Agi šizenje

1. Nebitna, ne jebem u februaru, jer ima samo 28 dana,
    al ostalih meseci rasturam se od seksa!
    Kad budeš 'tela da skineš paučinu, viči, al gledaj da to ne bude februar... :*

2. Agi imam predavanje sutra ceo dan nećemo se videti :(
    agi poželi mi sreću na imaginarnom faksu koji sam imaginarno upisao jer mislim da ne kontaju da sam kljinja 2000'o godište :(

3. Rajderu, sjajno odgovaraš na prozivke, treba da se baviš repom. Vidi da snimiš neki duet s Napoleonom.

4. agi,umoran sam,ajmo na sladic da se osvezim

5. od kad se umakanje viršlice u ključaonicu zove rasturanje od seksa

6. Небитна, немој да постујеш на овој теми, твоји постови одишу нескривеним шлихтањем и остављаш утисак лицемера. Терај се по други пут.

7. Kornelije, koliko ti je Rajder platio da me prozivaš, i to ne na jednoj, već na dve teme?

8. Stavi joj ga Kornelije. Spoji lijepo i korisno. Ili korisno i nebitno.. Ili kitu i nebitno? hm...

9. cornelije, dečko, što pridaješ nepotreban značaj? ti si pametan dečak...
    kad prestaneš da obraćaš pažnju, bataliće sami...

10. Не схваташ поенту, стога нећу ни одговорити, малоумно разумевање. Само иди љигавим путем који си сама зацртала, терај се.

11. E sad ozbiljno, sjebali ste sjajnu temu koja je otvorena zbog zajebancije i sprdanja Rajdera, a to je sport koji svi na Vuki znamo i volimo. Čak i Rajder voli kad ga zajebavamo i navikao je, verovatno ne bi znao kako da se ponaša kad bi svi odjednom prestali.

12. nisam u toku sa nebitnom, jel i ona ista ko Dog'sCoockRider?

13. Nebitna je transfer za sebe.

14. a to je sport koji svi na Vuki znamo i volimo

pobogu, devojčice, šta lupetaš....

15. Небитна, серем ти се у тему. Ти си до јаја и паметна па можеш да пишаш одозго а, заправо, истог си кова што се види на пар страница уназад и на овој тренутној. Генерално, постови су занимљиви ко крикет утакмица на Шри ланци.

16. sjebali ste sjajnu temu

Конотација сјајног ти је залутала у крајност болесног и умоболног.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.