Nemojte se sramotiti

1. Ključna je stvar što još uvek ne postoji čovek koji će Agilnom, Kurajberu, Nesu i sličnima dati minus i u komentaru to potvrditi.

Provirone stvarno ne vidim logiku u ovom delu posta, a koji se dotiče mene lično.
    Kako ja mogu da utičem na to dal' će neko da obrazloži minus ili će ga na kvarnjaka dati?
    Ima i autora koji se ne libe da to urade. Prvi taj gorepomenuti Agilni, pa Prof, Luks, Skroz Otkačen, Riha... a opet, ljudi koji mnogo čitaju i ocenjuju ne mogu na svaku ocenu dati i komentar. Pa nije baš ni svaki plus prokomentarisan...
    Ja lično ne volim da kritikujem tuđe definicije i obično na PVT-u skrenem pažnju šta mi se ne dopada. Baš iz razloga što se neko može povesti za mojim komentarom i oceniti minusom ono što bi inače plusirao. Naravno, ako nije u pitanju definicija tipa ''Dačić je okrugao, a zovu ga Ivica''

zgrađeni su kultovi kojih se ljudi plaše, to govorim bez ikakve sprdnje

HAHAHAHAHA! Neko se nekog virtuelno plaši? Daaaj!

Nese... sisaj kurac!

Možeš ti i bolje da vređaš od ovog...

2. odaberite alfa, jedino on nije odabran od definicija koje je advokado naveo. šta, definicija ima jak argument za odabiranje

3. kaldrma nema fuge, nego sve moraš ređati onako jednu uzdrugu, jednu uzdrugu, jednu uzdrugu...

4. A da se vrne definicija dana?

5. što učinjeste od onakvog sajta, moderatori!

6. Hvala na divnom materijalu koji motiviše na odgovore. Citiraću samo sadržaj, svako ko je pisao će se prepoznati:

Ne birajte defke ljudima koji su vas spomenuli, prijateljima, defke kao svadbene poklone.

Ja sam odabrao "svadbene poklone". U pitanju su dve definicije koje su kod mene mnogo pre te svadbe imale zvezdicu. Sve definicije koje su mi omiljene će završiti na naslovnoj kada procenim da je pogodan trenutak, dakle, ove bi bile na naslovnoj i bez svadbe. Na ostatak uvodnog posta je na prvoj strani Kurajber dao dovoljno dobar odgovor.

čini mi se da se prečesto odabiraju i te popularne i odabrane

I meni se čini, ali ima nas dosta koji odabiramo. Ja se sa time već neko vreme nosim tako što ne odabiram defku ukoliko od poslednjeg odabira nije prošlo najmanje 12h (izuzev kada su neka takmičenja i slično).

i da, banovati sve koji predlažu defke za odabranu, a pritom kao obrazloženje stavljaju ''okej je lik, zaslužio je i on da ima neku odabranu''

To nije kažnjivo. Ako imam vremena, čak ću i pogledati defke autora, a posebno ću pogledati ako mi neko sugeriše da autor ima 100 defki, a nijednu odabranu. Ako ništa među tim definicijama nije vredno mojih omiljenih, neće biti ni odabrano. Garantujem da i ostali moderatori ovako rade.

Jasno k'o dan koja se krajnost od te dve forsira, jer kao spada pod urbani sleng, a u suštini su kalup definicije i ništa više.

Sleng se forsira? Urbane defke? Ma daaaaj. Ja ih lično preferiram, ali da forsira bilo ko - JOK!

ne neću reći Agilnom na fudbalu "e aj mi odaberi defku, opet :)"

Možeš, slobodno. Čini mi se da mooožda imaš još jednu defku koja bi mogla na naslovnu :)

Ključna je stvar što još uvek ne postoji čovek koji će Agilnom, Kurajberu, Nesu i sličnima dati minus i u komentaru to potvrditi. Izgrađeni su kultovi kojih se ljudi plaše, to govorim bez ikakve sprdnje. Boje se da će pasti u njihovim očima i da više neće imati podršku ključnih stejkholdera ukoliko ne voršipuju. Mora se stati na kraj ovom satanističkom trendu!

Netačno. Sve je veći broj onih koji će reći i kritikovati navedene. To je tako kuuul, a posebno kritikovati moderatore. Znaš, meni je podjednako iritantno šlihtanje, kao i nekonstruktivni komentari, kritika radi kritike, borba protiv sistema. Čuj, sistema na nekom sajtu, lolo. Na primer, nekoliko autora koji su gotivili moj rad dok nisam bio moderator, sada im se ne dopadaju moje definicije, a iste su kao što su bile. Čak su ponekad i drski, al' uglavnom iskuliram, eventualno prozovem da detaljnije objasne.

Agilni, jebem te u to niskopozicionirano dupe!

Napisao sam ja lepo šta Proviron čini hormonima.

Ово је велика неистина, јер по дифолту иде минушчина на дефку која се рекламира на чету.

Ide minušinčina, tačno. I pet pluseva.

Долазим ја у суботу на тај фудбал, колико коментара треба да оставим дотад да ми одаберу дефку?

Dođi na fudbal. Mogu da ti odaberem "Otkomandu" još jednom, eventualno.

boli me kurac šta će ko da tripuje, ja dobro znam šta je VOS

E tako može. Nemoj one dvosmislene postove, da neko pomisli da se defke zaista biraju na VOS-u. Bira se dogovoreno tek kad dođemo kući.

требало би да на наслову стоје одабране

Biće ovako, nadam se.

Lukse, svaka cast za pokrenutu temu. Nek se ljudi malo isprazne, kazu sta im smeta. Puno je revolta i sujete ovdje.

Jeste, bez ove teme se guši svaka sloboda govora.

Mene jednostavno boli kara. Lose se pise, siluju se termini, svi udaraju na neku patetiku, razvlace ko gladan srati, fabrikuju govna i poluslengove.

Reče neko ko je pročitao ukupno 6 (ŠEST) Profovih definicija (njega uzimam za primer autora koji, pored toga što dobro piše, redovno piše)

Јако мало читам у задње време, не јер немам времена, него су дефиниције јако лоше.

Loše u odnosu na kad? Da se ne vraćamo na priču o kalendaru (uz ignorisanje današnje interne definicije).

Типа ово. http://vukajlija.com/placeni-odmor/675382
    Није смешно. Па јеботе, ако се модератор који је одабрао ово насмејао кад је прочитао, нек ме банује.

Nije smešno, bezveze je, ali isti moderator je odabrao i nekoliko zaista genijalnih pre te. Uvek će upasti neka takva. 251 čovek kaže da mu se sviđa. Među njima i najmanje jedan mod, šta da se radi.

Исто стоји и за оне дугачка патетична говна каква су се писала за време оног турнира

Da, ni meni se uglavnom nisu dopale i mislim da im nije mesto na zabavnom sajtu, ali vredelo je sve pročitati makar zbog onih par fenomenalnih.

Ima l' ko neka pitanja još? Hladno mi, grejem prste ovako...

7. nijesi meni odgovorio.

8. Nismo mi krivi, Kaizen je kriv.

9. najlakše je prebačit krivicu na drugoga. treba da se dobro zamislite što vam je činjet.

10. Definicije su govna jer više ne pišu gejlordovi pisane reči kao što sam recimo ja, ili moji prijatelji sa Tarzanije i još nekoliko van nje. I to vam je to, šta da se radi.

11. Tvoje defke su sranje. Nisu ni defke, nego iznosiš neki lični stav u par prosto proširenih, mahom dosadnih rečenica. Ono, hajde da pišem malo šta me nervira, upecaće se oni koje isto nervira, bićemo kritična masa sajta. Dakle, kad iznosiš stav, okupićeš oko sebe istomišljenike. Nazvaćete sebe lordovima sajta, lajkovati jedne druge u meri u kojoj je to danas nezamislivo, pa sve da se zajedno udruže četeri, komentatori i forumaši, pa ćete na kraju otići sa sajta kad se pojave evidentno mnogo bolji autori. Tako je i bilo.

12. Глупа тема -
    Неш ништа дурадиш совим.
    п.с Има ли овдје ко живот ван Вукајлије?

13. @ Agilni

Mi smo otišli sa sajta zato što toliko dobri pisci da pišemo za pare, i ja od pisanja pušim crveni marlboro matori, a ti moderišeš kazanu za džabe i imaš svoju šizenje temu na forumu.

14. gvozdo, metni manju glavicu jbg.

15. Могу ја добијем неку одабрану? Фино питам :)

16. Ne seri, Gvozdenoviću, pišem i korporativni blog!

17. Realno Gvozdene, vaš odlazak sajt nije ni osetio. Više ste vi sebi davali na značaju, nego što ste imali bilo kakvog značaja ovde. Doduše ne mislim to kao nešto loše, jer ni moj odlazak, na primer, ne bi se ni osetio takođe. Sajt ide dalje svojim putem. Naletim jednom u hiljadu godina da vas neko spomene. Evo i ovaj put si sam pominjao vas, a ne neko drugi.
    Naravno Blek Hol mi je svakako bio jedan od najomiljenijih autora i recimo Burzum, ali pored njih još 50 autora koji nisu na Tarzaniji. Doduše i Ox isto. On je dobro pisao ovde.

18. Sve u svemu, sve se svodi na gotovo istih 10 autora koji se non-stop žale, a titulu autor sam stavio zbog toga što su nekada pisali, a sada ne pišu ništa nego četuju i žale se.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.