Zlostavljanje u školama od strane vršnjaka

1. Mojasu deca sva imala probleme u nizim razredima, i sa zadovoljstvom sam ih pustao da se sami izbore sa tim. Ljudi su velikim delom govna, a deca su mali ljudi. Neko se u pubertetu mozda promeni ali retko, odma se raspoznaje ko iz kakve porodice dolazi ne mislim materijalno nego karakterno.
    Danas sam ovog najmladjeg ribao, drugi razred, sutnuo loptu nekom sedmaku, ovaj ga uhvatio i stego za glavu i pretio mu, on ga prijavio starijem bratu on je osmak, ovaj dosao i mimikom dlana mu objasnio da to vise ne radi. Ne ide to tako, nego zategni ti njega lepo pesnicom pa vidi sta ce da bude, a batine mu ne ginu kasnije u svakom slucaju.
    Ne mozes da naucis da se bijes, dok ne popijes malo batina jebiga, malo primas salu malo dajes salu, sve je to normalno TO SU DECA.
    Sto se cigana tice, ako su njegovih godina i ako ih je do trojice, kamen, tarabu, gvozdje neko samo uzmes I PRAVO NA NJIH se zaleti ali sa iskrenom namerom da ih nagrdis, nema sanse da te sacekaju uvek se razbeze.
    KENJA mi se od tih sranja skola bez nasilja i psihologa mrsomuda.

Ne znam da li sam pricao, ali jednom sam video sledece, ima skolska policajka, i sad vidim dva klinca, mali govance pokvareni (buduci politicar), i veliku debeli cipov (buduci kamiondzija u Preduzecu za puteve), I sad mali nesto provocira djembelog i ovaj ga trpi, i na kraju mu dopizdi, i krene da ga samelje, a mali ga sutne i pobegne iza policajke koja nije to videla, i ona jos grdi debelog. I debeli se okrene da ide, i policajka se okrene, a ovaj opet protrci i lupi cusku debelom, I OPET ode kod policajke.
    Govno malo, koristi vlast u svoju korist. Dok god se narusava prirodan red i poredak (da debeli uhvati ovog i usere ga od batina) nema tu srece.

2. Рађарде, ово вечерас било на тевеу?

3. Mene nervira stav ljudi poput torazulua koji su u "prirodna selekcija" fazonu. Ja ne mislim da su ljudi životinje i evo recimo, u konkretnom slučaju, Aleksa nije imao šanse. Kad se skupi toliko morona protiv tebe i ti postaneš difolt žrtva: jednom prilikom učenik se zaleteo da bije Aleksu jer je "danas nešto nervozan"???? Majka, baba, rođaci (dečaka koji ga maltretira), celo naselje hoće da bije i bije dečaka jer su videli da mogu i jer su govna???
    Dete, osoba, postaje antistres vreća za udaranje svima ostalima. I ne mislim da je liberalno jedenje govana reći da treba da se skine taj veo ćutanja.

Ovo znam jer sam ja u osnovnoj ćutala u više navrata kad me lik odeljenja napadao, bez da znam zašto. Dođe iz čista mira na malom odmoru i pribije me uz zid, unese mi se u facu, što je bilo najstrašnije od svega, i krene da me davi. Zavrne mi ruku i neće da me pusti, uzme i izbaci me kroz jebeni prozor učionice, itd.

I sad, pazite kako dečiji mozak razmišlja i zašto ga nikad nisam prijavila. Ćale mi je radio kao pedagog u toj osnovoj u koju sam išla, i uvek gde god se pojavim me dočekivalo to "pedagogova ćerka", do te mere da sam zaboravila kako se zovem, i uvek se potenciralo da sam ja kao privilegovana, da se ja kurčim, da su meni ocene sređene, bla bla. I da ne bih pridodala tome, i da ne bi ispalo da DRAMIM, nikad nisam prijavila tog mentola. Da je bilo ma kakvih akcija o vršnjačkom nasilju, verujem da bi mi to pomoglo.

4. Dajte svojoj deci šoker ili bokser, pa da vidiš kad će neko da ga napadne.

5. A ovaj link što je radjar postavio, pa treba im jebati majku, svima koji su učestvovali u ovome.

6. Zbog ovakvih stvari je u Americi većina škola privatna, jer su jače i mentalno i finansijski i pravno od bilo kojeg roditelja (tamo u školi nema "znaš ti ko sam ja, život ću ti uništiti, moje dijete ima pravo da dominira nad slabijom djecom i ne smije dobiti keca"). Pa ako napraviš i najmanju grešku, debelo je platiš.

7. Ja bih svakodnevno zlostavljao Celtica.

8. U mojoj srednjoj školi i to još '91. uvatila se neka dvojica: jedan mali i pokvaren, znači mozak i drugi velik i glup, znači operativa i krenuli da maltretiraju okolo. Okomili se na dečka čiji su roditelji bili u inostranstvu, on živeo sa bakom. Jednom su ga uhvatili, jedan ga držao, drugi mu punio oči suzavcem.

Sutradan on donese sekiru u školu, nađe "oprativu" i odseče mu šaku pre nego što su ga savladali i oteli mu sekiru (mislim da je nastavnik fizičkog odigrao ključnu ulogu).

Moja razredna koja baš i nije bila zvezda sjajna, ispade kraljica na kraju - nije dozvolila nastavničkom veću da kazne ovog sa sekirom pošto će kažnjavanje ionako dodradi sud za maloletnike.

Posle se nosile majce "Ne sekiraj se".

9. Jeste, Stjec.

Ne mozes da naucis da se bijes, dok ne popijes malo batina jebiga, malo primas salu malo dajes salu, sve je to normalno TO SU DECA.

Nemoj pogrešno da me razumeš, uvek sam i svom mlađem burazeru, i kumčetu i tako nekim klincima koji se pojave u kući govorio da ako ih nekad neki 'siledžija' napadne, da odma odgovaraju pesnicom, laktom, nogom, pa makar popili triput veće batine posle toga. I čoveku od 130 kila mišića je dovoljno da ga jednom spičiš kako treba, pa da mu zatvoriš oko, a niko ne voli da ima zatvoreno oko, pa makar on tebe mleo pola sata da ti vrati.

Ali šta znaš u kakvom je stanju taj mozgić kad klinac u šestom osnovne provali da ni rođeni ćale ne može da ga odbrani od batina(ćale krajnji vid zaštite, jbg). Očigledno je već došao u kritično stanje, problemi pri jedenju, mesečarenje, tikovi, ozbiljne naleti histerije, ne može takav da zaključi "a, pa, da, ako ih jednom izudaram, razmisliće sledeći put da li da me napadnu opet, hvala, tata". Doduše, stvarno mi je žao što nije barem jednom izdivljao i nalupao cigančiće gvozdenom cevkom, u najgorem slučaju bi jedva dočekali da ga prebace u drugu školu, a tamo bi se verovatno preporodio

A imaš i ovu opciju iz posta iznad, odoh da vidim ima li šta na netu o ovom sa sekirom

10. Možda ima jači ali nema ludji.
    Najoštrijom odmazdom odgovoriti na svaki vid nasilja.

11. radjard, nemam vremena da gledam video 1h, aj mi kazi ukratko o cemu se radi

12. ћелте, изгуглај алекса јанковић.

13. Rat u Bosni je doneo i neke prednosti. Vatreno oružje je bilo poprilično dostupno 90-tih, tako da je valjda iz straha od zrna, bilo kakav vid nasilja među omladinom u tom periodu bio sveden na minimalnu meru.

14. Ali šta znaš u kakvom je stanju taj mozgić kad klinac u šestom osnovne provali da ni rođeni ćale ne može da ga odbrani od batina(ćale krajnji vid zaštite, jbg).

па и не само то. него од толико деце, не могу сва да буду иста и да одговоре насилницима. увек ће бити слабих који не смеју. овде је акценат на понашању тих људи у школи који у сведочењима после смрти сваљују кривицу на овог јадног дечака.

јбг, рађе, није ово најбоље место за дискусију о оваквим стварима. овде свако зна како би то решио, па не сматра ово ни проблемом.

док сам слушао, размишљао сам да прекинем пошто баш неке приче не мора човек да чује, али ипак вреди чути, јер како би иначе могао да знаш да постоје такви просветни радници.

15. fala, pogledao.

ova skola je blizu gde sam ja ziveo u nisu, jos dok sam klinja bio znalo se da su tamo cigani sa trosarine. i znalo se da nikad ne napadaju sami nego gomila i da najebes ako te vise njih dohvati jer su ko besni psi u grupi.

tesko sranje je sve ovo oko nastavnog osoblja koje pojma nema sta im se desava pred nosom i nije bas nesto preterano zainteresovano za to. sad, dal je to bilo bolje pre, ne znam, ali generalno dobro je posmatrati i ovakve male skotove zauzdati i prevaspitavati dok moze, pa makar i na racun oduzimanja od porodice, iz koje normalno potice takvo ponasanje.

ali jbg, poznata je ona izreka razvijenost drustva se vidi preko toga kako zive najslabiji i nemocni. kod nas to od glave smrdi, pa ne mos da ocekujes da funkcionise u skolama.

16. @torazulu
    Ма да брт, само природна селекција и свој дјеци подијели оружје нек се сами бране, какве школе без насиља, едукација и та западна срања. И вакцине бих ја укинуо, да само они са најјачим имунитетом преживљавају ко прије што је било, и израсту у здраве и јаке момке и дјевојке, а не ко сад све нека метиљава дјеца једно ћораво носи наочаре у другом основне, друго дебело, треће има неки синдром, ма иди...

17. Ja sam bio pasivan klinac, i to klinac godinu dana mlađi od mene, koji ima 4 godine starijeg brata me je ono smarao, tukao i te fore. Ja sam trpeo trpeo, kada sam puko završilo se tako što sam ga svalio i razbio glavu rukama o neke betonske stepenice.
    Pazi mi smo sada dobri drugari, komšije i sve to, sa njegovim starijim burazerom sam još bolji, sasvim ok momci, nisu pravili sranja kada su porasli izrasli su u sasvim normalne momke.
    E sada zamisli da je na njihovom mestu bio neki klinac, koji ima ćaleta koji je u zatvoru, koji dobija podršku okoline, jebenih nastavnika, za ono što radi.
    To ne mere izaći na dobro.

18. Аутобус

@torazulu
    Ма да брт, само природна селекција и свој дјеци подијели оружје нек се сами бране, какве школе без насиља, едукација и та западна срања. И вакцине бих ја укинуо, да само они са најјачим имунитетом преживљавају ко прије што је било, и израсту у здраве и јаке момке и дјевојке, а не ко сад све нека метиљава дјеца једно ћораво носи наочаре у другом основне, друго дебело, треће има неки синдром, ма иди...

+1

19. Odgledao sam sve. Kakvi smradovi od ljudi.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.