Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
@ Džoni Kurajber
Malo ljudi zna, ali evo to ću sada reći, da mi je pre odlaska na Tarzaniju Kajzen nudio 10 evra po definiciji i sedam evra po posteru ali sam mu rekao da mi ne treba njegov prljav novac.
Костићу је нудио курац. Овај је то објеручке прихватио. Наводно. Непровјерена информација.
U mom slučaju mu sigurno nije palo na pamet da iznese takvu ponudu, piše mi da sam heteroseksualac na čelu jbg.
Super, uspeo bi da zaradiš oko 170 evra mesečno tri meseca i onda više ne bi ni znao šta da pišeš.
Nije u tome poenta onoga što sam ja napisao. Ljudi budu ovde i prođu i nema ih više ovde i Vukajlija piči dalje, planeta se vrti.
Maltene si cinično odgovari na svaki kritički komentar, ne mogu objasniti to drugačije nego da se radi o ogromnoj sujeti. Internet sujeti, da sve to bude tragikomičnije. Ako, ćeraj tako ako ti je ćeif, jebiga. Čekao čovek pola dana kao da dođe i izdominira i poklopi sve nas komentarom - LEEEEEEJM.
Odabirati defke kao dar za svadbu, brate, transfer blama. Džoni ima mnogo dobrog sadržaja to niko na ovom sajtu ne može poreći, ali to što si ti uradio je za transfer blama. Hahaha, odabrati defke kao dar za svadbu, o ljeptinepečenjebem, mene bi bilo sramota.
Naravno da vas treba kritikovati kad radite ovakve... ne znam šta da navedem, gluposti, blamove, javašluke, možete turiti adekvatan opis po želji.
Imaš tendenciju prema odabiranju ortacima, ne veliku, ali svakako imaš. Dosta ljudi to misli. Možda ne uvek namerno, možda nenamerno, ali to je meni jasno kao dan. Priznajem, ima uvek verovatnoće veće od nule da sam u krivu, ali ne bih rekao.
E, što se tiče tih kritika na defke, ja sam ti skoro baš komentarisao defku od jednog reda i rekao da je go kurac. Tu si jebote tri godine, šta da ti dalje elaboriram sem da je defka go kurac. Kratka defka, kratak i komentar. Tu si tražio dodatna obrazloženja. Ajde da ima nekog teksta pa da imam šta napisati i obrazložiti u komentaru. Šta da pišem dalje koji kurac.... Čak sam lepo napisao, ako se sećam: "Agi, uz dužno poštovanje i uvažavanje defka ti je go kurac".
Ovo što sam rekao do sada, to nije vezano da li je neko mod ili nije. I što se tiče komentara na defke i pisanja, svi ste mi jednaki apsolutno, svakom bih napisao isto. Sad što bi ti da te neko titra, nećeš taj film gledati od mene, ja ovde ocenjujem defke, eventualno se pobunim na javašluk, malo visim na četu, ali svakako ne tetošim nikoga niti se klanjam brojevima ranga.
Odabrane definicije su maltene go kurac, mnogo ljudi se slaže sa tim, mnogo ljudi je otišlo sa sajta zbog toga. Odabiranje defki je moderatorski resor, jeste očigledno, ali nije zgoreg opet napisati.
Pa slažem se, naravno da život ide dalje ali nije isto kada se recimo iz košarke jednog dana povuče King Lebron Džejms ( mi sa Tarzanije ) ili ciganska pička Rakočević.
Смисли нешто оргинално ово је мое.
Ко те јебе кад пишеш неке љаљанске дефке о Слађи конобарици и Миливоју свињогојцу. Пиши Дивигајо.
Ali king Lebron je neko kome su drugi dali taj nadimak. Vi ste dali taj nadimak sami sebi.
A da je Rakoč pička ciganska, apsolutno se slažemo :)
Mada nemam pojma, opet kažem da je među vama bilo mojih omiljenih autora, na koje sam se ugledavao u početku i svakako ste nešto dali ovom sajtu, ali daleko ste od legendi. Možda samo Frenki može to za sebe da kaže.
Originalan trol ovaj Gvozdenović, a?
Igrao fudbal u Lasti na VOS-u, pa se kurči :)
Да уватите и један и други Ракоча за курац! ОПААА!
http://www.dodaj.rs/f/2m/45/33DrQSeD/p120e.jpg
A da, sećam se. Gvozdenoviću, morao bi malo za Gubitnik da zaigraš pa da vidiš kako će da ti se proširi ugao gledanja:)
Koliko je propao i da ga u'vatimo za kurac ne bi mu se digao. Gledam ga prošle godine i mislio sam da je Verica Rakočević, a ne Igor Rakočević.
AAAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAA
....
AAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAAAAA
+1
Неће моћи дизгура овакав притисак. Поднеси оставку.
Брате, ноу харсд филингс, ал' ни мени се не би диг'о да ме ти у'ватиш. :Д
http://www.anthonyantonellis.com/gif-preserve/item/239-slow-motion-bouncing-penisgif
Kurčna.
Da, u pravu si. Mislim da bi bio u problemu onda ako bi ti se digao :)
A i što da ne, jebote?!
Pa, nije kao da mu je dao zlatnu jebenu polugu! Od naših zlatnih jebenih plombi!
Uostalom, i sam se nadam sličnom prezentu u skoroj budućnosti, xexexe:)