U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Zato se i osećam toliko uvređenim jer me trpaš kao krivca u sve što ti MISLIŠ da je moja odgovornost. Mogao si me to i pitati direktno pa da ti objasnim.
Za ovaj deo sa Nikovskim izvini ondak ako je tako. Nema šta da se ljutiš. Svoji smo lolo A za to ću posle da turiram Sosa, kad me bude šta pitao za teleđencije i sokoćala - "Aha, jel' ti ono beše onaj što je odabirao krš defke?"...
kad smo vec kod toga, otvori sad ja ovu stranu sto pise kako sam glasao, posle x godina, da vidim kog ne volim. prvo je server ukocio (valjda nije otvarano dugo), pa iz druge, na dnu:
-125 StrajaKg
koji sam hejter leba mu...
Zvao sam gazdu sad, kaže dokurčilo mu da jedete govna, ukinuće ocjenjivanja, ukinuće ćive moderatore i metnuće nove skripte URAD 2 i URAD 3.
I još veli da će vam Vojvoda jebati majku kad se vvati iz Haga.
Ма зезам се, бре, човече :)
Primadžija sam, jebi ga. Mada pišem i ja za pare, da se pohvalim :)
Nije komplikovano, odeš na profil, pogledaš ocene drugih prema tebi i onda vidiš npr. nekog autora koji te mnooogo hvali da ima prema tebi odnos -10, ili primetiš nekog ko te kritikuje da si hiperproduktivan, a dao ti 200 ocena. Doduše, ima i onih koji te napljuju na sva usta, imaju prema tebi neki šugavi skor od +23 ili -18, ali su ti ocenili 80% definicija, pa se međusobno poništilo. Te najviše cenim.
http://youtu.be/FjPCPwybi4c
Али, морамо да прихватамо да ствари еволуирају... Почело се са дефинисањем неких израза, сленга, да би се све претворило у неки полу-блог. Е, сад свако бира у шта ће да еволуира... Ја сам одабрао да не пишем дефиниције о потпуковнику ЈНА који пије ракију а суза му у оку јер син није хтео да остане у земљи, и на крају се обеси, и то текст од 2000 речи... Одабрао сам да товарим Страју и њему сличне. Нису ми дозволили лолол
http://s22.postimg.org/qu0z6ts8x/kaonevolistraju.png
Ахахаха какво класично кењање у уста, Запато затрпао те. :)
hihihihihi, ovo se zove usrati nekog, a ne tamo neki kad nešto piskaraju...
to je već privatna informacija, nije za javnost, rekao bih ja.
to je već privatna informacija, nije za javnost, rekao bih ja.
Јесте јесте, ево Келту већ куца полиција на врата.
КОМПРОМИТУЈУЋЕ ФОТОГРАФИЈЕ ОБНАЖЕНОГ ЗАПАТЕ ПРОЦУРЕЛЕ У ЈАВНОСТ.
Zapata lajker!
Еј, а шта то значи, не капирам :)
А то плусеви а? Па могуће...
мада, ја ретко на било шта дајем минус, поштено :)
znaci zapato da si dusica i lajker, kolko god pokusavao da prodas sliku negog trve cinika :)
:*
Peki, nema to veze sa policijom već sa činjenicom da je pičketina posegnula za alatima koje posjeduje da bi ostvario neke svoje lične pobjede, nauštrb nas ostalih. daj nam svima mogućnost da to vidimo ili ćuti. nisam primijetio da je zapata tražio skor.
prvi ti na listi, pojabolje volis straju :)
Келтара ме прочитао као Мет Дејмон оног Руса што га глуми Џон Малкович.
ЉУБАЦ!