Nemojte se sramotiti

1. I Peki bi mogao da imenuje, da zapali dodatno temu.

Koji to autor sebe smatra ozbiljnim, a piše ovakve defke? Nisam uspeo da ga prepoznam :)

Игре речима, па познате изреке са дуплим значењем. Поређења су посебно квалитетна, типа матор као Кркобабић, краде као Динкара, пуши као Северина и тако те баљезгарије јефтиног хумора које почињу као "Израз који кажеш за некога ко то и то" плус пример који може и да не постоји, јер је дефиниција и овако и онако срање. Онда ту су и измишљени изрази и одвале из друштва које се преправљају масовно у дефиниције. Мислим, то је ок, али није ок што људи то схватају као квалитет. Оригиналност је на најнижем нивоу икада.

Најјачи су и коментари типа "хехе одлично +" и "јесте јесте, лепо си ти то приметио". Па бежи бре који ћеш ми курац са таквим коментаром, кажи нешто, могао си комотно и адгадгафаб да искуцаш, исти курац.

2. А зна Страја да ја њега готивим, причали смо, зна он да се ја спрдам :)

3. a ružan kao prostata aljoše vučkovića?

4. vidim ja da ce biti ovde i seha

5. Ne dirajte mi Zapatu, taliju Košarkaškog Kluba Partizan je l' jasno :)

Inače o samim autorima i defkama (kvalitet) je glupo raspravljati, jer su opet ukusi u pitanju. A ako više ne možeš da nađeš nešto što ti se sviđa na sajtu da čitaš ili nećeš više da pišeš i da sam probaš da profuraš fazon koji se tebi sviđa, pa ne moraš da čitaš, ne moraš da pišeš, imaš forum, čet, odjava i tako te opcije, mada ja mislim da ima za svakog ponešto i dalje, samo što jebiga treba malo da pročitaš da bi naišao na neku defku koja će ti se svideti, a mo'š nešto i da napišeš, a ne samo da kritikuješ...ja ovde na ovoj temi vidim jednu grupu autora koji mogu da napišu odličnu defku, a ne rade to, nego je lakše da glume neke kul likove kritikujući samo, a ne dajući lični primer kako da promene ono što kritikuju.

6. a ružan kao prostata aljoše vučkovića?

hehehehe ovo je dobro.

7. пеки и запата причају о страјсу, ко да сам се у 2009 вратио

8. realno, strajine defke su za ovu naslovnu božja majka

9. Кажи брате, још само ти мене да напушиш, ја да те банујем и доживљај потпун!

10. Ја сам исто добар чоек. Ондулатори су цурице и немају приватни живот. Сем Костића, он је педер.

11. Sta ste se koj moj ucutali, reko sad ce ispadne neka opsta svadja i pickaranje, da se pobiju svi redom (osim ovog dobrice zapate, :* ), da ispadne nesto zanimljivo, a ono nista.

12. Ti si moj najveći lajker, a skoro ništa ti nisam odabrao... pu, ala sam skotina...

13. Ти си келте посебна сорта пизде. Ео. Лакше мие.

14. A 2009/2010 je baš bilo onako puno slobode. Pomeneš samo moda, dobiješ jedno mesec dana banane kao ništa.

15. Može odabrana, neko? Danas mi 40 dana babi. Hehe

16. Kako mi idete na kurac svi vi MA NEMA OVDJE KLANOVA, NISMO MI, MI SMO VOĆKICE, CVIJEĆE MLADO PROLJETNO U LIVADI KRAJ ŠLJIVIKA a bre pizda vam materina svi vi za koje se znaju da su u klanovima i da se trpate jedni drugima u bulje ste se ovdje pojavili, istjerujete neku pravdu.

Mrš marvo jedna, jebao vas plus, šupka bi dali za odabranu, popušili bi kurac za moderatorsku poziciju, komentarišete i klanišete i glumite neku elitu.

hu ha, udarimo pečat i to.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.