U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
ništa požrtvovanije i nesebičnije odavno nisam čula.
Узео сам и то у обзир. Мислим да би вредело да их лишим тога, а да их поштедим бола у случају преране смрти.
Кад размислиш мало боље и није то нека жртва. Мислим, тешко да може да ми нашкоди :) Једино што сам као несебичан што бих изабрао то, а не нешто да удовољим себи.
Јеботе, о чему ја причам... Треба да пишем неке манитоштине лоло
Захтевао бих сес са Допијом!
Toplo jesenje veče u Barseloni, kraj magičnih fontana, sa ćerkama u naručju i ženom pored sebe, da plešem uz Štrausov "Na lepom plavom Dunavu" (sećanje na jedno sasvršeno veče), malo dertujem uz "Stani stani, Ibar vodo" i odigram jedno kolce.
A može i ovako:
http://www.youtube.com/watch?v=H4dgfQZWOqs
jeste. kad razmisliš malo bolje, ljudi kukaju za pokojnikom jer žale sebe i svoj život bez pokojnika. njega nema za šta da žale, dobro mu je i ništa mu ne treba. ti svoje hoćeš da poštediš toga?
doduše, ja zbog prirode posla imam sasvim drugačiju percepciju smrti. zato i ne bih volela da znam kad ću da umrem. nek me iznenadi.
Nisi ni ti lud :)
Да, волео бих да могу. Рецимо да јесте добро дело и да јесте несебично, али не гледам на то као на жртву. Нисам се ничег одрекао, нисам себи нанео никакву штету...
ono jeste...nije žrtva, al je dobro delo...obzirom da se većinom u poslednje želje piše opasna jebačina i egzotičan obrok...
Ja bi neko novo iskustvo, to mi izanđalo...
ahahaha jes previše, stvarno...
Мада, привлачна би ми била и опција да могу да добијем увид у све битне догађаје... Да сазнам праву истину о плану Зе4, ко је све продао Косово и како је тачно текло, да ли би било боље да није направљена краљевина СХС, ко је и зашто убио гардисте, Даду Вујасиновић, Ћурувију, Ђинђића и ко је све умешан у то, колико је дербија намештено и које су све друге утакмице намештене, читаву истину у најважнијим вукајлијашким аферама и зашто је Дубравка морала да се уда баш за јебеног Маринка Маџгаља.
ništa me od toga ne zanima osim zašto je dubravka ostavila onakvog frajera gorana radakovića i zalepila se za pederčinu marinka...i možda te vukajlijaške afere malo...
i šta je stvarno bilo u rozvelu i je li bilo obdukcije...
pa mađžgalj je roker, ima svoj bend...devojke vole to, kad lik prži gitaru...i buntovan je, divlji, nesvakidašnji nekako
a možda joj marinko pruža nešto više od pukog fizičkog izgleda koje ima taj goran...devojkama vazda bilo važno samo da ima lepog i poželjnog muškarca pa da druge žene budu zavidne na njih
Ух, кад га тако опишеш, сад би му и ја чачко чвабало.
njah...
Tražio bih jednu koktu, punjeno belo i pomfrit.
Jedna od boljih stvari kod smrti je ta što ne moraš više jesti.
Само думрем мирно и спокојно без гриже савести...
pusenje u reziji Sase Grej, sve sa dip troutom
❤ smrt u njenom zagrljaju ❤