pozelite laku noc voljenoj osobi

1. Флипс буразеру показујеш нула шмекераја, мораш прво да ме изведеш на пиће, НЕЋЕШ ЈЕБАТИ

Угледај се мало на Маестра да видиш како се лагано али темељно сређује коитус

2. Hej gamby kao ker je mali kome zima je pa kad ga popišaš da se ugreje on hoće da ujede nemoj ujedati druže ovo družimo se sa tobom samo ne preteruj pls

3. Лолол Деки ми кобјаснијо аргументима, Деки ПЕСНИЧЕ

4. Nije svako ko te popiša tvoj neprijatelj ispada onda

5. Savetodavno pišačko telo iliti moj kurac dobar drug je

6. Ko ga drži he he he

7. Jer i njemu nije lako

8. To nije pišaćka to je znoj

9. колко хумора на једном месту боктејебо хе хе

10. Gamby ne jebe te niko što si legenda vukajlije

11. Mada Deky je cigan njima ništa nije sveto

12. Ukradu s Boga pokrov dok trepneš

13. Urezacu njeno ima dacu zlatan sat
    Da je musko bila bi mi ko Deky moj brat

14. kojestepičkeulizivačkebohorutrebadati malokeksaimlekalepimićadopobedesamojako!!!!!!

15. Hvala ti za prvi poljubac, nikada te necu zaboraviti, Andjele moj jedini!! <333

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.