Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Kurac palac.
zanimljiva ideja.
Mislio sam možda da kontaktiram ovog Stara Sokolova. U ovom kraju Valjevo, Bajina Bašta, Kosjerić, Osečina, Loznica, Ljubovija ima dosta destilerija sa tim pa da od ovog "Soko" možda pravimo kao regionalni brend tipa Cognac.
Nevezano za temu vlasnik vinarije Jelić je pronašao nekog francuskog konzula koji je obilazio Valjevo pre 300 godina koji je rekao da su valjevska vina bolja od francuskih i nazvao liniju vina po njemu Luj Žedeon (Louis Gedoyn)
mislim na Kelta kad kažem zanimljiva ideja.
Možda i nešto neobično
kod
Zajebavao bih se malo sa logom kad bi imao neko ime ili one kartončiće da vežem za grlo od flaše
najjednostavnije rjesenje ti je mozda i najbolje - sokolovaca. pokazuje "regionalnu pripadnost", a ima taj karakteristicni nastavak.
ocu 5l rakije ako nadenes moje ime, odma da kazem. :)
ako jos mozes nekako da posaljes u svajcarsku, da prodje carinu, super bi bilo!
Samo da ti preporučim da ne koristiš reč "Podgorina". Zato što će se ljudi tripovati da ima veze sa Podgoricom. Ako želiš, uradiću ti etiketu, pa ću ti poslati. Ako je smeće, ti kaži slobodno. Pozdrav
ako pobediš Kelte stiže.
U pravu ste gospodine, Podgorina je kurac i to neću stavljati.
Kakav logo, misliš nešto sa orlom?
Šta je znam... možda bolje da ima veze sa vukom, pošto dosta stvari ima orla. Bolje malo da budeš originalan.. Vuk je zvučan, zauzima posebno mesto u mitologiji Srba, a opet nije toliko iskorišćen. Jebem li ga.. možda nisam u pravu
Jedino šta bi mi bilo dobro i zvučno, a što bi imalo veze sa orlom je naziv "Suri Orao".
Zvuči nekako moćno, a i tajanstveno, jer jebote, šta uopšte znači "Suri". A svi su čuli za Surog orla... A i ima ga u zapadnoj Srbiji, čini mi se najvišpe.
http://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D1%83%D1%80%D0%B8_%D0%BE%D1%80%D0%B0%D0%BE
suri oro.
Nazoveš je "Jaderitka - I Supermena obara s nogu"
Blizu ti je Jadar, ima ovaj mineral u njemu. Uživancija :)
DESPOTOVAČA
sokolova kap
Koji kurac Englezi znaju o pivu :)
Nazovi je stari vuk i ćao. Etiketa neka bude vuk koji sedi na usamljenoj steni a u pozadini pun mesec noć i on kao zavija. I ćirilicu obavezno
налепиш фластер и на њему напишеш - "шљивовица 2012" или 2013. која је већ година у питању. само ваке ваљају... за додатни утисак може и ШЉNВОВNЦА 2012
Nazovi je 1795 i sukni logo http://www.barcodesinc.com/generator/image.php?code=1795&style=197&type=C128B&width=200&height=50&xres=1&font=3
Naravno, ne ovakav direktno, izabereš jednu deblju liniju u barkodu, na trećinu od početka ili na sredinu ako si seljak, stilizuješ je ko flajku (možeš i više linija, različito sečenih da čine flašu). Imaš jako jednostavan risajzabilan, printabilan minimalistički logo, uvek zgodan za neko unapređenje jer podnosi jebanje bojama po linijama i šta već ne (neki fajzen ko epl logo, nije baš tako, al valjda kapiraš šta mislim). Čak i ako imaš rakiju od više kuraca, na taj način možeš da napraviš razliku između sočinjavajućeg elementa, tipa ljubičasti gradijent kroz linije barkoda za šljivu, oker za dunju i jebemliga (kapiram da si sada na šljivi, ali ko zna na šta ćeš sve da pređeš ako uspeš, a to je uglavnom do raćije i dizajna botze, ni Knjaz ne proizvodi više samo kisjelu). Zgodno je i za strendžere, moćne rendžere jer ne moraju da se jebu sa lomljenjem jezika. Naravno, ovo sve šljaka ako ideš na neki moderniji pristup i ciljaš na mlađi, al širi publikum (uperi svoj dojaja smartfoun na logo, a ono iskoči 1795 JEBOTEBOG DOJAJA BRATEU).
E sad kasam završio sa predlogom (koi je ozbiljan bajdevej), iskreno se nadam da se zajebavaš što si ovo ovde postavio. Iz najbolje namere se nadam, Jednostavno, ovakve stvari igraju ogromnu ulogu u tome da li će tvoje piće da se probije ili da se sjebe. Malo je neozbiljno da očekuješ da taj problem rešiš ovde. Ok, dobićeš masu ideja, neke i dobre, al ja bih sa svim tim otišao kod nekoga ko zna šta radi i ima iskustva.
pakovo bi ovu iz '98 prvo. Slogan "da sam žensko sad bi već mogo da me jebeš".
Šalu na stranu, ne bi prodavao mladje od 5 godina.
Sokolica?
Ajd predlažite još danas pa da sutra napravim glasanje
Izuvača.
KNEŽEVKA