Nemojte se sramotiti

1. аморално!

2. Donekle se slažem sa prvim postom ali ne mogu da izdržim a da se ne ispovraćam po načinu na koji je to rečeno.
    Lukse puši kurac!
    Ako misliš da je duhovito to što ćeš u svaki komentar staviti neku tebi svojstvenu pošalicu i što će indijanci posle na to prskati i stavljati u kategoriju "nešto o sebi" ispod avatara- NIJE! NEMOJ!
    Puši kurac krasni!

3. nemojte da se mirite,svadjajte se ko da ce vam plus ovde doneti boljitak u zivotu!

4. Луд овај Арловски. Луд.

5. Arlovski, ne sećam se da li sam šta tebi lično rekao, nismo imali ikakve interakcije da bi tako reagovao. Idi kači slike sebe golog do pasa na forum, piši lejm dosetke od jednog reda kao defke, za bolje i nisi. Na VOS-u budi dobar, i možda bude odabrana za slavu, krštenje ili tako nešto.

6. ja ne znam o čemu vi al vidim da se jebu majke a jebe mi se nekom majka baš tako da jebem vam ja majku baš i pušite ga svinjama!

7. Teo bi sad sve da pročitam ali me mrzi. Nekad sam volio Vukajliju radi toga što sam mogao da zadovoljim svoj ego. Sada me boli kurac....ah da, to sam u više navrata pomenuo. Još nešto, generalno pišemo šablonski svi. Nije poenta tematika kao što su dva viđenija autora na početku konstatovala, i u to sam siguran. Teško da neko nešto originalno skroz može da napiše.

8. Na VOS-u budi dobar, i možda bude odabrana za slavu, krštenje ili tako nešto.

Opet se VOS provlači po blatu. Moraš da shvatiš da se na VOS-u ne odabiraju defke. Igra se fudbal, pije se pivo i bleji se. Nema odabranih tamo.

9. A kako je nastao svijet?

10. Nisi završio post sa "pozdrav Luks s familijom". Što to? Mada moram priznati da si ponovo bio neizmerno duhovit. A to što ti pišeš defke od pola metra u kojim se vidi da si se baš potrudio, meni govori samo to "baš se potrudio". Kapiram da je to neki kompleks iz osnovne ili srednje u kojim su bio povučena bubalica i iz prve klupe posmatrao mangupčiće kako se sprdaju i iskazuju svoju duhovitost. Onda se pojavila Vukajlija i rodio se prvo Luks doc koji je bio nemerljivo duhovit što je eskaliralo nastankom nove verzije Luks učitelj.Vau!
    Verujem da veruješ da si neizmerno duhovit ali veruj da nisi. Barem ne meni. Možda nekome i jesi ali ja tvrdim da je to isključivo na Vukajliji, u stvarnosti... pa ne znam baš. Idi diraj pišicu na pohvale i citate tvojih mudrarija i domaćinluka. Uživaj. Arlovski sa familijom.

11. Još nešto, generalno pišemo šablonski svi.

Svaki novi autor može da unese nešto novo. Imamo svoj fazon pisanja svako, dobro ima i odstupanja, ali sa svakim novim autorom pojavi se nešto novo.
    Eto lupiću čisto nasumično, ne možeš da kažeš da Mile Bubreg i ja pišemo iste defke. Ili Prof i Mile Bubreg. Ili Luks i Prof. Ili ti i Luks.....
    Ja i dalje tu ne vidim šablone koje spominjete. Samo su se neki autori povukli sa pisanja i sada kritikuju tako fazona radi. Eto pojavi se stalno neko nov. A izraza koji nisu definisani ima još koliko hoćeš.

12. Ljudi mene blam kad mi dve defke u par dana uđu u popularne.

13. Такође, све се ујебало са омиљенима и картицом: НАЈОМИЉЕНИЈЕ ДАНАС. То је условило укидање Дефиниције Дана и условило је Одабране.

Ма да. И ово сад што имамо ове популарне није донело много тога доброг. Заправо немам појма, пошто у последње време нисам им'о много времена да посветим сајту, ал' ми се чини да популарне гуше ове одабране, а да све то гуши нове дефиниције и много тога остане незапажено. Ја би' ставио нове на насловну страну и оставио популарне или одабране на другом месту, а једно од тога укинуо.

14. арловски, још те мучи то што ниси креснуо вукајлијашицу никад? опусти се матори, узми вискас хехехе

15. Svaka definicija mi je za odabrane. Najbolji sam autor na sajtu, tvrdim, nepobedljiv sam!

16. Opet se VOS provlači po blatu. Moraš da shvatiš da se na VOS-u ne odabiraju defke. Igra se fudbal, pije se pivo i bleji se. Nema odabranih tamo.

евентуално се скидају хејтови и одбањују акаунти... жељно ишчекујем да се опет дружимо ♥

17. Ово је Срета у праву што каже. И ја се водим мишљу да су ове популарне донијеле више лошег него доброг што се читања тиче. Онај стари систем је био одличан, само најновије и одабране.
    ЕДИТ: Било је и практично са оним списком дефиниција у горњем десном углу, то не би било лоше вратити.