GA VEJV RAJDER NIJE PODIGAO IZ MRTVIH!
VEJV VASKRSAVA!
Olaniče, drogošu, ovaj si sajt našao da uništavaš? Napunim te govana, majmune!
Olaniče, pičketino!
A, da, Agilni, volim te.
paninaro krizira za olomovim kurcem...
nego, kako je glup ovaj pezos, treb'o je da napiše 'grickam tvojoj mami klidžu' baš bi mu lepo rek'o
Ombre, znaš već, da se ne ponavljam...
јадног ли сајта
paninano hoce lujm
ej, slino, došao si. poserem ti se u temu, slino.