Prijava

Dođu tako vremena kada pseto progovori jbg

paninaro = 1paninara

Stevane ja nisam pisao o ovome što su ga indirketno ubili nego uopšte. A za njegov slučaj, roditelji su možda trebali zaobići zakon jednom, ako ne tada, sada bi mogli da isprave grešku i da malo obrade sve od profe fizičkog, hemičarke pa do pedagoga i direktorke.

Најблажа казна би требало да буде да им се забрани да икад више раде у просвети,

To! Jedino tako. Pa da vidis kako bi ostali poceli da razmisljaju da treba nekad i da rade ono za sta su plaćeni a ne da strajkuju.

Tema bi bila mnogo kvalitetnija da Rasni nije napisao 17 debilnih postova, kao i Bohor. Pseto je rekao par pametnih u početku pa ušao u neku priču sa Rasnim besmislenu. Maksimalno se slažem sa autorima:
- Autobus
- Slepi Tuljan
- Stevan

Gonzo takođe ima pravo, današnje škole sve gledaju da sve bude na papiru maksimalno besprekorno. Ova kalaštura od direktorke recimo neće da kazni dete jer je manjina, policajac neće da im napravi DOSIJEJE, svi petice iz vladanja, jebem im mater ogavnu.

Jer se pod ylostavljanje misli i na mayenje od strane šezdeset godina starijeg profesora?

https://www.youtube.com/watch?v=EDKwCvD56kw

џДД

Едит: Не знате ви које је то знојење муда када моји идиоти из центра са најпатишпањ општине икада (С. Венац) почну да глуме криминал џД

Muka me da čitam cijelu temu ali ako nijesi fizički ili mentalno zaostao/hendikepiran onda je u bar 90% slučajeva tvoja krivica što te neko maltretira.

Sasvim nebitna ovde ti nemam tate pedagoga i možemo da te psihički maltretiramo do mile volje.
Kako je tvoja priča da si pičkica ostala ceo život doprinela ovoj temi?

једини кога су психички малтретирали безброј пута овде си управо ти раснее

Nebitna jel zoveš tetu pedagoga da me prijavi odeljenju za visokotehnološki kriminal?

Ova kalaštura od direktorke recimo neće da kazni dete jer je manjina

Pa sve više mladih se zalaže za ovako liberalno društvo... i uz to smo još uvijek u tranziciji ka apsolutnom degenerativnom liberalizmu tako da će vam odavde biti samo gore.

Kulturalni marksizam čak i nije problem, problem je što ja moram da se osjećam dužnim da trpim izdrkavanje svih mogućih manjina jer je neki debeli Englez prije 500 godina maltretirao crnje i sad osjeća potrebu da se iskupi za to... Najgore što tu jednakost i ravnopravnost uglavnom propagiraju nalickane tatine kćerkice sa svojih iPhone šestica.

EDIT: Mislim nemam ja ništa protiv bilo kog Ćazima, Halila ili Nbunge ali ničim nije zaslužio da kad dijelimo kolač na dva dijela dobije duplo veći komad od mene.

У моје време није било злостављања вршњака, осим у задњој клупи на часу српског и географије, јер су то биле две милфаче које су увек чиниле да вршњаци постану прилично агресивни.

Пошто је овде млађа (де)генерација, претпостављам да се "вршњак" не односи на курац, као у моје време, већ на особу која је рођена исте године кад и ми. У том случају, такође није било злостављања вршњака, ми нисмо били говна и пизде да малтретирамо једни друге, а посебно не да малтретирамо млађе од себе. У моје време си ишао на ферку, 1:1, па коме Бог и срећа јуначка. И после тога смо настављали да се дружимо. А шта је ово данас - ја не знам. Ученици су заостали у развоју, родитељи су им комплетни идиоти, а професори су, што неко рече - оријентисани само на то им папири изгледају перфектно. Ако је то либерализам, можете слободно коректно и толерантно са њиме да обришете гузицу.

јебало те твоје вријеме и твоја генерација

Ja nijesam još vidio telegraftačkarsovskiji komentar od ovog Granjkinog.

Овде се мешају туче клинаца, где гомила напада гомилу. Овде се говори о томе да појединац или мања група трпи физичка и још више психичка малтретирања од стране већине, а да просветни радници, психолози, социолози, али и родитељи који подржавају насилничко понашање своје деце, не желе да спрече насиље већ га још више подстичу.

Није проблем у малтретираном детету, проблем јесте у већини која је научена не трпи одударање од околине, тј. одступање од правила које су наметнули најјачи појединци (или најјачи појединац) у том окружењу.

Често један издевета двоје-троје друге деце и тако заплаши већину да би га сви слепо пратили. Онда се окоми на једног или ређе двоје-троје њих, а маса га само прати. Онда се он измакне и пусти да хорда задовољава његове садистичке пориве. Маса учествује у малтертирању јер се појединци плаше да не буду малтретирани.

Ученици су заостали у развоју, родитељи су им комплетни идиоти, а професори су, што неко рече - оријентисани само на то им папири изгледају перфектно.

Ово јесте тачно.

Аутобусу, јеботе тебе твој отац који те је тако неваспитао да комуницираш са људима.

Кланад, твоји коментари и делују као да редовно читаш телеграфтачкарс.

Кланад, твоји коментари и делују као да редовно читаш телеграфтачкарс.

Zašto bijeli brate?