Prijava

Koliko pičkast potez producenata sa ovim klifhengerom na kraju. Očekivao sam da će Nigan biti još luđi.

Fađo brate pa biće Negan luđi, sad su ga tek predstavili. A što se tiče kraja epizode popizdeo sam kad sam video odjavnu špicu.

Što se tiče kraja, moj glas ide Judžinu, jer je predao Riku planove za pravljenje metaka, a i ne volim ga više jer jer prestao da fura stari friz nego veže gejasti repić.

Јуџин у стрипу још жив је.... Мада и Андреа је такође, а одавно су је убили.... Јако иритантни су ми постали неки ликови, таман нека их Сејвиорси мало побију (а и са оним убијањем на спавању су и заслужили).... А и Рик ''ви кен ток абаут дис'' Грајмс ми је постао исто лома иритантан, ал' јбг, он ће остати жив до краја.... Џефри Дин Морган одличан избор за Ниг'на је....

ostale mi jos 3 epizode u poslednjem serijalu.gledam vise seriju zato sto mi je bila zanimljiva na pocetku nego sto mi je sada nesto preterano dobra.u ime stare slave.pogledacu seriju kada je zavrse.pogledam ove tri,pa cekam sledeci serijal,nije mi to trip.kada zavrse.
sans of enerhi je trenutno u opticaju.

U stripu je Nigan ubio čini mi se Glena ali ne verujem da će ga ubiti samo pola sezone pošto su svi mislilida je mrtav pa se vratio. Nisu Rik i Karl to znamo sigurno, verovatno nije ni Abraham, koji je čini mi se mrtav u stripu, jer je Nigen bio impresioniran njegovom hrabrošću, ne verujem da su producenti odlučili da ubiju i polumrtvu trudnicu. Mišon isto verovatno nije. jedinose nadam da nije Deril ubiven a svi ostali sve jedno.

svideo mi se detalj sto je morgan zgotivio aikido i nije za ubijanje.

Умире Дерил на крају сезоне, штета јбг, један од ретких готиваца у серији

Džoni ne znam da li će biti kao u stripu. Oni su i onako dosta toga uradili u seriji.

Džoni ne znam da li će biti kao u stripu. Oni su i onako dosta toga uradili u seriji.

Znam, samo sam okačio da vidite kako u stripu to izgleda. Ja nešto tipujem na Abrahama jer koliko sam čitao po forumima on je već mrtav u stripu, tj. on je dobio onu strelu u oko a ne ona mala debela. Lepo se i oprostio od Judžina i imao je "svoju" epizodu, a i najmanji udarac bi bio za seriju da on umre.

Ne mislim da Abraham umire jer čini mi se da je zadobio poštovanje od Nigena kad se dobrovoljno javio. Tipujem na Judžina ili Derila.

Deril jeste mogućnost pošto je kao lik izmišljen (nema ga u stripu). Ipak, više tipujem na Judžina. Abraham je tek počeo da se kreše sa crnkinjom pa bi baš bilo šteta :)

и даље типујем на јебеног глена

мора све мегино да се унишити; беба је следећа

Jeсте ли усплахирени од с07е01?

Razmisljam koje bi pesme koristio Nigan za mucenje Derila da je radnja u serije u Srbiji.

FAĐO idi na hiphop temu i okači neke ljute crnje. Al nemoj da se čudiš za uncut najmejnstrim pesme.. xD