Prijava

Ja bih te zlostavljao hihihihih

Dilane seljačino. :D

и треба да се злоставља кад је хомосексуалац, игра одбојку са девојчицама и увалачи се учитељици

sisaj kurac nienna! Hiligane i bulije treba udarati pendrekom po tintari i šutirati nogom u glavu jer im ionako nije dovoljno što ih kući leši ćale alkoholičar. Kada bi svako učinio dobro delo i ispalapucao bulija bilo bi ih manje! A oni obožavaju da ih neko bije.

трулекс седи у првој клупи
зајебо си се не леши ћале нас него ми ћалета !

davno prošlo vreme, ali pogodio si, sedeo sam u prvoj:)))))))))))))))

ja sam rođen u begeu i probleme rešavam nasiljem

Nemoj brate ovo ono

Od oružija nosi samo lijepe oči.

У средњој сам ишао у јебену техничку, телекоминикације. Све мушкарци. Мој садашњи кум, тада смо били у истом одељењу, је малтретирао све живе..али баш се иживљавао..сваки дан је мучио пола одељења, рецимо гађа их одваљеним налсоном са столице..они јадни спашавају живу главу, па их онда тера да му донесу тај наслон, па их гађа поново, онда после пар пута, тера их да цвокоћу зубима а он им провлачи тај наслон кроз зубе, као оштри га. Па их опет гађа. А то је само део, певали су у хору песме које им нареди на сваком одмору, не могу да се сетим сад свега..али могу да замислим који хорор им је био одлазак у школу.

Dilane seljačino. :D

Pa dao sam ti kompliment.

Sad nosim. U stara vremena, lepša, kada je Ljuba Zemunac vladao gradom, znalo se, piće u Šansi sa Pajom Vujisićem i ostalim legendama a onda tuča na ruke u pare. Sad ovi klinci poludelo, pucaju, bodu, A TI NJIH DA PITAŠ ZAŠTO TO RADE, 99 POSTO NEĆE ZNATI DA TI KAŽU ŠTA, ZAŠTO TO RADE, EVO TU JE BILA PUCNJAVA SAD POVREĐEN GITARISTA ČOVEK ŠTO SVIRA U BENDU, ZNAČI NEMA VEZE ČOVEK SA KRIMINALOM.

Situacija se zaoštrava iz dana u dan, da se mi razumemo.

od smrtnih oruzija nosim samo pesnicu hehehe

Jebiga, škola kao i ostatak zivota puna raznih ljudi, raznih naravi. Nije loše da klinci popiju cimanje i koju ćušku tu i tamo. Neka uče da se brane i da ne daju na sebe a ne da ostanu male pice i kada porastu.

I ONDA ONI HOCE DA LEGALIZUJU GEJ BRAKOVE I ZAMISLI GEJSTINE USVOJE DETE PA NORMALNO DA CE GLAVOM TOG DETETA BITI RAZBIJANA OGLEDALA U SKOLSKIM VECEOVIMA, NORMALNO!

NE PRIHVATAJU SE DECA CIJE MAME LAKO SIRE NOGE A NE OVA CIJI CALCI DAJU BULJE

A ja još nisam znao taj nemački sad oni imaju tu neku uvredu anšluh što pričaju i u šali i u zbilji sad on to meni dođe i kaže možda i u šali ja ga nabodem aj u samicu

GVOZDENE BICES JEBAN

ljudi moji, prirodna selekcija...treba više da gledamo životinje i da učimo od njih. Nikad mi nisu bili jasni likovi koji ne znaju, to jest ne smeju da se odbrane...kukavičluk obični i nikako drugačije to ne treba nazivati i opravdavati.

Ja ne znam pod kojim bi uslovima ja sebi dozvolio da stojim mirno dok mi neki gilipter lupa čvegere. Da je ne znam ko i ne znam koliki. kao klinja sam se često znao potući i sa 4-5 godina starijim likovima baš zbog toga. Al zajebano je malo kad si klinja pa ti se nakači starija sisa da te njaka...al vršnjak...bože me sačuvaj. Ne samo da ne treba dozvoliti sebi da te neko fizički maltretira, nego i kad vidiš da te neko poprckuje onako pederski da te ponizi, ustani i zvizni mu šamar ko ga jebe.
Naravno da ima svakakvih skotova od klinavca pa sve do neiživljenih ševova, koji se i ponašaju upravo tako jer su im pojedinci dopustili jahanje. A kad jednom dopustiš onda je posle teško odviknuti tu osobu. Zato ne diraj nikog, al ne pravi kompromise kad je tvoj integritet u pitanju.
Prvo, opasno je...opasno je za tebe samog, gubiš samopouzdanje na prvom mestu, samopoštovanje..posle zbog toga možda ne možeš da dostigneš neki nivo upravo jer ne ceniš sebe. A drugo, mislim, tj. znam da takve osobe ako nekad dostignu neku moć zbog pozicije na kojoj se trenutno nalaze, budu još gori bullyiji nego ti klinci...onda ko da oće da se osvete celom svetu. Znači, jedino objašnjenje je JA SAM KUKAVICA i to je to, drugi izgovori ne postoje.