Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Neki klinac u Aleksincu ili Zaječaru se prije par godina ubio jer su ga svakondevno u školi maltretirali. Kod mene toga nije bilo u osnovnoj, možda par likova, u srednjoj još manje.
Туча је мисаона именица у мојој школи, ипак сам ја у Јовиној :Д
Јао крвтијебем ово се и дан данас препричава код нас...
Jeste rokali nekada nekome šlajmare u rukav od jakne, tipa skupi se vas 3-4 i narokate mu pun rukav šlajmara da kada krene da je oblači sve se razlije po ruci? To je bilo prejako.
ko treba da opstane, u školi očvrsne. ko je slabić, jebi ga...
baš te lepo formirala ta tvoja generacija, koja neurotičnost mitre
bio jedan debeli, al stvarno debel, ono, imalo ga garant preko 80kg, a 5. razred, a ja u četvrtom tada, jedva 40-50 kapiram. i konstantno kad se vidimo na ulici, ali stvarno i dan danas ne znam zbog čega, lik je uvek nasrtao na mene da me bije. e, pošto sam bio brži od njega, nikad nije uspevao da me uhvati. a onda, jednom sam se napravio majmunom i rešio da ostanem, da se bijemo, bez bežanije, pa ko jači. au kako me prebio lik, nije mi slomio nos, ali sam obilno krvario iz njega i imao pocepanu arkadu i par modrica po telu. udarao sam i ja njega, al džabe, ne oseća ništa svinja. verovatno bi me ubio bez jebemti jer je konstantno držao ruke na mom nosu i ustima, prekidajući mi dotok vazduha, ali sreća pa ga dvojica nekih njegovih ortakai nekako jedva skinulo s mene. i dok sam pokušavao da se pridignem, dobio sam šut u stomak, tad sam ispustio ono malo vazduha i nisam mogo pola sata da se pridignem. urnisao me lik.
moji bili kod njegovih, raspravili se, ovaj nit ukor nit šta, kao jebiga, deca su to, šta da im radiš. doooobro, ako ćemo tako! posle dve nedelje, kad se smirile strasti, sretnemo se na ulici u blizini tog istog mesta de me rastavio s životom na kratko, i on opet u istom fazonu! e pa neš ga više majci! u jednom džepu sam imao bokser za ruku od starijeg komšije, specijalno sam pozajmio od njega samo za ovu priliku, pa udri u obraz, u obraz, u obraz, možda 4x sam ga udario bokserom u isto mesto na obrazu, dok nije pao. a kad je pao, par puta NAJJAČE sam ga šutnuo u stomak, i jednom u muda, u al je vrisnuo na sekund i ućutao se odma, pomislio sam da je mrtav, al fala bogu nije, samo se zacenio od plača i vrv boli.
nisam dobio ukor, ali mi zato ćale zabranio da idem kod drugara neko vreme.
i sad nešto razmišljam, u desnom džepu sam imao tog boksera, a u levom leptirić kog sam kupio na ekskurziji te godine...da sam zavukao ruku u levi džep, verovatno bih izbo lika, ovako fala čistoj sreći što sad nisam neki moskri lol.
inače, nije bilo onog filmskog američkog zlostvaljanaja ni u srednjoj ni osnovnoj školi. mahom smo bili samo kosovare iz škole, jer su bili stoka. ne može to tako da se puštaju mudanca na našoj teritoriji moj škiptarski prijatelju kekek.
bio kod nas jedan izbeglica zvalli smo ga ustaša i svi su ga mrzeli.
Ciganina nekog nisu tukli jer je išao u 5-3 a bio stariji tri godine. U šestom se oženio. U prvoj srednje ga videli na buvljaku, imao troje dece, brkovi mu se ofucali ko da mu je 40.
Žena i deca upropaste čoveka i kroz život ga samo sputavaju :(
Sad kad je Gvozdenović napisao da su pokrštavali muslimane u osnonoj, sjetio sam se da je moj tadašnji (a i današnji) najbolji drug naučio jednog Amara da se krsti leptijebem. A njega su i kasnije maltretirali, prilčali su da su ga gurali iza ormara u školi i onda ga presovali. Nisam gledao jer nismo išli u isti razred.
Kod mene u razredu u osnovnoj je bilo mnogo teških kretena.
U osnovnoj su tukli neke a malo kasnije prešli na pištolje, pucnjave i ubijanje.
Sad je pola razreda u narko mafiji.
Dvojica su u zatvoru jer su ubili nekog u sred dana a i ostali su učestvovali u mafijaškim obračunima.
Evo malo iz prve ruke lololololo
Sad sam prvi gimnazije i mogu da vam kažem da u suštini nekog velikog zlostavljanja nema, mislim ima ono malo zajebavanje, par šamara, tako to, al nikad ne bude da se skupi nas 25 pa umlatimo jednog il dvojicu, nego ako te neko dira, lepo fer 1 na 1 niko ne uleće i to je to. U suštini smo svi dobri drugari :D. Sem, naravno, ima tu jedan čkode što je pičkica u duši, a voli da zajebava. E njega smo znali da tučemo u školi. Al onda mu se keva aktivirala, povukla veze i sve otišlo daleko... Zato ga više ne diramo, sem ponekad kad zasluži... :D
mene su hteli u popravni da strpaju u 7om osnnove jer sam u skoli zaajebavao neku likusu koja je trenirala karate, ja dodjem opalim je i pitam jesu li je naucili tom potezu, onda joj je dosao ocuh pandur u skolu i pretio mi
Nismo, al je drugar svršio spermu drugarici u rukav. Inače on i još jedan su od 5og do 8og svaki dan, svaki čas drkali. Znači glavići su im se do srednje rascvetali.
A jednoj Daci hrvatici smo na srpskom nas 11 muških iz razreda čupali sebi bruce i stavili joj u peratonicu... a jao radosti kad je videla haha
Овај је ишао са мном у техничку. Наравно, малтретирали су га. А како и не би, енциклопедијски примерак гимназоида.
Joooj, bukvalno
.
Nešto i meni sad dođe da ga maltretiram.
http://i1103.photobucket.com/albums/g471/dusdan47/554557_10201925106384367_1379530059_n.jpg
a duuuuusha :(
Severus Snejp u nadimku, koga god znam da se poistovetio sa tim likom su lešili od batina i čuva se za ljubav svog života.
JA SAM ČESTO ZLOSTAVLJAO SVOJE ŠKOLSKE DRUGOVE, PSIHIČKI UGLAVNOM. MOJA JE MOĆ INTELEKT, SIROVE SNAGE IMA NA TONE, TAKO DA SAM FIZIČKO MALTRETIRANJE PREPUŠTAO SLABOUMNIJIMA OD SEBE. ČAK SAM ZNAO I DA SE UDRUŽIM PA GA OVI BIJU, A JA TOVARIM. KOD MOJIH ŽRTAVA KARAKTERISTIČNA JE POJAVA STOKHOLMSKOG SINDROMA, TAKO DA SU ME VOLELI JOŠ VIŠE NAKON SVAKOG UTOVARA.
Čini se da ti je neko na psihičkom nivou žestoko uzvratio što je ostavilo trajne posledice.
Bob Rok buli keps lok.
obzirom na postojeće dvije teme, kao i činjenicu da se na Vukajliji sve temeljno analizira i sagledava iz svih uglova, možda bi trebalo otvoriti i treću temu: Zlostavljanje u školama od strane vukajlijaša, sigurno bi i tu imalo ponešto da se kaže.