Agi šizenje

1. Аги, мораш мало да смањиш унос угљених хидрата и протеина, не ваља ти то, држи дијету... Ја студирам медицину, ваљда ја знам.

2. Аги, хоћеш ли млад кајмак, послали ми откуће? Да пробам ја твој кајмак? Хех, па може.

3. Ууу, Аги, кол'ко сира имаш на курцу, мо'ш да на'раниш целу Бајину Башту шопском... А већ јеси? Хихи, Аги, луцкасти враголане.

4. agi ne maltretiraš me fizički ali psihički me uništavaš nekad osećam kao da sve to radiš planirano

5. ne glumim žrtvu ne počinji opet

6. agi opet se zaglavio fišbajn u vešmašini

7. pa zovi majstor zdenka otkud znam šta da radiš

8. agi kako dorotea i dejan mogu da idu na vikend u veneciju a mi nikad nemamo para
    agi naša deca će imati sve što mi nismo mogli :(

9. agi želim da imam porođaj kod kuće

10. agi,ceo dan radim oko kuce,a ti skitas,ne mogu vise ovako !

11. Аги, јеб'о те тикет и лацио на њему, шта сад да кувам за ручак кад си сјеб'о целу дневницу?!

12. agi, dodaj mi usisivac

13. agi primili su me u moja podršku dojenju na fejsu

14. moje dete neće primiti vakcinu ne verujem ja njima zato umiru deca

15. agi, ciji si ti dupli

16. skini magnete sa frižidera agi čula sam da se mleko tako brže kvari

17. agi,zamisli nas na novom zelandu sa dvoje dece,a kako bi nam se zvala deca,m? :)

18. Agi, dok u sobi sedim sama, a napolju svud je tama, ja se pitam da l' si i ti sam..

19. Agi, bitno sam se promijenila od kad si stavio u moje grlo svoj ponos. Ne osjećam se više nebitno.

20. o kako ste najebali kad Agi zaključa temu pa krene rendom...

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.