Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
citirala si deo mog posta i u tom kontekstu pomenula kretene koji vuku komplekse.
jel ti to mene smatraš kretenom zbog mišljenja koje sam iznela? kaži slobodno.
http://images.wikia.com/adventuretimewithfinnandjake/images/1/14/Boy-that-escalated-quickly.jpg
elek, ne mešaj se da i ti ne dobiješ preko pičke...
šta bi, marcipan, maca pojela jezik?
pa ja sam ti tamo napisala da su me slali kod psihologa...
samo zato što je jedna tunjava cmizdrila, a druga se ispisala iz škole zbog mene...
Zlostavljanje u školama od strane vršnjaka?
Šta da kažem slobodno. Nisam tebi rekla da si kreten, ne znam zašto to misliš ako kažeš da su ti patike bile okej.
jesu air max bile? :)
Biti ćemo fini lolo
a?
ja sam davno išla u školu, patike su se slabo gledale...maltretiralo se zbog drugih stvari.
ništa nije bilo upućeno tebi. ako se tvoje mišljenje razlikuje, ne znači da je neko ko misli drugačije kreten.
ovo nije osnovna škola i nauči kako da se ponašaš. pripazi na rečnik.
Kosmopolito, ona nije tebi rekla da si kreten, već je kretenima nazvala sve one koji su pokazali slabost pred onima koji su ih šikanirali.
Elem, meni su frustracija nabijali tako što su me nazivali ustašom u osnovnoj školi. Ozbiljno. Mada, tad nisam bio liberal kao sad, pa me je to mnogo potresalo. I vrhunac toga je bio jednom na času istorije. Bila lekcija rani XX vek i učili Marsejski atentat. Ja pitao nastavnicu ko je ubio kralja Aleksandra, ona reklo nešto tipa VMRO, koji su bili, valjda, preteče ustaša. I tad krenuše ovi drkoši na mene: "Mamu ti jebem ustašku, ubio si nam kralja i još si doš'o ovde!" Jedan je čak otišao do table i gađao me natopljenim sunđerom.
ciklone, sve ok, hvala na objašnjenju.
mogla je tako i sama da mi kaže čim sam je pitala.
Alo gospodjo da pripazite malo na ponašanje.
Siguran sam da bi te jedan na jedan Marcipan pocepala al je previše virtuelno fina.
Izvini se devojci.
Nije san svake devojke da je neki slinavi kamiondžija bije, ima i finih. Ima i muškaraca koji idu na ples i igraju tenis.
Vrati se u srednji vek avetu prošlosti.
Da Kosmopolita tebi se obraćam
Simpatična ova tema, skroz je u Vukajlijaškom duhu.
ajakse, ako te ko dira u školi, samo se meni obrati
imam tešku ruku, tukla sam i jače i slabije, i muške i ženske
KOSMOPOLITIN MUŽ IMA VELIKI KURAC I TUKAO JE SIROTINJSKU DECU U ČKOLI!
Ja mogu da mislim da je neko kreten.
Ovako bi mi samo u školi i rekli. Ovo je forum, i najvažnije pravilo lepog ponašanja bi bilo da se tuđi postovi čitaju pre ulaska u diskusiju koja nema veze sa temom.
Ali ako je ovo neka praktična demonstracija, u redu. Mada može i bolje od ovog. :)
Siguran sam da bi te jedan na jedan Marcipan pocepala al je previše virtuelno fina.
Izvini se devojci.
Nije san svake devojke da je neki slinavi kamiondžija bije, ima i finih. Ima i muškaraca koji idu na ples i igraju tenis.
Vrati se u srednji vek avetu prošlosti.
Da Kosmopolita tebi se obraćam
da, malo su te tukli...
Kad sam bio u prvom osnovne ja hteo da poljubim jednu devojčicu ona me ošamarila. Pa je li to lepo da te čovek pita? Eno je sad još neudata, pokajala se kurva.
najsmesnija tuca koju sam ikad gledao u 8. razredu 2 strebera mekana kad su se potukli,jer smo jednog od njih nalozili na to,lolo...jebem ti sve...da se potuku kosmopolita i marcipan,suroviji bi fajt bio
bukvalno su se mazili,a vrhunac je bio kad je jedan uzeo dezodorans i spricnuo drugog...valjanje jebeno od smeha je bilo
Šta si se ukenjala sad?!