Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Slušaj kajzenova slino, napuši se kurca istim tim idiotima. Iskontroliši svoju želju da se popišaš na 80% sajta.
"idiotskim" navijačima.....pa dobro, ajde smesti "nas" idiote u igre, ne vidim i dalje koga čekaš da te podrži u ovoj sranje ideji, u moru sranje ideja koje non-stop izbacuješ po sajtu.
Opet on hinjaka prca Grobare i diže Zvezdu u nebesa. Navija za Zvezdu 100%
Ovo je namjerno otvorena tema za zajebavanje za derbi!
ovaj celt postaje sve kulji i kulji
NEŠ NAM UZETI ZASTAVU KELTE!!!
У животу нисам видео глупљи предлог, а било их је заиста много.
Zvezdizan. Lololo
ljudi bavite se sportom droga ne!
Da je ovde neke demokratije, bio bi pokrenuta referendum-tema, gde bi se glasalo da li ljudi žele da ostane postojeće stanje stvari ili da se sprovede celtov plan. On, kao sveCki čo'ek je trebalo da pomene po koju reč o tome.
To je normalno sasvim i trebaju da nas zajebavaju. Normalna stvar. I mi zajebavamo njih kada pobedimo. To je Derbi. To je rivalstvo. Mene to ne pogađa i normalno mi je. Mada jasno mi je zašto ti to ne možeš da shvatiš.
dobro, cemu onda 20 tema za to? lepo jedna i resen problem.
i onako je to i smisao svih tih tema. da vas prcaju ovi sto navijaju za zvezdu.
А навијачи лагано мотају џокавце на трибинама и долазе пјани на текме. Ма дааајјј...
Јеботе сећам се Европског првентства 2000-е... Скупимо се сви из улице и пратимо, навијамо као један. А сад? Па ови нису достојни ни да имају тему на Вукајлији... Али не. Већ сам изрекао свој став на теми стога радите што вам је воља, та два клуба су највећи разарачи моралних вредности, тако да не заслужују моју пажњу... Нека, буде подфорум, нека остане овако како је, нека се направи још десет тема... Све једно је. Партизан и Звезда су уништили слогу Србије!!!
znao sam ja da su grobari pizde... al nisam verovao da ste tolke brate. bas onako.
dosadsamnavikaodasusvipredloziupućenikaizenu
Crk'o spejs?
Не, само жели пажњу.
Budimo ljudi, iako smo Vukajlijaši!
napred naši
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1453475_661450787219255_1475016886_n.jpg
desna sisa joj je veća od leve, ne bi jebo
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/a/ab/Novi_Sad,_Srbija_čeka_Šešelja.jpg