Prijava

Ja sam komentarisao celtov post, kad budem imao nešto da ti napišem, napisaću ti, nemoj se srditi sad, ne napadam te

Није то срдња Куплунже, то су чињенице. Ако ме и нападнеш, није страшно, докле год је фер.

Ево мене су малтретирали сваки дан, и у средњој и у основној. И шта с тим?

То сам иначе измислио. Али да нисам, која је поента тог твог поста?

Nema poente samo vas sprdam sto ste pickice

Al ako oćeš iskreno, za pet stavki sa onog spiska se slažem, četiri je lako pretpostaviti koje su, a za petu vam dajem hint: počinje sa G, a završava se na ORAN

Najjace da cu se upustiti u ozbiljnu analizu drustvenog fenomena u razgovor u koji se ubacuju maloletni poremeceni vonabi delikvent i zatucana magarcina sa 40k.platom

Можда је то и паметније, ал ај

Ех, само нам још глупа џукела недостаје...

псето
и шта сад због те двојице ови остали иоле нормални треба да се разиђу и оду на тему шта данас ручавате

(Morao sam da obrišem post jer smo zaključali temu ja i autobus pa evo isponova)

Ово, Пазле. Стварно не видим какве везе са овим случајем имају либералне студенткиње социологије, који ти је курац.

Rekao sam već gore kad sam ono pisao da nijesam najbolje shvatio situaciju, jesam trebao da započnem sa "Stecane, oprosti ali..." da bi primjetio prvu rečenicu?

U svakom slučaju liberalističke degenerike sam još jednom pomenuo jer svakako da stoji da njihovo mazohističko viđenje kulturalnog marksizma nije nimalo bezazleno po buduće generacije. Danas možda direktorka neće da reaguje jer ne želi da naruši ugled škole a sjutra direktorka neće smatrati da postoji osnov da reaguje jer je društvena obaveza bijelog dijeteta da trpi nasilje svojih "posebnih" vršnjaka.

Uostalom, kada se produkt njihovih stavova da djecu treba od malena učiti da treba da se posebno (u pozitivnom smislu) odnose prema manjinama, sretne sa rezultatom odgoja manjina koji se ne osvrće posebno na poštovanje prema bilo kojoj drugoj kulturi, sve su prilike da se to neće baš najbolje završiti po bijelu djecu. Ova generacije to još uvijek nije ali već sledeća će ličiti na gomilu kastrata, jer ne može još dugo jedan jadni Balkan da izdrži pred naletom ispiranja mozga degeneričnim tekovinama modernog svijeta.

EDIT: Gdje mogu da se podignem svoju medalju za najgranjkastiji post?

Rekao sam već gore kad sam ono pisao da nijesam najbolje shvatio situaciju, jesam trebao da započnem sa "Stecane, oprosti ali..." da bi primjetio prvu rečenicu?

Па видео сам прву реченицу, тек ми онда није било јасно што настављаш да се мачујеш са либералкињама лоло

псето
и шта сад због те двојице ови остали иоле нормални треба да се разиђу и оду на тему шта данас ручавате

Ne. Ostali iole normalni mogu da rade sta im se radi, pricao sam u svoje ime.

а јест вала. одо да одморим, почео сам да целтикујем

Псето, лако је теби са скоро два метра висине да се курчиш, шта ће да ради трапава шака јада од метар и шумска јагода која док једном замахне песницом, може да попије десет шамара?

5. увести спорт, планинарење и учлањење у извиђаче или младе горане као ОБАВЕЗНИ део образовања

MLADE GORANE JEBENE

stratimir
Tako je parovi kvare mlade generacije!!!

Aj rokni se pls. Kakvo glupo razmišljanje.

А ти гледаш парове? Па наравно да не само младе већ и старе такве ствари кваре, јер сви постају ментални дегенерици. Због ријалитија и упијања свега што се види на ТВ-у или прочита на Интернету, пре свега млађи од 25 година мисле да је Кристијан Голубовић сликар, бизнисмен и боем, Венди најпознатији филозоф, а да су врх рибе неке распале курве са озбиљним психичким проблемима и којима је место у Црној Реци, Топоници, Лази и Ковину, а не у медијима. Да те младе и "неискварене" неко неко пита за Леонарда, Микелнађела, Ван Гога, Далија... или Сократа, Платона, Хегела, Канта, Ниче и Фројда, не би имали појма.

За твоје добро престани да гледаш та срања јер пре свега никад нећеш јебати, јер ћеш бити убеђен да су све врх рибе као Станија или Наташа Шавија.

ниси у праву, фендере. ево расни гледа парове и фарму, па му ништа не фали. није дебил.

И највећи геније би постао дебил од гледања таквих ствари.

LOL fendere najjače da deca tipa 10 godina znaju (treba da znaju) za umetnike ili filozofe, hah, do jaja.

Za to nisu krivi ni rijalitiji ni bilo ko, znam X osoba koji su sprcali 20/30/50 godina u dupe a nemaju pojma ništa konkretno o nijednom od navedenih, ili "e videla sam jedan status od njega" a odrastali su kad je premijeno puštan Aranđel.

Да те младе и "неискварене" неко неко пита за Леонарда, Микелнађела, Ван Гога, Далија... или Сократа, Платона, Хегела, Канта, Ниче и Фројда, не би имали појма.

Леонардо цар, ојебо у инсепшну