Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Daklem, moj predlog je da, poput nove Rexone (ne onog repera (lol, nazvao se lik po mirisu, saću postujem u transferu), nego dezodoransa), rok za reakcije bude duži od 1 dana nakon postovanja, pošto nabudži 1.5 strana dnevno popularnih, pa bi ovako više stvari upalo u poplarne i bilo bi ih više. Nači, kada god defka pređe limit za ulazak u popularne, tada ulazi, a ne ovako ako je izreklamiramo kasnije, ona ostaje neupopularisana. Ovo bi se odnosilo samo na stvari napravljene u ovoj godini, pošto je ranije bilo više ocenjivanja pa bi bilo pretrpano.
Ne mož' to da se ubaci u skriptu.
Popularne traju četiri dana, ali upadaš u popularne na mesto gde se defka po datumu nastanka i nalazi.
Šta pitaš ti zapravo? Za defku ili reakciju?
Za sve, nego mi se desio krosover misli...
Pa 4 dana imaš fore da ti reakcija uđe u popularne, koliko bi i bila da je ušla odmah, otkad ti uđe, da prostiš, stoji u popularnim dok ne napuni 4 dana otkad si je napravio... Ali, bilo bi lepo kad vi se napravilo za manje od šest godina komentari, pretraga i pratilačke za reakcije, dok im ocenjenost ne padne skroz...
To ti je to, četiri dana važi popularnost, ali ideš tamo gde je po vremenu nastanka. Nema mnogo, trenutno imaš samo 4 strane popularnih defki.
Okej, zajebo sam se. Jebiga, imam kontrolni iz fizitke sutra, odvlačim si pažnju.
Nisam ni video uopšte koliko ostaju, bio sam pitao na pitanjima odvano i neko mi odgovorio da se nove reakcije dodaju posle najviše 1 dana...
HAHA, to je bilo kad su tek uvedene :)