Погоди ко сам 3

1. Ko se guzi, taj i primi:))))

2. Al od prsta primiti neces moze samo da te dovati "onaj" a to i zasluzujes :))))))

3. Muzika spremna, pice je tu... zasto nema nikoga?

4. Zato što je još rano. Neki se nisu otreznili, neki su u švaleraciji, a neki na četu lažu.

5. Еј, која је оно беше главна сврха ове теме ?

6. Svrha teme je da rasplaces munju....
    Maro ko laze na catu da mu jebem oca i najboljeg druga... :)))))

7. Trišo, glavna svrha je da prestaneš da postavljaš to pitanje. Ako ti se hoće, zezaj se ovde sa nama, a ako ti tema smeta, ti uključi ignor dugme.

8. Dobro onda.... Maaaaaaaro zaplači molim te !

9. I koju si opciju izabrao Trišo?

10. Da vas smaram - majstor sam u tome !
    Možda svratim sa vremena na vreme k'o poreska inspekcija...

11. Lorde sine ti mene ne smaras covece... Te obozavam ja :)))))

12. Мој први обожавалац... Јупи !

13. Кад будем наватала животињу која ми је синоћ украла бензин, поломићу је!

14. dobro vece Maro.
    Hah oprosti hah necu da se smejem ali ahah kako se to desilo?

15. Maro, jebem li mu sve na gomilicu!!!!!
    Stoka. Jebi ga, realnost naša jebena, i tu ništa ne možeš.

16. gde ste Mare, Jano, poreski inspektore Triso, veliki Prste, dame i gospodo voajeri ove teme, strani placenici i spijuni, i svi ostali koji me znaju i svi u studiju?:))))

17. Догодило се по ко зна који пут и баш сам бесна.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.