pozelite laku noc voljenoj osobi

1. Mamu ti jebem gasi to svetlo i lezi da spavas!

2. Ujutru ustajes u 5 a ti buljis u taj ekran jebo te on. Mozak ti popijo!

3. olanik ajd banuj ostale sa teme, nebitnu npr.

Hej luče,mjesec se sakrio u tvojim nježnim očima a ti ih zatvaraš,nemoj neću vidjeti put do kuće.volim te bebo,čekam te u budvu zauvjek

4. Laku noć nebitna, najmiliji cvete...

5. gde zivis
    laku noc

6. laku noc moja mala barbiko

7. ћути док те карам!!!1

8. kad su se zvjezde skrivale po nebu od tvoje ljepote jedna je pala u tvoja njedra da ti kaže da te volim ludice.odgovori na whatsapp isto

9. ako nisi legla odgovori a ako si legla volim te,sanjaj me

10. Jenbem te usta ajakse, dušo moja <3

11. hejj samo da kažem laku noć slatkice još jednom vrv ti baguje tel i nije ti stigla prošla poruka pa zato ne odg izvini ako smaram morao sam da poželim laku noć najlepšoj devojci na svetu ne kažem to samo tako stvrn ti si nešto posebno. eto. ja sam bar iskren i kažem šta imam na duši, izvini još jednom ako smaram:)

12. ДРКАМ ГА НА ТЕБЕ ИРЕНА КУРВО ЦРНОМАНТИЈАШКА

13. hejj samo da kažem laku noć slatkice još jednom vrv ti baguje tel i nije ti stigla prošla poruka pa zato ne odg izvini ako smaram morao sam da poželim laku noć najlepšoj devojci na svetu ne kažem to samo tako stvrn ti si nešto posebno. eto. ja sam bar iskren i kažem šta imam na duši, izvini još jednom ako smaram:)

ahahhaahhahah bog, ovo svaki pičkopaćenik ima u sačuvanim porukama i šalje svakoj ribi po difoltu

14. malena ne radi mi whatsapp pa resih da ti napisem sms.jos jednom priznajem da te volim,to nikom nisam reko do sad,stobom je nesto posebno.izvini ako si zaspala,spavaj ljubavi jedina da mi budes jos lepsa sutra

15. Laku noć djembela moja, ostavi mi kulenje sutra kad dodjem, ne daj sestri da otkine.

16. LAKU NOC BARBIKO MOJA VOLI TE TVOJ MEDO

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.