Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
ništa požrtvovanije i nesebičnije odavno nisam čula.
Узео сам и то у обзир. Мислим да би вредело да их лишим тога, а да их поштедим бола у случају преране смрти.
Кад размислиш мало боље и није то нека жртва. Мислим, тешко да може да ми нашкоди :) Једино што сам као несебичан што бих изабрао то, а не нешто да удовољим себи.
Јеботе, о чему ја причам... Треба да пишем неке манитоштине лоло
Захтевао бих сес са Допијом!
Toplo jesenje veče u Barseloni, kraj magičnih fontana, sa ćerkama u naručju i ženom pored sebe, da plešem uz Štrausov "Na lepom plavom Dunavu" (sećanje na jedno sasvršeno veče), malo dertujem uz "Stani stani, Ibar vodo" i odigram jedno kolce.
A može i ovako:
http://www.youtube.com/watch?v=H4dgfQZWOqs
jeste. kad razmisliš malo bolje, ljudi kukaju za pokojnikom jer žale sebe i svoj život bez pokojnika. njega nema za šta da žale, dobro mu je i ništa mu ne treba. ti svoje hoćeš da poštediš toga?
doduše, ja zbog prirode posla imam sasvim drugačiju percepciju smrti. zato i ne bih volela da znam kad ću da umrem. nek me iznenadi.
Nisi ni ti lud :)
Да, волео бих да могу. Рецимо да јесте добро дело и да јесте несебично, али не гледам на то као на жртву. Нисам се ничег одрекао, нисам себи нанео никакву штету...
ono jeste...nije žrtva, al je dobro delo...obzirom da se većinom u poslednje želje piše opasna jebačina i egzotičan obrok...
Ja bi neko novo iskustvo, to mi izanđalo...
ahahaha jes previše, stvarno...
Мада, привлачна би ми била и опција да могу да добијем увид у све битне догађаје... Да сазнам праву истину о плану Зе4, ко је све продао Косово и како је тачно текло, да ли би било боље да није направљена краљевина СХС, ко је и зашто убио гардисте, Даду Вујасиновић, Ћурувију, Ђинђића и ко је све умешан у то, колико је дербија намештено и које су све друге утакмице намештене, читаву истину у најважнијим вукајлијашким аферама и зашто је Дубравка морала да се уда баш за јебеног Маринка Маџгаља.
ništa me od toga ne zanima osim zašto je dubravka ostavila onakvog frajera gorana radakovića i zalepila se za pederčinu marinka...i možda te vukajlijaške afere malo...
i šta je stvarno bilo u rozvelu i je li bilo obdukcije...
pa mađžgalj je roker, ima svoj bend...devojke vole to, kad lik prži gitaru...i buntovan je, divlji, nesvakidašnji nekako
a možda joj marinko pruža nešto više od pukog fizičkog izgleda koje ima taj goran...devojkama vazda bilo važno samo da ima lepog i poželjnog muškarca pa da druge žene budu zavidne na njih
Ух, кад га тако опишеш, сад би му и ја чачко чвабало.
njah...
Tražio bih jednu koktu, punjeno belo i pomfrit.
Jedna od boljih stvari kod smrti je ta što ne moraš više jesti.
Само думрем мирно и спокојно без гриже савести...
pusenje u reziji Sase Grej, sve sa dip troutom
❤ smrt u njenom zagrljaju ❤