Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Hahaha, evo šta se meni desilo u osmom osnovne, na ekskurziji. Pun autobus, tad hit bio "Dišem za tebe" i "Pomešaj ove noći crnu i zlatnu". Svi pevaju, ja onako malo zadremao. I ležim ja tu sa opuštenom rukom preko sedišta. Jedna iz odeljenja tada onako imala fine sisiće i dupe i tu skače oko mene. I jedan drugar uzme moju ruku i klepi je po dupetu. Kad se ova naglo okrenu, kakvu mi je šamarčinu opalila, to je bilo zlo. Ovo iza koma.
I još jedan event iz osnovne škole. Jedna drugarica tada bila onako sladunjava, ali je imala šiške ispod miške. I mi joj dupe pomerali. Jednom tako ispred škole blejimo i ja se onako zajebavam šiške ispod miške. Uzgred, čučao sam tad. I ona kao gleda oko škole i polako mi prilazi. Ja se ni najmanje ne osvrćem i kad je došla na pola metra od mene, kako me je samo šutnula u jaja, vrištao sam od bolova. Čak mislim da je razredna nju tada kaznila. I danas me jaja bole kad se toga setim.
Облепљивање неког дебелог из основне који се упишао у гаће селотејп траком за бандеру се вероватно и не рачуна у насиље.
gde nije
mi smo onog sto sam naveo iz tuce nalozili da se sam zaveze oko bandere,ona fora s nogama,kao da mu pokazemo foru
i on to uradio i mi se sakrili i on poceo da place i doziva nas onako zavezan hahhaha
dobro,to nije maltret,a ovo sto si ti isprico jeste
pa naravno da nije maltretiranje kad se patetični jadnik sam vezao! ko ga jebe!
najgnusnije maltretiranje koje sam uradio sa drugom, a da žrtva nije ni saznala za to, kad smo jednoj slovakinji iz jovine gimnazije, kod nje kući za njen rođendan pišali u one tečne sapune i šampone ahahaha. Otvorimo šampon i pišnem ja nekoliko mlazova pa onda drug, pa zatvorimo i promućkamo, i tako u 4-5 komada. A mogu joj zamisliti tatu slovaka kako se naljutio kad posle celog dana šljake dođe kući i okupa se i smrdi gore nego pre kupanja
xaxaxaxa
a jeste krštavali vi muslimane u osnovnoj, mi jesmo
Ја сам једном погодио једног главатог Жељка лоптом у главу и зајебавао га дерући му се ''попушиш ми курчине, Желимире''.
Mene stalno proganjao neki šaban, stariji od mene dve godine, uvek je bio u fazonu "aj da se bijemo pićko ako smeś", ali nikad me nije prvi napadao, samo ako sam hteo da se tučem s njim. Triput smo se tukli, jednom me je baš pregazio, drugi put bilo tu i tamo ravnopravno, treći put potukli se na stanici gradskog, i tu upadne neki nepoznati dizel baja triput veći od obojice i uhvati ovog i našamara ga kao idiota uz reči "śta je, pićko, tućeš slabijeg, a?" Valjda je imao osećaj za pravdu :) Otad je ovaj bežao od mene, mislio valjda da mi je taj dizel fajter neki drugar.
lololo pravedni dizel batica ojebao :)
Kosmopolita ne da na sebe. Iako niko nije ni pokušao na nju. :)
ulolololo sasvim nebitna nisam očekivao da imaš dar da ojebeš ovako
:naklon publici:
Pezose, za ovo pišanje slovacima u šampon bi ti jebao keve da sam bio na ćaletovom mestu ! Šta ti smetaju Slovaci ??
Нисам у току али подржавам малтретирање. Слободно наставите као да нисам ни био ту.
Pezose, za ovo pišanje slovacima u šampon bi ti jebao keve da sam bio na ćaletovom mestu ! Šta ti smetaju Slovaci ??
Čekaj, je l' ti stvarno nije jasno što njemu, meni, a i dobrom delu članova ovog sajta smetaju slovaci(namerno malim slovom)?
ja nikad nisam fizicki maltretiro nekog ko nije zasluzio
al mnogo akcija slicnih bilo je sa streberima i jadnicima koji nisu zasluzili,ko sa onim samovezivanjem za banderu...al sve to je radjeno u svrhu valjanja od smeha,cisto da ima neke svrhe prisustvo njihovo :D
Da
Ne dirajte Slovake, Slovačka nije priznala Kosovo.
Baš bi voleo da čujem zbog čega smetaju, jer do sad sam o njima slušao samo u superlativu.
Био сам баш ситан као клинац што је одлична предиспозицији да те дркају али нисам доживео никакво малтретирање, зачудо, ваљда јер сам био жустар лоло. Малтретирани су били цигани, дебели, феминизирани, штребери, туњави, то је ваљда редовна појава и данас. Но, тада је била и нека јако наглашена хијерархија по старинству која је почела да се губи кацам ја завршио средњу. Тога данас нема и дешавају се ужаси по школама и улицама. Питање је, само, да ли је тих срања било и пре а да медији нису били толико раширени да би се то сазнало..