Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Džoni, pogrešno si me razumeo. Teo sam da kažem da svi pišemo u nekom svom šablonu i retko iskačemo iz njega. Nisam rekao da je bilo koji loš. Poenta je da su svi dobri na svoj način, ali i da su svi loši na svoj način, ako me kapiraš.
Lepri još te muči što nisi jebo ništa! IKAD!
http://mrwgifs.com/wp-content/uploads/2013/03/Glass-Breaking-Omg.gif
Skapirao sam šta si hteo da kažeš, nego sam te čisto citirao da se nadovežem. Da malo podebljam to, tako da kažem, a u pravu si, mada to je normalno. Imaš svoj stil. Ponekad malo odlutaš, al' pišeš kako pišeš.
Митке, с тим баш не могу да се сложим. И док није било популарних, нове су биле јадно оцењене. Требало је нешто да се мења, ал' капирам да је ова промена само погоршала ситуацију. Најбоље нове на почетну страницу, а на одабране или популарне да мора да се кликне. хехе
Pa brate sav si brz posle treninga, ono nagruvao se, rekoh da ti je malo uži atenšn span sad kad si brz posle treninga.
Verujem da veruješ da si neizmerno duhovit ali veruj da nisi. Barem ne meni. Možda nekome i jesi ali ja tvrdim da je to isključivo na Vukajliji, u stvarnosti... pa ne znam baš. Idi diraj pišicu na pohvale i citate tvojih mudrarija i domaćinluka. Uživaj. Arlovski sa familijom.
Volim ove internet psihologe. Sve si potrefio. Samo sam čekao da se Vukajlija otvori, sad mi lakše donekle u ćivotu. :( Nego koliko si ti filmova pogledao na ovu temu, tipujem na Hanibala Lektora ili onaj monolog Met Dejmona u Gud Vil Hantingu, scena u Harvard baru?
Da. :( Hoćeš protein bar čokoladicu? Nu, nu, nu. I tebe će neko da citira kad padne defka za rodžendan, sačekaj malo. Hoćeš protein bar čokoladicu? Ajmo malo na zadnje nožice... tako...
Jao bre, čitao sam od 8 (dotle sinoć bilo napisano) pa do 14 strane, ne mogu više, modam didem dučim... jbg....al par reči pre toga...
Iskreno, mnogi od vas ovde su idioti!
Kurac, Luks, Jebač i slični došli su ovde jer im se sviđa, da se zajebavaju da se sprdaju, a onda otvore temu na forumu gde nešto kenjaju kako im ovo ili ono ne odgovara, pljuju i slično.
Napusti sajt ako ti se ne sviđa. Pomiri se sa tim, nisi mod, ili postani pa radi kako ti misliš da treba, ili se prilagodi, a ako ništa od toga, sjevaj...
Drugi, Smorci i VanGogi, ništa ne fali. Prva je fino devojče, veoma umiljato i drago, a pre svega izuzetno inteligentno... A Goga je savsim ok žena prema svojim godinama, koja zaista služi kao primer kakvi bi ljudi trebali da budu (moje viđenje, iako je sa previše ljubičica). Kako neko ko ima preko 30 godina može da se ponaša kao neko sa 13?! Jeboteeee!
Ove devojke sam pomenuo jer sam i ja zajedno sa njima pomenut...
Srećom te sam počeo da studiram i da u pauzama učenja lajferišem (ne možete da verujete koliko je dobar osećaj), a ne da se zamlaćujem kakav mi je skor i što će neka pičketina matora (zna se koje, bukvanlo pičketina) da edituje moje slike... Ko te jebe, lep sam, pa mi ne smeta. :*
I da, smajliji su zakon, a facijalna ekspresija jebe kevu, ali naravno, mnogi od vas su zaboravili šta to znači jer vam je na licu ona smorena faca dok listate jebene defke, postere, reakcije, sa pokojim izlivom besa što vam je neko dao minus...
A Lukse, što se tiče tvojih defki, uz dužno poštovanje za sve što si napisao, moram da ti kažem da je preldžijstvo žestooookooo smorili.
Bio si mi i kul lik do pre nekih 2 meseca, kad si počeo da smaraš sa nekim isterivanjem pravde...
I bez obzira na sve, samo da znate, Brus je legenda. I ne možete verovati koliko je objektivan (makar ja imam takvo viđenje), iako hoće uvek da nagradi nekom neafirmisanog (a ovi drugi su afirmisani, ahahaha, kako lejm) odabranom...
ahahahahhahaha ma šta kažeš?
Slažem se sa nekim stavkama što si napisao ali ti ovo nije trebalo, nije. Fino si me nasmejao.
Толко тешких речи а нигде физичког обрачуна на видику... Оћемо ли тако ослободити свету србску земљу месопотамију од узурпатора?
Na šta ste spali da vam dikrajder kaže kako lajferiše više od vas lolololo
Ovo isto ko onda Kornelije.
Lolo jes isto ko kornelije nadajmo se da će i napustiti sajt na godinu dana ko on lolo
Hahahahaha! Kako je ovo dobra fora sa proteinskom čokoladicom i zadnjim nogama! Ma carski! Samo si trebao da ubaciš "Dok u pozadini trešti Dinča sa pesmom Digni me pao sam a mlade čobanice u neveri posmatraju muskuluse mlađanoga Arlovskog dok se propinje nebi li dohvatio parče života iz ruku velikog Luksa. Pozdrav Luks s familijom".
Rajderu, Luks je sve samo ne dosadan. Ne daj da te sujeta zaslepi :)
Ето, сад ми се једе чоколадица... Есте срећни?
Vejv, ti studiraš medicinu? To stvarno nisam mogao da pretpostavim.
Nema veze, bitno da si napomenuo da je mod kul lik, pripremi kalendar jubileja kad da padne odabrana. Pašće i plusevi od drugara za komplimente, jebiga, zauvar je i to.
Nema smajlića u mom postu, idi zagrabi po komentarima koliko treba jebiga.
Dosta od mene na ovu temu. Ako ima još marginalnih likova željnih krvi, imate PVT, mada ne obećavam da ću na baš niske gluposti odgovarati.
Mene zabole kurac za sve ovo, al vejvrajder MORA na svakoj temi da spomene da STUDIRA
Znao sam ja stotine njih koji su studirali pa su na kraju završili na skeli pričajući kako su najpametniji i da ih svi mrze.
Е, а што ове пичке носе америчке заставе на аватарима?
Зато што су страни плаћеници.
Вватиће се Војвода!