pozelite laku noc voljenoj osobi

1. laku noć dikrajderu <3

2. Dobila sam rak na mozgu od ove teme.

Moraćemo da te uspavamo, ali to i jeste namena teme... Imaš sreće, bubili...

3. laku noć Diki! Laku noć Vejve. Laku noć svim dobrim ljudima...

4. Laku noć radni Crnogorci.
    mwa

5. Sad krenite i sa "da se vrati ono lepše vreme kad si mog'o da zaspiš na klupi u parku, a da te niko ne siluje i ne opljačka, eeeeeej, stara Juga, eeeeej"

6. Laku noć Valdemare...

7. Laku noć nebitna...

8. Hvala za sve Agi ljubavi.. Neke osobe svet cine lepsim samim tim sto postoje. Takva osoba si ti!! <3 <3 <3
    Tvoj Vejvicak maleni

edit: Crkni Dilane seljačino

9. Laku noć, dragi ljudi koji mi unosite radost i osmeh u život...

10. što bre laku noć u pola 9, tek smo došli....

11. Jeboteee, ova Nebita govori tačno ono što mi je na srcu... ko da je izaslanik...

EDIT: izaslanik, čuj mene izasranik...

12. Боже мој, хвала ти што си ме сачувао од зла и овај дан. Опрости ми зло које сам починио, и прихвати добро које сам урадио. Води рачуна о мени док спавам, и спаси ме од сваке опасности. Нека је твоја милост са мном, и мојим вољенима који лежу на починак. Амин.

13. Valdemare, drogiraš li se ti i čime?

14. Valdemare, drogiraš li se ti i čime?

Kako misliš, trenutno, ili uopšte? Imaš neku kombinaciju da se završi nešto dobro?

15. Wolim te zwezdo, lepo spawaj
    Twoj Cokula, delije Wisxegrad

16. Ponovo je noć, ponovo je vreme za san, i vreme je ponovo da se setiš da ću te voleti u svojim slatkim snovima. Dok spuštaš glavu na jastuk, seti se da se težina naše ljubavi meri tonama a ne miligramima, dok spuštam glavu na svoj jastuk, uvek ću biti tvoj prijatelj i tvoj heroj koji će te voleti danas, a i sutra. Kao sjajna zvezda u nebeskoj noći, takva je svetlost ljubavi u tvome oku, i dok ležeš i sklapaš svoje nebeske oči kao zvezde, znaš da ću te uvek voleti, obećavam. Neka te Bog blagoslovi, a ja ću se moliti za tebe, i slatke snove sanjati, uvek ćeš ostati u mome srcu. A mogao bih jednostavno reći: laku noć, ali neću upotrebiti rimu uključiću ti klimu da se ne smrzneš gola i ne sapleteš se preko stola kad ti isključim sijalicu da ne gledam više tu gnojavu bubuljicu na tvome odvratnom licu. Aj ćuti i spavaj više, jebla mamu svoju!