pozelite laku noc voljenoj osobi

1. http://www.youtube.com/watch?v=e0AyBR1PWpU

ljubavi moja <3
    reci sta hoces ja cu ti dati ,<#

2. i kada spavas,zelim ti dati lujm
    i kada sanjas
    budim te lujmom
    loohohohol

3. reci ljubav ja cu uvek da ti pruzim
    reci robe ja cu vecno da ti sluzim

Reci zima i donecu ti cebe
    reci srce kucacu za tebe
    reci moda i kupicu ti sve
    reci ne i srusices mi sve

<33333333

4. maleno dal si budna il spavaš,imaš li pojma gdje sam sad,sad sam u Malme,radi se,idem u katoličku crkvu da se molim za tebe svetom Srdju,znam da ti je slava u nedjelju,volim te

sent via iphone

5. DAL TI ISTA ZNACI KAD CUJES DA DOLAZIM

6. KACI REKLA DA ME VOLIS

7. PITAM ZVEZDANO NEBO GDE SI TI S KIM SI TI

8. dal ti išta znači što neko za tobom pušta suzu na jastuk...spavaj lepo moj izgubljeni anđeole :/

9. anđeole volim te od prvog dana :(

10. Ti hodaš sa njom
    I spavaš sa njom
    O, dečko, kad bi znao,
    Ja sam je prvi imao
    Tu-tu-ru
    Ru-tu-ru
    Tu-tu-va-u

11. molicu se svakog dana za tebe,ljubavi,iako ne znas ko sam,ja te pratim i sanjam svakog dana ;( ... nikada necu zaboraviti trenutak kada smo prosli jedno pored drugog na ulici...tada si me tvojim prelepim ocima pogledala i meni se citav svet zaledio...znam da volis malo losije momke,ali ja sam tu da ti dam paznju i neznost i nadam se da cu i ja kao i citava ulica imati priliku da se budim pored tebe,zeljo moja

12. Лаку ноћ Пани.

13. želim da znam šta je ljubav, želim da mi pokažeš, želim da osetim ljubav, znam da možeš da mi pokažeš :(

14. gde zivis voljenaaaaa
    laku noc

15. Draga, da li si možda raspoložena za.. A.. Već spavaš.
    Lepo sanjaj, onda, malena, snaći ću se ja.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.