predlog: sredjivanje teksta

1. mislim da je bilo predlagano par puta, ali posto je skoro uveden bold i italic, zasto ne i jos neki kurac

ubaci kaizene bar neku od ovih opcija(uzeto sam reddit.com)
    http://pokit.org/get/img/eb99865e69182ee1d0720e6fe436117a.png
    posebno obrati paznju na poslednje tri
    eto, to bi bilo do jaja

2. lakse bi skapiro poruku vanzemaljaca,nego ovo u slici

3. sleve strane je kako se kuca a zdesne kako izgleda kad se postuje lolo

4. Ajd ove poslednje dve al ko će piše programski kod na sajtu lolo

5. ma nije to sto programski kod, nego sto lepse izgledaju neke stvari tako

i cim ubijes 4 spejsa, posle toga ovi znakovi nista ne znace..
    znaci mogo bi da napises zvezdice posle toga, i ne bi boldirale rec nego bi ostale zvezdice

6. i plus bi to 'programiranje' pomoglo da se novajlijama objasni linkovanje i tako to

mada koga boli kurac za njih lolo

7. ollanik
    lakse bi skapiro poruku vanzemaljaca,nego ovo u slici

+1

kaizen.
    BOLI ME KURAC!

Gazda, dobar si lik i autor. Baš te cenim.

8. Koga ti ne cijeniš. Biće odabrana kad ovaj ljigavi komad špagete uleti u ondulatore.

9. makaronac dobićeš trajni za krađu identiteta

10. Било би лијепо кад би могло да се среди тај таб на почетку сваког пасуса због боље прегледности као и поравнање текста са обје стране, љепше би изгледало. Ово за супер и сабскрипт, не видим гдје ти то толико треба.

11. sad moj post gubi smisao, ali ga neću brisati

12. realno, predlog uopšte nije loš, ali s obzirom da se slabo ocenjuje retko ko će to i zapaziti lololo
    dobro priznajem i ja da slabije čitam sada, ali nema to veze samo sa mnom.. sad 70% defki ulazi u popularne ortačkim plusevima tako da mi šište jaja baš

13. mislio sam da je edi jedan od onih koji mrze predloge ko i slavni nam autor "jebač", kad ja tamo a ono međutim

14. Dobro bi bilo da se ubaci BB Code.

15. pobrska svakome ko daje predloge za poboljsanje sajta. al predlog je po meni go kurac . al treba predlagati mozda nesto i prodje

16. mrzim predloge al ne svoje lolo

ma ovo je vise za forum..

17. al si kralj sa tim pravopisnim greškama, pa taman da ih namerno praviš :DD

18. na tabletu sam i boli me kurac dal je tekst uredjen i ispravno napisan ti ko komentatori na blicu

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.