Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
BAKO VOLIM TE,DZEMPER JE SUPER,NEMA NISTA LEPSE NA SVETU OD TVOG PASULJA I POLJUPCA U CELO,DZEMPER JE SUPER,LAKU NOC BAKO,NEKA TE BOG CUVA
alija mirno spavaj,alah nek te grije bosna ide u brazi,sad znamo zašto smo ginuli,spavajte šehidi smirom,džeko volim te,bih volim te.nano fala ti što sam bošnjak
Laku noć, Pani.
Laku noć, Diki.
malena hvala što si me rodila i odnegovala drhtavim rukama da danas budem pravi dečko,bako volim te,lepo spavaj
BAKO NISTA MI NA SVETU NE TREBA OSIM TVOG POLJUBCA U CELO I ZELJE DA LEPO SPAVAM I DA ME BOG CUVA
HVALA TI NA DZEMPERU,SA PONOSOM GA NOSIM,TO STO MI SE SMEJU DRUGA DECA ME NE ZANIMA,JER JA VOLIM SAMO SVOJU BAKU
gde zivis sada voljenaa
laku noc
laku noc.
laku noc,andjele moj mali :*
bako probudi se,bakooo,ustaj bakiceee,malenaaaa molim te otvori oči,bakooooooo
laku noc,oh,laku noc,noc
malena prvi četvrtak bez tebe o bože snage mi daj samo da prodje ovaj dan,faliće mi stobom jutra,zauvek moja si
dok ja ne mogu zaspati,ko zna koja baraba pored tebe oci sklapa :(
znam da volis opasne momke,ali ja ti mogu pruziti neznost i osecaj da je nekome stalo do tebe i da te neko postuje :(
kiša mi tuče u prozore,osjećam još tvoje dodire,ja nisam isti više,njemačka me je promenila,suzana volim te,ovdje je mrak,neznam kako je u bosni,spavaj jagnje moje i sanjaj unu kako teče ko tvoje oči zelene
dok spavas sa vise opasnih momaka u isto vreme,ja se molim za tebe svaku noc,da budes ziva i zdrava i da ces me pogledati jednog dana,ljubavi <3
ako nam neka vukajlijašica ne da pičke nino ja ne znam :(
ja nisam imao mnogo djevojaka u životu,niti sam žurio,sudbina će mi dovesti,ali ti si nešto posebno i moro sam da ti pošaljem poruku preko whatsappa,možda je prerano jer se ne znamo,ali moram da ti priznam...volim te.sad možeš da spavaš jer znaš da te neko čuva u snovima
ti ih jebi,ja cu da se molim za njih,lolo
ti i baka,da nije bake ne bi ni nas bilo.volim majku,ali baku više <3
SVAKO VECE PRED SPAVANJE MOLIM SE ZA MOJU DRAGU BAKU DA JE ZDRAVLJE CUVA